Άγριο τρολάρισμα από τον Ντόναλντ Τραμπ: «Ακόμα και ο Τζο Μπάιντεν δεν άντεξε να ακούει για την ψεύτικη υπερθέρμανση – Αποκοιμήθηκε»

Κοινοποίηση:
Τραμπ

Στο βίντεο που δείχνει τον Αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν να κοιμάται κατά την Σύνοδο Κορυφής για το Κλίμα στάθηκε ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, τονίζοντας ότι αυτό έγινε επειδή «βαρέθηκε».
Χαρακτηριστικά, σε σχετική ανακοίνωση, ο Ντόναλντ Τραμπ ανέφερε με δηκτικό τρόπο: «Ακόμα και ο Μπάιντεν δεν άντεξε να ακούει τόσες φορές για ψεύτικη υπερθέρμανση του πλανήτη. Ο Μπάιντεν πήγε στην Ευρώπη, ισχυριζόμενος ότι η υπερθέρμανση του πλανήτη είναι η ύψιστη προτεραιότητα, και αμέσως αποκοιμήθηκε μπροστά στον κόσμο, στην ίδια τη Διάσκεψη. Υπάρχει γνήσιος ενθουσιασμός και πίστη σε αυτό το θέμα, μην αποκοιμηθείτε ποτέ!».

 

 

Επισημαίνεται ότι τη Δευτέρα (01/11) άρχισε στη Γλασκώβη μια διάσκεψη ηγετών στο πλαίσιο της 26ης Συνόδου της Διάσκεψης των Μερών της Σύμβασης Πλαισίου των Ηνωμένων Εθνών για την Κλιματική Αλλαγή (COP26).

Σύμφωνα με το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, παράλληλα με τις επίσημες διαπραγματεύσεις, η Σύνοδος θα επικεντρωθεί στο πώς όλοι οι τομείς της κοινωνίας και της παγκόσμιας οικονομίας οδηγούν τη φιλόδοξη δράση για το κλίμα.

Κατά τη διάρκεια της Συνόδου, σχεδιάζεται να εγκριθεί μια σειρά εγγράφων σχετικά με τα ζητήματα της μείωσης των εκπομπών θερμοκηπίου και την επίτευξη ουδετερότητας άνθρακα.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Η κλιματική αλλαγή πρέπει νά ονομασθεί κλιματική απάτη.Τό διοξείδιο τού άνθρακα (CO2) είναι γιά τά φυτά,γιά τά δέντρα γιά τή φύση ότι είναι τό οξυγόνο γιά τόν άνθρωπο.Τό διοξείδιο τού άνθρακα δέν καταστέφει τήν γή,τουναντίον τήν κάνει πράσινη.Φτάνουν πιά οί βλακίες τής άσχετης μέ τό κλίμα Γκρέτας Τούνμπεργκ.Τά συστατικά τής ατμόσφαιρας είναι από τό 1800 μέχρι τό 2020 σχεδόν ίδια.
    Γιάννης Λάκων

  2. Το πρόβλημα είναι το διοξείδιο του άνθρακα και ΜΟΝΟ!!! Η κλιματική αλλαγή, η υπερθέρμανση και τα θερμοκήπια είναι επιστημονικής φαντασίας… Οι εκπομπές του διοξειδίου του άνθρακα πρέπει να μειωθούν οπωσδήποτε, αλλά τουλάχιστον να σταματήσουν να αυξάνονται και εν συνεχεία να αρχίσουν να μειώνονται. Απλά τα αυξήσανε (και τα αυξάνουν) και μετά λένε, να δες τα μειώνουμε!!! Το διοξείδιο του άνθρακα δεν είναι δηλητήριο όπως το μονοξείδιο, αλλά αν η περιεκτικότητα του στην ατμόσφαιρα ξεπεράσει το 8% (σήμερα είναι περίπου 0,3%) κάθε θηλαστικό πάνω στον πλανήτη θα πεθάνει (δεν ξέρω για έντομα, ερπετά, κλπ)!!! Τώρα, γιατί μαζί με το διοξείδιο του άνθρακα, ανακατεύουν κλιματικές αλλαγές, θερμοκήπια, υπερθερμάνσεις κλπ ιστορίες, που ουσιαστικά οφείλονται στην ηλιακή δραστηριότητα και μόνο, ένας Θεός (και η ψυχή τους) το ξέρει…

Comments are closed.