Άλκης Δαυίδ, ο συγγενής του βιαστή Β.Λεβέντη της Coca Cola: Ο δισεκατομμυριούχος που σπάει πλάκα

Κοινοποίηση:
assets_LARGE_t_1401_69590533_type13085

Από την ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΑΥΡΙΔΟΥ

Βρήκε την καλύτερη λύση για να περνάει το χρόνο του: σκαρώνει φάρσες! Ο Άλκης Δαυίδ έχει κάνει πρακτική στο συγκεκριμένο «άθλημα», απασχολώντας πολλές φορές τα διεθνή μέσα με τα καμώματά του. Τι κι αν κάποιοι τον κατηγορούν; Για τον ίδιο ένα έχει σημασία, να διασκεδάζει!

 

Ζάπλουτος και χιουμορίσταςΓεννήθηκε στο Λάγος της Νιγηρίας το 1968 και μεγάλωσε στην Αγγλία. Ο πατέρας του, Ανδρέας Δαυίδ, έχει στην κατοχή του εταιρείες εμφιαλώσεων της Coca-Cola σε 28 χώρες σε όλο τον κόσμο. Ο Άλκης φοίτησε στα καλύτερα σχολεία, έχει εργαστεί ως εθελοντής στο βρετανικό στρατό, ως αναλυτής στο επιστημονικό εργαστήριο της Coca-Cola, ως εργάτης σε ιχθυοκαλλιέργειες, ως εκπαιδευτής στο water ski και στις καταδύσεις, ως πωλητής σε διαφημιστική εταιρεία, αλλά και στο ραδιόφωνο. Στη συνέχεια του άνοιξε η όρεξη για το Χόλιγουντ, όπου κατάφερε να γίνει γνωστός ως ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος. Ίδρυσε την εταιρεία παραγωγής Beverly Hills Video Group, συμμετείχε στη μίνι σειρά «The Girl», ενώ το 2006 μαζί με τον κινηματογραφικό παραγωγό Elliot Kastner ίδρυσαν την εταιρεία παραγωγής 11 Pictures Ltd, που έχει την έδρα της στην Αγγλία. Είναι επίσης ιδρυτής του μεγαλύτερου πρακτορείου μοντέλων στη Βρετανία, του Independent Μodels, με το οποίο συνεργάζονται η Ναόμι Κάμπελ και η Έλενα Κρίστενσεν. Ξεχωρίζουν οι συμμετοχές του στις ταινίες «Fishtales», «The Good Brother», «The Bank Job», «Walking the Dead» και έχει συνεργαστεί με την Κέλι Μπρουκ, τον Μπίλι Ζέιν και τον Τζόναθαν Στέιθαμ.

 

Αμέτρητες επιχειρηματικές δραστηριότητες…Ίδρυσε την εταιρεία διανομής ταινιών μέσω Internet Film Οn, είναι ιδιοκτήτης της ναυτιλιακής εταιρείας Navios, ενώ παράλληλα εργάζεται και στην οικογενειακή επιχείρηση Δαυίδ-Λεβέντης. Η περιουσία του αγγίζει τα 3 δισεκατομμύρια λίρες, έχει σπίτια στο Λονδίνο, στο Λος Άντζελες, στις Σπέτσες και σαλέ στην Ελβετία. Περιλαμβάνεται στη λίστα των 1.000 πλουσιότερων ανθρώπων του βρετανικού λόμπι και είναι ο πλουσιότερος Ελληνοκύπριος της Μ. Βρετανίας.

Φυσικά, έχει και κάποια στοιχεία του χαρακτήρα του που τον κάνουν να ξεχωρίζει. Σε ψηφοφορία του περιοδικού «Scandal» αναδείχτηκε ο πιο σέξι άντρας, λατρεύει τα τραγούδια της Άννας Βίσση “θα το διαπιστώσετε βλέποντας τη σελίδα του στο Facebook”, είναι φανατικός Παναθηναϊκός, ενώ στο παρελθόν είχε ενδιαφερθεί να αγοράσει την ποδοσφαιρική ομάδα Κόβεντρι. Όπως έχει δηλώσει, αν είχε περισσότερο χρόνο, ίσως και να γινόταν κληρικός, κάτι που θα ήθελε πολύ. Έχει παντρευτεί δύο φορές, γάμοι που κατέληξαν σε διαζύγιο, αλλά του χάρισαν δύο παιδιά. Αυτό το διάστημα είναι αρραβωνιασμένος με το μοντέλο Τζένιφερ Στάνο και, όπως δηλώνει, είναι αποφασισμένος του χρόνου να βάλει και τρίτο στεφάνι!

