Άκρως προκλητικοί οι Τούρκοι! Ελικόπτερο πέταξε στο Αιγαίο να παραλάβει ασθενή απο πλοίο μεταξύ Λέσβου και Χίου

Κοινοποίηση:
p

Ξημερώματα στο Αιγαίο, λίγες μόλις ώρες μετά από τις προκλητικές δηλώσεις Ερντογάν και λίγες ώρες πριν από τις συναντήσεις του ΥΠΕΞ Νίκου Δένδια στην Άγκυρα, η Τουρκία προχώρησε σε μία άνευ προηγουμένου πρόκληση με την οποία αμφισβητεί ευθέως τα ελληνικά δικαιώματα στο Αιγαίο.

Στις 3.30 το πρωί, τουρκικό ελικόπτερο πέταξε μεταξύ Λέσβου-Χίου για να παραλάβει ασθενή από εμπορικό πλοίο με σημαία Μάλτας! Η επιχείρηση διήρκεσε μία ώρα τουλάχιστον!

Το πιο παράξενο είναι ότι ο καπετάνιος του εμπορικού πλοίου δεν επικοινώνησε με τις ελληνικές αρχές αλλά με τις τουρκικές! Αν πρόκειται για κάποιο στημένο επεισόδιο δεν μπορεί ακόμη κανείς να το πει με βεβαιότητα, αλλά είναι σίγουρα παράδοξο.

Αμέσως μετά από την κλήση στις τουρκικές αρχές , το ελικόπτερο μπήκε στην περιοχή μεταξύ Λέσβου-Χίου για να παραλάβει τον ασθενή! Είναι μία ενέργεια που αμφισβητεί το δικαίωμα της Ελλάδας να έχει τον έλεγχο της έρευνας και διάσωσης σ’ όλο το FIR Αθηνών.

Πηγή: militaire.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Αφού ξυπνησαμε, κατά τις δέκα υποθετω, απολαυσαμε τον Ελληνικό μας πηγε δωδεκα, προσωπική υγιεινή , ενδυση, υποδυση πηγε δυο μεσημέρι, μεταβαση στην υπηρεσία τρεις μεσημέρι, φαγητό τεσσερις το μεσημέρι, σχολασαμε γιατί η βαρδια είναι 07:00-15:00. Το σενάριο υποθετικό προς αποφυγήν δικαστικών εμπλοκων. Δυστυχε Ελληνικε λαε…

  2. ΟΙ ΞΑΔΕΡΦΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ, ΤΙΣ ΞΕΠΕΤΑΞΑΝ ΕΝΑ ΞΕΓΥΡΙΣΤΟ ΕΝΩ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΦΛΟΜΩΣΕΙ ΣΤΟ ΨΕΜΑ. ΟΜΩΣ Ο ΞΕΝΟΔΟΧΟΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΛΕΞΗ ……………. (ΧΑΧΑΧΑ) ……..

  3. ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΤΗ ΚΑΝΑΝ???????ΤΟΥΣ ΚΟΥΝΟΥΣΑΝ ΤΟ ΜΑΝΤΗΛΙ ΚΡΗΜΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥΣ…………………………ΟΤΑΝ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΥΣ ΖΟΓΚΛΕΡ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ…………..ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΜΟΝΟ…….

  4. 3,30 η ωρα εμείς κοιμόμασταν, τι θέλατε δηλαδή να ξυπνήσουμε για μια μεταφορα;έλεος

Comments are closed.