«Άκουσε ουκρανό τσουλάκι…». Η Τζένη Χειλουδάκη ξεσκίζει την Κάτια του GNTM! Οι αποτριχωμένες, οι μουσάτες και το… βουρτσάκι της χέστρ@ς! (Εικόνες)

Κοινοποίηση:
1

Όλα ξεκίνησαν όταν, λόγω της δημοσιότητας που έχει αποκτήσει από τη συμμετοχή της στο GNTM και την ιντριγκαδόρικη συμπεριφορά της, ήρθε στο φως μια ανάρτηση που έκανε πριν από τριάμιση χρόνια με αιχμηρή αναφορά στους… αποτριχωμένους άντρες. Αυτό ήταν!


Ποιος είδε την Τζένη Χειλουδάκη και δεν την φοβήθηκε! Δες την απάντησή της στην Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία μάλιστα, το 2016 δήλωνε σε ανάρτησή της με αφορμή τα γενέθλιά της όταν ήταν 21 ετών, όπως δήλωσε και φέτος στο ριάλιτι μόδας του STAR!

Διαβάστε εδώ τη συνέχεια

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Η Τζένη έτσι ήταν πάντα. Σιχαινοταν τα δήθεν και τα υποκριτικά ρε παιδιά. Αυτοί που εκραζαν τις πουστρες και τις τρανς τις παρακαλαγαν να τις γ@@@@@@ν. Αφού ο κόσμος είναι όλο υποκρισία υπάρχει μια Τζένη που έχει δει και ζήσει τόσο όσο δεν υπάρχει για να στολίσει τα υποκριτικά τσουτσεκια.

  2. Μεταξύ του θυληκού ουκρανού τσουλακίου και της αποτριχωμένης αρσενικής πούστρ@ς, εγώ προτιμώ το θυληκο τσουλάκιον κ.Τζένη μας. Τώρα, αν ήταν αλμπανιάρικο, σε στυλ Φουρέιρα, Μέγκι Ντρίο, κλπ, θα το εξυπηρετούσα μόνος μου το εργαλείο μου! OK, κυρία αποτριχωμένη αρσενικιά αηδία;;;

  3. Πάντα έτσι μίλαγε,κακιά ψυχή και βρώμικο στόμα,τις ένδοξες εποχές της τραςτιβι της επέτρεπαν κάποιοι παρουσιαστές να λέει φοβερά πραγματα για την τηλεθέαση

  4. βρε ουστ τραβεστο του εισαγγελεα της ντροπης!!

  5. Πάντως η “Τζένη” έχει γίνει κακιασμένη πούστρα τώρα στα γεράματα…. Όλο χολή βγάζει για όλους…. Έτσι είναι αυτά. Κάρμα.

    1. Έτσι όπως τα λες είναι. Αυτά τα άτομα είναι γεμάτα μίσος και χολή για όλους και για όλα. Το χειρότερο είναι ότι κάτω από αυτά που γράφει μπαίνει η κάθε κατίνα και ο κάθε λούγκρας και της λέει και μπράβο. Εκεί καταντήσαμε.

Comments are closed.