Άγριο ξέσπασμα Sin Boy κατά Αντώνη Κανάκη: «Τον μισώ πολύ, τον απεχθάνομαι» (BINTEO)

Κοινοποίηση:
1

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο “The 2night Show” ήταν ο Sin Boy, ο οποίος ξέσπασε κατά του Αντώνη Κανάκη, τονίζοντας πως δεν ήταν καθόλου αστεία η σάτιρά του για το «Mama» στο Ράδιο Αρβύλα.

«Με τραγουδιστές, ράπερς και τέτοια δεν έχω κόντρα. Δεν θέλω να σου πω ψέματα, αλλά μισώ πολύ ένα άτομο, τον απεχθάνομαι, τον Κανάκη! Ότι χειρότερο… Μου τη σπάει πάρα πολύ, δεν μ’ αρέσει, δεν έχει χιούμορ, πολύ χάλια… Έκανε το “Mama” και δεν ήταν αστείος καθόλου. Δέχομαι τη σάτιρα, δεν έχω πρόβλημα με τη σάτιρα, αλλά δεν ήταν αστεία η σάτιρά του. Το έκανε απλά, επειδή πουλάει τώρα το “Mama”, κάνουν όλοι κάτι “Mama” για να πουλήσει, κατάλαβες…

Το έκανε μόνο γι’ αυτό, δεν ήταν αστείος. Αυτό δεν μου άρεσε, ότι έκανε κάτι απλά για να πουλήσει και δεν ήταν αστείος. Άμα ήθελε φήμη μπορώ να του δώσω εγώ, έχω άπειρη. Μπορούσε να μου τη ζητήσει και να του τη δώσω. Πηγαίνει καλά η εκπομπή του, αλλά εγώ πάω καλύτερα. Όταν πήγαινε αυτός πιο καλά από μένα, εγώ τον κοίταζα. Τώρα δεν μου αρέσει, είναι χάλια», είπε μεταξύ άλλων ο Sin Boy.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. iq ραδικιού και σκέψη αμοιβαδας, βγάλε τώρα το πετσί σου να το παίξεις…

  2. Ρε γι`αυτο ο Κανακης εχει φαγουρα στ`αρχ@@@ από χθες…….

  3. Τί ειναι το sin boy ρε παιδιά; καινουργιο φρουτο;;

  4. Ώπα ρε σκληρό αγόρι… μας φύγανε τα τσισάκια τώρα που αγρίεψες!!!
    Δεν κοιτάς λίγο τις κινήσεις σου στο video clip που είναι ολίγον από «ανθισμένη αμυγδαλιά» μου φόρεσες και την φασκιά για να μας κάνεις δήλωση «status» και καλά ότι είσαι εκκεντρικός!!!
    Έγραψες μία αηδία και μισή, την ακούν όλα τα ανεγκέφαλα 15άρικα και νομίζεις ότι πέτυχες στην ζωή σου φρούλη.
    Νομίζεις ότι επειδή έπιασες όσα views έπιασες είσαι το νέο icon και πρέπει όλοι τώρα να ζουν στην σκιά σου κομπλεξικέ. Αν είναι έτσι τότε τι πρέπει να κάνει εκείνος ο ημίτρελος Κορεάτης με το Gangnam Style; Να ιδρύσει δική του θρησκεία;

    Άσε τον Κανάκη ή τον κάθε Κανάκη και πιάσε λίγο την εικόνα σου και τα λόγια του τραγουδιού σου μπούλη που νομίζεις ότι «αντιδράς» στο κατεστημένο, μου κάνεις και μία ντουζίνα τατού και νομίζεις ότι η κοινωνία θα σε κάνει είδωλο της και οι νέοι θα σε λατρέψουν σαν έναν σύγχρονο Jim Morrison.

    Ο Κανάκης (ή ο Λαζόπουλος, ή οι stunt-up comedians, κλπ) σατιρίζουν την δημόσια εικόνα που βγάζει ο κάθε ένας που αποφασίζει να περάσει σε δημόσια έκθεση (προσώπου, λόγου, πράξεων). Εάν αυτό δεν το αντέχεις διότι στερείσαι χιούμορ και νομίζεις ότι σου προκάλεσε κακό στην δική σου εικόνα τότε υπάρχει και η νομική οδός για να ζητήσεις το δίκιο σου
    (ειλικρινά θα πέθαινα να σε έβλεπα σε δικαστήριο να σκας μούρη έτσι όπως είσαι καραγκιοζάκος και tuff macho boy μπροστά σε κανέναν δικαστή παλιάς κοπής και να του έλεγες τις παπαροχαζομάρες που λες τώρα… Μιλάμε όλα τα λεφτά θα ήσουν μεγάλε, θεούλης λέμε!!!!).
    Κατά τα άλλα απόλαυσε τα λεφτουδάκια που έβγαλες με αυτή την αηδία πες και κανένα ευχαριστώ στον Κανάκη που σε έκανε τζάμπα διαφήμιση και σε είδαμε και εμείς (διότι ειλικρινά τέτοιους μπούληδες σαν και σένα μην σου πω τι τους κάναμε στο στρατό- αλήθεια υπηρέτησες καθόλου άντρακλα εσύ; Ξέρεις τι σημαίνει Έβρος, άγονο νησί, βουνό, άσκηση;).

    (ΥΓ. Ρε αλάνια, για δείτε και σεις και πείτε μου αν είναι απλά ιδέα μου, είναι ή δεν είναι κάπως ανάλαφρες οι κινήσεις του αγοριού αυτού στην αρχή του βίντεο…. Έχει ή δεν έχει λίγο νάζι…)

  5. έγινε φίρμα και ο αλβανος , ρεε ουστ αλβανικό γουρούνι

  6. AΝΤΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΑΓΚΑΣ….ΟΥΣΤ

  7. Αντε ρε τυροκαμποη που θες και φημη…
    Βλημα…!

  8. Δες πως είσαι και μετά μιλά για τους άλλους.

Comments are closed.