Άλλοι 3 λ@θρέποικοι θετικοί στον κορονοϊό, στο ξενοδοχείο του Κρανιδίου..

Κοινοποίηση:
kranidi-domi-metanaston

Τρία θετικά κρούσματα κορωνοϊού διαγνώστηκαν στους διαμένοντες στη δομή φιλοξενίας στο Κρανίδι και τα υπουργεία Μετανάστευσης & Ασύλου, Προστασίας του Πολίτη και Υγείας προχωρούν σε αυστηρό περιορισμό της κυκλοφορίας των διαμενόντων για χρονικό διάστημα 15 ημερών.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Μετανάστευσης & Ασύλου, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ έλαβε συνολικά 125 δείγματα από διαμένοντες στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο, ενώ στη δομή μετέβη και κλιμάκιο της Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου.

Σημειώνεται επίσης, ότι θα επιτρέπεται κατ’ εξαίρεση η είσοδος στους εργαζόμενους της δομής, σε αστυνομικές και στρατιωτικές αρχές, καθώς και στο προσωπικό των υγειονομικών μονάδων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Αγαπητό Μακελειό, δεν ξέρω τι είναι αυτός ο περιορισμός της κυκλοφορίας που γράφετε αλλά σήμερα Τρίτη 26 Μαίου ερχόμουνα από το σούπερ μάρκετ του Κρητικού στο Κρανίδι για να βγω στην Πετροθάλασσα και σε μία απόσταση 3 χιλιομέτρων έβλεπα συνέχεια μετανάστες σε παρέες 2-3 ατόμων που πήγαιναν με τα πόδια από το ξενοδοχείο Γαλαξίας στον Κρητικό για να ψωνίσουν. Φοράγανε μάσκες δεν μπορώ να πω το ψέμα αλλά αφού είναι σε περιορισμό πώς βγαίνουν από το ξενοδοχείο και πάνε στο σούπερ μάρκετ μια απόσταση 3-4 χιλιομέτρων? Πρέπει να είδα τουλάχιστον 25 μετανάστες. Πάντως όλοι οι κάτοικοι στην γύρω περιοχή φοβούνται να πάνε στα κοντινά σουπερμάρκετ γιατί πάνε και οι μετανάστες και φοβούνται μην κολλήσουν και προτιμούν να πάνε να ψωνίσουν στην Ερμιόνη γύρω στα 10 χιλ. γιατί είναι πολύ μακριά για να φτάσουν οι μετανάστες με τα πόδια μέχρι εκεί και είναι πιο σίγουρα. Ιδίως ο Κρητικός που είναι το κοντινότερο σούπερ μάρκετ στον Γαλαξία είναι μονίμως άδειος, δεν πατάει κανένας ντόπιος, έχει πάθει μεγάλη καταστροφή. Δεν θα έπρεπε να απαγορεύεται να βγαίνουν έξω από τον Γαλαξία αφού βγαίνουν συνεχώς θετικά κρούσματα?

Comments are closed.