 

Η γυμνή διαφημιστική καμπάνιαΟ Άλκης Δαυίδ έψαχνε τρόπο να διαφημίσει το πιο πρόσφατο δημιούργημά του, το διαδικτυακό ριάλιτι κανάλι Battlecam.com. Αντί λοιπόν να πληρώσει αδρά μια διαφημιστική εταιρεία, προτίμησε να πραγματοποιήσει μία ακόμη τολμηρή ιδέα του. Έτσι, ανέβασε στην ιστοσελίδα του δύο άκρως δελεαστικές προσφορές. Στην πρώτη έδινε 1 εκατ. δολάρια σε όποιον εμφανιζόταν γυμνός μπροστά στον Ομπάμα, φωνάζοντας έξι φορές τη λέξη «Battlecam»! Υπήρχαν βέβαια και κάποιοι όροι. Ο τολμηρός γυμνιστής έπρεπε να γίνει οπτικά και ακουστικά αντιληπτός από τον Αμερικανό Πρόεδρο, ενώ η όλη επιχείρηση έπρεπε να βιντεοσκοπηθεί προκειμένου να μπορεί να την προβάλλει μέσα από την ιστοσελίδα του. Στη δεύτερη προσφορά δεν υπήρχαν όροι. Υποσχέθηκε να δωρίσει 1 εκατ. δολάρια στους δημοκρατικούς, εάν ο Μπαράκ Ομπάμα εμφανιζόταν γυμνός μπροστά στον κόσμο. Ο Πρόεδρος φυσικά δεν… τσίμπησε, αλλά το έκανε ο Νεοϋρκέζος τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών Χουάν Ροντρίγκεζ, ο οποίος αποφάσισε να γίνει παγκοσμίως γνωστός όπως τον γέννησε η μαμά του.

Ο μόνος τρόπος για να μπορέσει να τα συνδυάσει όλα ήταν να βρεθεί σε μία από τις ομιλίες του Ομπάμα. Κι αυτό έκανε τον περασμένο Οκτώβριο στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ. Την ώρα που το πλήθος παρακολουθούσε την ομιλία του Αμερικανού Προέδρου εκείνος έβγαλε τα ρούχα του και άρχισε να τρέχει φωνάζοντας «Battlecam». Και για να είναι ακόμα πιο πειστικός, έγραψε τη λέξη και στο στήθος του. Μέσα σε λίγα λεπτά η είδηση έκανε το γύρο του κόσμου και το βίντεο της «κινούμενης γυμνής διαφήμισης» έβλεπαν εκατομμύρια χρήστες στο Διαδίκτυο. Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Χουάν Ροντρίγκεζ συνελήφθη από την προεδρική φρουρά και οδηγήθηκε στη φυλακή.

Ο εντολέας του όμως δεν έμεινε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Κι αυτό γιατί βλέποντας το οπτικό υλικό διαπίστωσε ότι ο Πρόεδρος δεν γύρισε να τον κοιτάξει, γεγονός που σημαίνει ότι δεν τον άκουσε να φωνάζει «Battlecam». Πλήρωσε βέβαια την εγγύηση για να βγει από τη φυλακή, ενώ, όπως τόνισε σε συνέντευξή του, δεν θα τον αφήσει με άδεια χέρια: «Θα μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από τα χρήματα που θα πάρει». Κι ενώ οι φήμες έλεγαν ότι ο Άλκης Δαυίδ την έβγαλε μάλλον φτηνά, αφού του πλήρωσε μόνο τα ενοίκια για ένα χρόνο και τους ιατρικούς λογαριασμούς της αδερφής του, ο Ελληνοκύπριος εκατομμυριούχος αποφάσισε να χτυπήσει και πάλι.

«Θα σου δώσω το 1 εκατ. δολάρια αν εμφανιστείς γυμνός μπροστά σε κάποιον άλλον ηγέτη», του είπε και ξεκίνησαν εκ νέου τις διαπραγματεύσεις. Οι πληροφορίες λένε ότι ο Χουάν Ροντρίγκεζ έχει αποδεχτεί ήδη την πρόταση και αυτό το διάστημα εξετάζονται οι τελευταίες λεπτομέρειες της νέας του αποστολής. Τόσο όμως ο ίδιος όσο και ο εκκεντρικός εκατομμυριούχος κρατούν ως επτασφράγιστο μυστικό το όνομα του ηγέτη, για να μη χαλάσουν την έκπληξη.

