Άλλοι 70 λ@αθροεισβολείς αναχώρησαν από τη Σάμο για την ενδοχώρα…

Κοινοποίηση:
241218a8576ea237cdbfb63c0d7b7e65_XL

Σύμφωνα με το samostoday.gr , στις 12:15 της Κυριακής (24/05) αναχώρησε το Blue Star MYCONOS από το λιμάνι του Μαλαγαρίου για το λιμάνι του Πειραιά, μεταφέροντας περίπου εβδομήντα (70) μετανάστες. Στην πλειοψηφία τους πρόκειται για άτομα από χώρες της Αφρικής και το μεγαλύτερο ποσοστό αφορούσε ανδρικό πληθυσμό.

Τα παραπάνω άτομα με την άφιξή τους στο λιμάνι του Πειραιά θα μεταφερθούν σε δομές φιλοξενίας στην ηπειρωτική χώρα. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Εθνικού Συντονιστικού Κέντρου Ελέγχου Συνόρων Μετανάστευσης και Ασύλου όσο αφορά την αποτύπωση της εθνικής εικόνας κατάστασης για το μεταναστευτικό ζήτημα και με τις σημερινές αναχωρήσεις στη Σάμο βρίσκονται 6.985 άτομα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Δεν είναι λύση αυτή.να αδειάζουμε τα νησιά για να έρχονται καινούργιοι; αφού δεν τους εμποδίζει κανείς να έρθουν τουλάχιστον να τους απελαύνουν.ολη η Σάρα και η Μάρα στην ψαροκωσταινα.καθαρματα, απολίτιστοι, φονιάδες από γεννησημιου τους.Τι να τους κάνουμε εδώ;να τους ταιζουμε και αυτοί να μας σφάζουν και να βιάζουν γυναικόπαιδα; προδότες του έθνους,,της θρησκείας και της πατρίδας μας.

  2. ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 6.000 ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΥΛΗΣ, ΑΞΙΟΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗΣ

Comments are closed.