Άγριο ξύλο από ΓΥΦΤΟΥΣ στη Λαχαναγορά Σπάρτης! Έπεσαν ΓΡΟΘΙΕΣ στη διανομή τροφίμων! ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ! Τον έβαλαν στη μέση (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Σοκαρισμένοι δηλώνουν καταστηματάρχες και περαστικοί στη Σπάρτη. Οι φωνές έδωσαν τη θέση τους σε γροθιές…

Σκληρές εικόνες σημειώθηκαν την περασμένη Παρασκευή (16-11-2018) έξω από το Κοινωνικό Παντοπωλείο στη Σπάρτη, κατά τη διάρκεια της διανομής τροφίμων. Πιο συγκεκριμένα, μια ομάδα τσιγγάνων, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, επιτέθηκε σε άνδρα, τον οποίο γρονθοκόπησε με τους παρευρισκομένους να παρατηρούν άναυδοι το περιστατικό.

Σοκαρισμένοι δηλώνουν καταστηματάρχες και περαστικοί από το συμβάν! Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξαν και απειλές με αιχμηρό αντικείμενο.

Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία για την αποκατάσταση της τάξης. Δείτε στο video το άγριο σκηνικό που έλαβε χώρα στο κέντρο της Σπάρτης.

Γροθιές σε διανομή τροφίμων

Πηγή:flynews.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. κατι ηξερε ο αλλος που τους πεταγε στους φουρνους για σαπουνια…..πολλα χρονια μπροστα εβλεπε για την εποχη του……..

  2. Τι σκατε ; ψηφοφοροι του συριζα εναι οι θαμωνες των κοινωνικων παντοπωλειων …
    , φατε ξυλο απο τους γιουφτους και δειτε το σαν trailer για το τι θα ακολουθησει μετα την συναντηση στις 11 Δεκεμβριου στο Μαροκο του νεου συνφωνου για την μεταναστευση που ετοιμαζεται να υπογραψει ο τσιπρας.
    Θα εχουν το δικαιωμα να σας σκοτωνουν κιολας .οι γιουφτοι και μωαμεθανοι αραπαδες..

  3. …..ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΤΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΡΟΜΑ…..ΥΠΑΡΚΤΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΤΑΓΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΙΓΑ ΕΥΡΩ(ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΨΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ)….ΕΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΨΗΛΟΥΣ ΟΡΟΦΟΥΣ ΤΗΣ ΓΑΔΑ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΙΠΙΤΣΑ ΜΕ ΑΣΤΡΑ ΚΑΛΕ??….ΕΙΣΤΕ ΣΥΧΑΜΕΝΟΙ….ΜΟΥ ΦΟΡΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣΥΜΟ ΚΟΠΡΙΤΕΣ!!…ΟΥΣΤ!!

    1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΔΕΡΦΕ,ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΒΓΑΛΕΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΘΕ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ

  4. Πουστόγυφτοι καταραμένη ράτσα….κανονικά πρεπει να μπούν σε προγραμμα
    στείρωσης οπως τα αδέσποτα!!

  5. θάλαμος αερίων για τους πρεζονογυφτους

Comments are closed.