Άγριο ξέσπασμα του Ραββίνου Φριζή, μετά την φυλάκιση του π. Κλεομένη (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Άγριο ξέσπασμα του Ραββίνου Φριζή, μετά την φυλάκιση του π. Κλεομένη (ΒΙΝΤΕΟ)

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

31 Σχόλια

  1. ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ
    ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΤΩΡΑ ΓΕΝΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗ ΦΩΤΗ ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΙΨΟΥΜΕ
    ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ
    ΖΗΤΩ Η ΠΑΤΡΙΣ

  2. MAKARI NA IHAME KE EMIS MIA TETIA DINATI FONI…,KE NA MBOROUSAME NA APANTISOUME ME TON IDIO TROPO STOUS EHTROUS MAS POU KATHIMERINA MAS PIRAMATIZOUN,MAS EKSAFANIZOUN KE SKIBOUME TO KEFALI MAS GIA NA MAS SFAKSOUN…!!!!!!!!!!!!!!!!!
    AN IHAME AFTIN TIN DINAMI,SIMERA I ELLADA KE TO ETHNOS MAS…THA ITAN DINATI KE POLI DIAFORETIKI…!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ….ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΥΠΟ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΑΤΟΧΗ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΣΦΥΣΙΚΑ…….ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ…..Κ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ….ΟΤΙ ΔΕΝ…ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ….Κ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΟΝΤΑΙ Κ ΟΙ ΙΔΙΟΙ………….

  4. Οι εβραίοι πλάκα πλάκα δεν μασανε στην πατρίδα τους αν ήταν η Ελλάδα Ισραήλ θα ήμασταν τάξεις ανώτεροι…

    1. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΦΑΡΜΟΖΑΜΕ ΕΔΩ ΘΑΧΑΜΕ ΞΕΜΠΑΙΡΔΕΨΗ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΟΣ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΙΚΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΙΟ ΑΝΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ……

  5. οσο και αν τον συμπαθω τον πατερ κλεομενη εδω ειχε λαθος. να καις σημαιες και να βεβηλωνεις μνημεια δεν ειναι σωστο. το θεμα ειναι γιατι δεν υφιστανται αναλογες κυρωσεις οσοι καινε ελληνικες σημαιες βεβηλωνουν εκκλησιες, αρνουνται γενοκτονιες ελληνων κλπ. ενας ραβινος αντεδρασε, η ιερα συνοδος γιατι δεν αντιδρα σε αναλογες περιπτωσεις;

    1. Ναι αλλα υπαρχη αιτια υστερα απο τον υποπτο θανατο του θειολογου παλαιοημερολογιτη Λαζακη εγινε αυτο…………

  6. Όποιος τά´βαλε με τούς εβραίους δεν την έβγαλε “καθαρή”(βλέπε Χίτλερ)

  7. Σε ενα συμφωνω οτι οποιος καταργιεται τον λαο του Ισραηλ τον περιμενει καψιμο.Το θεμα ομως ειναι πιος ειναι ο Εβραιος και ποιος ο αντισιμητης?

  8. Πολυ φοβαμαι παιδια οτι ο κοσμος δεν κοιμαται… Γνωριζει την αληθεια για τους Εβραιους απλα τους αρεσει ο Σατανας. Συνειδητα πλεον επιλεγουν το κακο… Ο Θεος να λυπηθει την ψυχουλα τους, δεν ξερουν τι εχουν να περασουν στην Κολαση. Νομιζουν οτι ο Θεος μας παιζει.

  9. Νομιζει ο κ.Φρατζης οτι θα γλιτωσει απο την κριση του Θεου… Δεν ξερει τι τον περιμενει στην Κολαση. Ο Θεος να δειξει ελεος στην ψυχη του.

