“Άδειασαν” το σπίτι του Παραολυμπιονίκη Αντώνη Τσαπατάκη! Τους πήραν μέχρι και τη… δάδα

Κοινοποίηση:
tsapatakis

Θύμα διάρρηξης έπεσε ο παραολυμπιονίκης, Αντώνης Τσαπατάκης. Άγνωστοι έκαναν μπήκαν στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη ενώ εκείνος έλειπε για την αγωνιστική προετοιμασία του στα Χανιά.

«Ήμουν στα Χανιά και είπα σε έναν φίλο μου να πάει στο σπίτι μου. Εκείνος έφτασε και βρήκε την πόρτα ανοιχτή. Το σπίτι ήταν χάλια άνω κάτω. Μου πήραν πολλά αθλητικά παπούτσια που κοστίζουν πάνω από 10.000 ευρώ. Κατά πάσα πιθανότητα πήραν και τη δάδα των αγώνων. Ευτυχώς δεν είχα χρήματα μέσα», είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Τσαπατάκης και συνέχισε: «Η εικόνα στο σπίτι ήταν αυτή που είδατε στο βίντεο. Ήταν χάλια όλα τα δωμάτια».

«Αυτοί που με διέρρηξαν, ας φέρουν τα πράγματα πίσω. Ξέρουν γιατί… (περιοχή Καραμπουρνάκι-Θεσσαλονίκη)», έγραψε ο ίδιος στην σελίδα του στο Facebook.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Είναι τέτοια η ασφάλεια που βιώνουμε ώστε θα πρέπει να το πάρουμε απόφαση ότι φεύγοντας από το σπίτι δεν γνωρίζουμε αν θα το βρούμε όπως το αφήσαμε όταν γυρίσουμε. Βέβαια οι αρμόδιοι δεν θα παραλείψουν να μας επισημάνουν ότι θα μπορούσαμε να είχαμε πάθει και χειρότερα. Τέτοια η κατάντια μας ώστε όταν περνάμε έξω από μπουρδέλο να θαυμάζουμε την τάξη που επικρατεί στα ενδότερα του.

Comments are closed.