Άδωνις Γεωργιάδης: “Στις 22 ή 29 Μαρτίου το άνοιγμα του λιανεμπορίου με SMS”

Κοινοποίηση:
αδωνις γεωργιαδης

Την πεποίθηση ότι στις 22 ή το αργότερο, μία εβδομάδα αργότερα, στις 29 Μαρτίου θα ανοίξει πλήρως το λιανεμπόριο με τη χρήση του sms, εξέφρασε ο Αδωνις Γεωργιάδης.
Ο υπουργός Ανάπτυξης σημείωσε ότι όταν είναι σε θέση να ανοίξει το λιανικό εμπόριο, αυτό θα γίνει μέσω χρήσης sms και όχι με τη μέθοδο click away. Ο κ. Γεωργιάδης υπογράμμισε ότι με την αποστολή του sms ο πολίτης θα έχει μέχρι τρεις ώρες στη διάθεσή του προκειμένου να κάνει τις αγορές που χρειάζεται.
Παράλληλα, ο Άδωνις Γεωργιάδης εκτίμησε ότι τα μέσα Απριλίου θεωρείται πιθανή ημερομηνία για άνοιγμα της εστίασης σε εξωτερικούς χώρους. Όπως είπε, όμως, «όλα θα εξαρτηθούν από την πορεία των εμβολιασμών».
Υπενθυμίζεται, ότι σύμφωνα με τους κυβερνητικούς σχεδιασμούς, η σταδιακή άρση των μέτρων θα πραγματοποιηθεί σε τουλάχιστον τρία στάδια. Αρχικά θα ανοίξει το λιανεμπόριο, στη συνέχεια θα επιστρέψουν οι μαθητές γυμνασίου και λυκείου στις τάξεις και στα μέσα Απριλίου αναμένεται να επαναλειτουργήσει και η εστίαση.

Ωστόσο όλα θα κριθούν από την πορεία των κρουσμάτων και το επιδημιολογικό φορτίο. Στην περίπτωση που οι ειδικοί δουν θετικά σημάδια και η πίεση στο Σύστημα Υγείας αρχίσει να χαλαρώνει, τότε θα τεθεί σε εφαρμογή και το σχέδιο για τη σταδιακή άρση των μέτρων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Ο/Η κούλα, ετοίμαζε το ελικόπτερο, η οργή του λαού επί τα τέκνα σιών λέει:

    Α, ρε πο@στη ξύλο που χρειάζεσαι από τους ελασίτες που στείλατε να δείρουν τον κόσμο.
    Που θα πας, δεν θα έχεις που να κρυφτείς που μας το παίζεις και έξυπνος, ζώον.

  2. ζήτω αρχισε το λιανεμπορειο παμε καλα .αρχισε να φυσα αερας ελευθεριας !!!!!! ΖΗΤΩ ΖΗΤΩ

  3. Αδωνη κανε κατι να αλλαξεις φατσα.Εστω βαλε καμια αποκριατικη μασκα

  4. Μας δουλεύει και το χαζό. Καταλάβατε που φτάσαμε; Άμα ανοίξουν στις 22 εγώ θα γίνω αστροναύτης.

  5. Αποτυχυμενος πρωην ελευθερος επαγγελματιας θελει να τσακισει και να ισοπεδωσει με τον χουντοιό οσους τα καταφεραν να επιβιωσουν μεσα στην κριση! Ουστ!

  6. Γελανε μέχρι και τα νετρόνια….ρε ασχετε βιβλιοπώλη…..τσακισατε την αγορά…δεν ντρέπεστε…;

  7. ΒΡΕ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΓΛΥΦΤΡΟΝΙ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΤΡΑ ΤΟΥ ΒΛΑΚΟΚΟΥΛΗ……….

  8. Στις 25 του Μαρτη 2021.. και ο Θεος δεν παιρνει ποτε την υπογραφη του πισω. 1821-2021. Τοτε ξεκινησε απο την Αγια Λαυρα, τωρα ξεκινησε απο τη Νεα Σμυρνη. Το αποτελεσμα θα ειναι το ιδιο..

  9. Ηλιθιε σαλιαρη…πανιβλακα…κατεστρεψες την αγορα…
    Εχεις να φας μια π@@τσα στις εκλογες…!

  10. Και αν δεν γίνει θα παραιτηθεί; Ή δεν τρέχει τίποτα;

  11. Λογικό είναι, αφου θέλουν να είμαστε κλεισμένοι στην ανάσταση καθώς και θέλουν να μας έχουν ελεύθερους ΤΟ ΠΟΛΥ 1 μήνα,για αυτό θέτουν έτσι τα πράγματα για να ανοίξουμε απρίλιο και μαϊο στην ανάσταση να είμαστε πάλι στην απομόνωση.

  12. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΓΕΛΕΙΟΠΟΙΗΘΕΙ

    1. δεν χρειαζετε να ειναι καποιος προφητης για να καταλαβει το σχεδιο των ανικανων και μαλλον αυτοι εχουν γελειοποιηθει γιατι κωλος που κλανει και αυτοι που μιλανε ειναι το ιδιο και αυτα που λεει ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ εχει δικιο και θα το δεις και στην πραξη υπομονη κανε

  13. ΑΜΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΣΕΝΑ ΕΝΑ DAP ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΣΤΑ ΔΥΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΜΟΥΛΕ.

Comments are closed.