Άλλος ένας στην ΝΔ – Λεονταρίδης: Θα καταψηφίσω το ν/σ για τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών

Κοινοποίηση:
leontaridis_nd

Ανακοίνωση για το επικείμενο σχέδιο νόμου της κυβέρνησης Μητσοτάκη που αφορά στον γάμο και την τεκνοθεσία ομόφυλων ζευγαριών εξέδωσε ο Θεόφιλος Λεονταρίδης. Ο βουλευτής Σερρών της Νέας Δημοκρατίας ξεκαθάρισε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο πως θα καταψηφίσει το εν λόγω νομοσχέδιο, που πρόκειται να τεθεί προς διαβούλευση την προσεχή εβδομάδα.

Η ανακοίνωση του βουλευτή της ΝΔ

«Η θεσμοθέτηση του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών και ως επακόλουθο, η τεκνοθεσία, αλλάζει τη μορφή της οικογένειας.

Είναι κάτι που δεν με βρίσκει σύμφωνο.

Πιστεύω στην παραδοσιακή δομή της οικογένειας και πιστεύω ότι το παιδί έχει δικαίωμα να μεγαλώσει με τα πρότυπα του πατέρα και της μητέρας.

Πρωτίστως για λόγους συνείδησης και παραμένοντας πιστός στις αρχές και τις αξίες μου, θα καταψηφίσω το νομοσχέδιο αυτό με σεβασμό στην διαφορετική άποψη».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Ε και να το καταψηφισεις? Ο Κασσελατσης κι ο γιδοβοσκος του Ψηλορειτη θα το ψηφισουνε μαζι με τη Κουλαρα τη πισωγλεντισσα! Αντε να δουμε και λιγη…προοδο επιτελου σ αυτον τον ξεπουλημενο τοπο!

  2. Μια χαρα θα το ψηφισεις στο τελος, αλλο ενα καρφι απο εσας τους ανθελληνες στο φερετρο που ετοιμαζετε απο την μεταπολιτευση για την πατριδα και την οικογενεια.

  3. Πολλοί κάνουν τον αντιστασιακό βουλευτή και στο τέλος, σαν κότες, ψηφίζουν τα νομοσχέδια!
    Ανάλογα με το τι θα τους τάξουν!!!
    Όλοι γλύφτες είναι και πάνω από όλα η τσέπη τους.

  4. Εγώ νομίζω ότι η δουλειά πάει για “αποσυμπίεση” και θάψιμο ως τη μέρα που θα φέρει το νομοσχέδιο στη Βουλή και ως τότε θα τους έχει πείσει όλους ή με λεφτά ή με εκβιασμούς γιατί όλοι σχεδόν έχουν βρώμικη ζωή πίσω από αυτά που βλέπετε… φέρνουν και τα γκάλοπ τους (ίδια με εκείνα των εκλογών) που “δείχνουν” τάχα μου ότι υπάρχει μεταστροφή στην κοινωνία ότι πείστηκε με τα “μαθήματα” του μητσοτάκη και πολύ φοβάμαι ότι θα το περάσουν. Αν δεν περάσει, θα είναι μεγάλη νίκη της κοινωνίας αυτή και δεν πρέπει ποτέ να έρθει ξανά στην εξουσία ανάλογο, Μπαϊντενικό/δημοκρατικό κόμμα.

  5. Να υπακούς όμως σε ένα κρυφό κίναιδο πιόνι είναι εντάξει ;
    Ξυπνάτε ρε κακομοίρηδες όπως ο σχολιαστης ταχατις Έλληνας .
    Τι άλλο πρέπει να κάνουν για να καταλαβαιτε ποιους υπηρετούν και τι σχέδια υλοποιούν ΟΛΟΙ οι κατοχικοι κυνοβουλευτικοι αντιπρόσωποι σας ….τρομάρα σας .
    Δεν σου πέρασε από το μυαλουδάκι σου ότι του έδωσαν εντολή να παριστάνει τον δήθεν που αντιστέκεται ; Ο λόγος φανερός νομίζω ….
    Μας κάταστρεψατε ηλίθιοι νεοραγιάδες που τολμάτε να αποκαλείστε και Έλληνες !

  6. Το θεμα αυτο το εβαλε ο κουλης για να ασχολειται ο χαζοκοσμος με τους π……. και να μην κοιταζει τα σοβαρα θεματα που τον καινε ακριβεια ελειψη σωστης υγειονομικης παροχης παιδεια χαλια εγληματικοτητα να καλπαζει ανηθικοτητα ανισοτητα μεταξυ πολιτων και πολιτικων εξωτερικη πολιτικη σκ… Ας κοιταμε τι κανουν οι ανωμαλοι Εκει μας καταντησανε να εχουμε τετοια ενδιαφεροντα τα οποια μας επιβαλλουν

  7. Πιο ειλικρινής από κάτι άβουλους καιροσκόπους τύπου καλλιανου.

  8. Ολ’αυτα ειναι να ειχαμε να λεγαμε Αν εχετε κατι στα παντελονια σας (πολυ αμφιβαλλω) μαζευτητε και καταθεστε προταση μομφης για τον ψυχασθενη ζαβο αρχηγο που εσεις εκκλεξατε

Comments are closed.