 

Δεν ήταν η πρώτη φοράΑυτή δεν ήταν η πρώτη φορά “ούτε και η τελευταία, όπως φαίνεται” που ο Άλκης Δαυίδ προκαλεί με τα καμώματά του. Πριν από ένα χρόνο είχε πληρώσει 107 ανθρώπους, προκειμένου να κάνουν τατουάζ πάνω στο σώμα τους με τη λέξη «Battlecam». Ο καθένας τού κόστισε 1.500 δολάρια! Το χειρότερο όμως το έκανε πρόσφατα. Τοποθέτησε κάμερες στη βίλα του που καταγράφουν τις προσωπικές του στιγμές με τη σύντροφό του Τζένιφερ Στάνο, τις οποίες μοιράζεται στη συνέχεια με τους επισκέπτες της ιστοσελίδας του.

Σε κάποια βίντεο ποζάρει ημίγυμνος ή φορώντας ως μπαντάνα στο κεφάλι του το εσώρουχο της καλής του. Εκτός από το να αποκαλύπτει τις ιδιωτικές του στιγμές, πραγματοποιεί και δικές του αυτοσχέδιες παραγωγές. Σε μία από αυτές παριστάνει τον οδηγό λιμουζίνας που πηγαίνει κάποιους πορνοστάρ στο γύρισμα. Το θέαμα είναι πικάντικο, στο τέλος όμως αποκαλύπτεται ότι πρόκειται για μία ακόμη καλοστημένη φάρσα. Ελπίζουμε βέβαια να μην την πατήσει όπως ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στην ταινία «Ο άνθρωπος που έσπαγε πλάκα» και από επίδοξος φαρσέρ καταλήξει ο ίδιος θύμα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. Τι σκατοφατσες ρε,κρέμασμα από τα α@@α,τσογλάνια

    1. oι νεοναζι ειστε λιγοι και γραφικοι

  2. Ξεχάσατε τις τεράστιες φυτείες που πιάστηκε να καλλιεργεί με την παρεα του όταν αποφάσισε να το παίξει αγρότης και τον πλακούντα του παιδιού του που κατανάλωσαν με την γυναίκα του για να διατηρηθουν νέοι..

  3. Εχει καταδικαστεί και αυτός για σεξουαλική παρενόχληση και πρέπει να πληρωμη 58εκ. δολ.

  4. Αγγλο -Ελληνοκύπριος με εβραϊκές ρίζες …

  5. ΚΑΙ ΟΒΡΕΓΙΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΔΑΥΙΔ!
    ΔΑΥΙΔ, ΚΟΕΝ, ΜΩΗΣΗΣ, ΕΠΙΘΕΤΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΡΕΛΕΣ ΚΟΝΟΜΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΤΟΜΗ!!!

  6. Τους τρελαίνουν τα λεφτά. Όλοι βλέπουν το δέντρο και όχι το δάσος. Η διεθνής επιχειρηματικότητα του υπερβολικού πλούτου καλύπτετε απο παρανοϊκούς νόμους σε όλες τις χώρες για να γίνουν επενδύσεις. Φορολογούνται ελάχιστα σαν ανώνυμες χρηματιστηριακές εταιρίες με το ίδιο ποσοστό ανεξάρτητα απο το ύψος κερδών.

  7. θα του μαυρισει το πισω ρουθουνι …..και θα βογκα για πολλα χρονια ο ψευτοανδρας…ελα τωρα σ αρεσει

  8. Χαραμοφάης……….Καλά κάνει, πόσα χρόνια θα ζήσει!!!!!!!!!!!!

  9. Πω πω, τα χάλια του έχει “ο πιο σέξι άντρας”, έλεος με τα πληρωμένα γλειψίματα των περιοδικών…

  10. Διαχειρίζονται τα λεφτά άλλων ομοφύλων τους.
    Οι ίδιοι είναι άκρως συντηρητικοί και δεν κάνουν βήμα,δεν χαλάνε δηλαδή τις σόλες των παπουτσιών τους,άμα δεν υπάρχει έστω και μια δεκάρα κέρδος.
    Είναι τα τελεια αρπακτικά κατά των νεόπλουτων που θέλουν μπίζνες και κοινωνική ανελιξη.

Comments are closed.