  10. εσυ ρε τι ειναι αυτο το καθικι που φορας στην κεφαλα σου αντε παρατα μας μιασμα

  11. Το κάψιμο της ισραηλινής σημαίας δεν σημαίνει απαταίτητα αντισημιτισμό φίλε μου Φριζή!!! Την ισραηλινή σημαία, δεν καίνε και στην Ν.Υόρκη οι Ορθόδοξοι Εβραίοι, θέλωντας να καταδικάσουν την σιωνιστική πολιτική του κράτους των Ροθτσάιλντ που προσπαθεί να χειραγωγήσει τους απανταχού Εβραίους??? Είναι…αντισημίτες αυτοί??? Ή απλά είναι σκεπτόμενοι άνθρωποι που δεν γίνονται πιόνια, γιατί τους απασχολεί ΤΟ ΘΕΙΚΟ κι όχι ΤΟ ΥΛΙΚΟ!!! Εσένα άραγε Ραββίνε μου τι σε απασχολεί???

  12. Σαν ανταλαγμα εκεινης της ανιδιωτελους χριστιανικης αγαπης που δειξανε οι παπουδες μας στους συμπολιτες μας Εβραιους
    διακινδυνευοντας και την ιδια τους τη ζωη ,
    στα σκοτεινα χρονια της Γερμανικης κατοχης
    περιθαλπτωντας και κρυβοντας δυο και τρια παιδια των Εβραιων σαν δικα τους παιδια
    ζητουμε απο σας κ. Φριξη να δειξεται ελεος και να αφησετε ελευθερο τον πατερα Κλεομενη ,
    διοτι ο αγωνας του δεν ειναι εναντιων των Εβραιων ,
    θελει να επιθτησει την προσοχη μας εναντιον του σιωνισμου ,που οντος ειναι απηλη για ολη την ανθρωποτητα.

  13. Οτι και να λετε τωρα εδω μεσα…ο π.Κλεομενης τελος, τον μαζεψαν με εντολη των λομπι και τον εξαφανισαν. Θα τον πλακωσουν και στα χαπια και τα ειδικα φαρμακα τωρα και θα βγει…αμα βγει βεβαια ποτε…αλλος ανθρωπος… Οπως βλεπετε το να τα λεμε εμεις οι 5-10 ανθρωποι δεν λεει κατι..ο ανθρωπος ειναι αβοηθητος και ουδεις θα ασχοληθει και ουδεις θα τον ψαξει…

  14. Φριζή, μην ξεχνάς ότι πάνω απ’όλα είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ κι όχι Ισραηλινός!!! Οι πρόγονοί σου έζησαν καλοδεχούμενοι σ’αυτόν τον τόπο και πολέμησαν ηρωικά για την Ελλάδα στον πόλεμο!!! Είσαι Εβραίος στο θρήσκευμα, αλλά Έλληνας στην καταγωγή!!! Η σημαία πίσω σου δεν είναι η σημαία των απανταχού Εβραίων, αλλά ενός συγκεκριμένου κράτους, του οποίου τη σιωνιστική πολιτική, έχεις καταδικάσει στο παρελθόν!!! Άμα σ’έβλεπε ο παππούς σου που πολέμησε στο αλβανικό μέτωπο χωρίς την ελληνική σημαία πίσω σου, τι θα έλεγε άραγε???Σου καναν “επιμόρφωση” στον σιωνισμό, στο Ισραήλ που είχες πάει???

    1. Όλοι οι Εβραίοι λένε πάντα πως πρώτα είναι Εβραίοι και μετά αν θέλουν λένε αν τους συμφέρει πως είναι και Έλληνες.

  15. Εμεις δεν ειμαστε εναντιων του Θεου του Αβρααμ, του Ισαακ και του Ιακωβ,
    Ο Θεος του Αβρααμ ,του Ισαακ και του Ιακωβ ειναι ο Γιαβε ,ο Υιος του Θεου ,ο οποιος ελαβε σαρκα απο τα αγνα αιματα της υπεραγιας Θεοτοκου και αειπαρθενου Μαριας Πνευματος θειου επελευσει ,
    ο οποιος Γιακβε συμφωνα με τους προφητας ,που λεει ελογχισαν τον Γιακβε
    και τον Γιακβε τον λογχισε ο ευραικος λαος με τη σταυρωση,
    ο οποιος στις αντρησεις του Πιλατου εκραζε ΤΟ ΑΙΜΑ ΑΥΤΟΥ ΕΦ ΗΜΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΗΜΩΝ
    αρον αρον σταυρωσον αυτον.
    Και η ανθρωποτητα συνετελεσε εκεινη την ημερα της Μεγαλης Παρασκευης ,οπου ολες οι σκτεινες δυναμεις φαινοταν οτι νικουν ,το μεγαλιτερο εγκλημα της ανθρωποτητος.
    Ο Κυριος καταδεχεται να κατεδικαστει υπο ανομων σε θανατο ,και μαλιστα σε θανατο δια ΣΤΑΥΡΟΥ,για τη σωτηρια ολης της ανθρωποτητος.Ο Οποιος μετα τρις ημερας ανεστει καταπατοντας τον θανατο και το κρατος εχοντα του Θανατου τον διαβολο.
    ΟΙ ταφοι ανηχτηκαν και πολλοι κεκοιμημενοι ανεστηθηκαν τους ειδαν οι ανθρωπο
    Δενειμαστε αχαριστοι στον Εβραικο λαο ,ο Εβραικος λαος προσεφερε τους Προφητας την Θεοτοκο την αειπαρθενο Μαριαμ ,και απο το γενος των Εβραιων του Δαβιδ σαρκοθηκε ο Γιακβε.
    Ο Γιακβε ως προς την ανθρωπινη φυση του ειναι Εβραιος,ο οποιος αγαπουσε πολυ το εθνος του καιπρο του Πθους εκλαψε εξω απο την Ιερουσαλημ ,θρηνοντας για την Ιερουσαλημ.
    Ιερουσαλημ Ιερουσαλημ παλακης ηθελησα επισυναγανιειν τα τεκνα σου και ουκ ηθελησας.Και κατοπιν ακολουθησε το μεγαλο δραμα ολων των αιωνων.
    Ο Εβραικος λαος επεσυρε την οργη του Θεου και κατεστραφη η Ιερουσαλημ και οι εναπομηναντες διεσκορπησθησαν στα εθνη.Γνωριζει ο Εβραικος λαος ,οτι οσες φορες αρνιωτανε τον Γιακβε ,τον οποιον ειχε ως Βασιλεα και Θεο ,ο Θεος επετρεπε τα εθνη και νικουσαν τον Εβραικο λαο ,οταν επεστρεφε στον Γιακβε αποκτουσε δυναμη και δοξα.
    Ο Ιδιος ο Γιακβε ,ο Ιησους Χριστος τον οποιος εσταυρωσε ο Εβραικος λαος ,προεφητευσε ,οτι τελεταιος απο ολα τα εθνη θα επιστρεψει και ο Εβραικος λαος ,τον οποιον παιδαγωγει εως οτου μετανοησει και επιστραφη,
    Δεν μισουμε τον Εβραικο λαο ,ο Θεος Κρινει ,ανεβαζει και κατεβαζει ,
    Οπως ο Ιουδαικος λαος ενθημειται την εξοδο απο την Αιγυπτο και την αιχμαλσια ,τα δυσαρεστα και ευχαριστα ,που εποιησε σ αυτους ο Θεος ετσι και οι Χριστιανοι θυμωμαστε τα ευχαριστα και δυσαρεστα γεγονοτα της Ιστοριας του Γιακβε ,την Παλαια κα Κανη Διαθηκη ,που μας παρεδωσε ο Γιακβε ,βεβαια μας θλιβει η Σταυρωση και μονον ο Θεος εχει δικαιωμα και δυναται να συνθλιβει και να εξψλοθρεφει τους εχθρους τους η να μετανοει επι ταις αμαρτιες ημων και να μας παρεχει αφεσει των πολλων μας πλημεληματων. Βεβαια τα ανομηματα και πλημεληματα μας ειναι δυσαρεστα και δεν θελουμε να τα θυμωμαστε ,αλλα ω γεγονε γεγωνε,η Ιστορια δεν παραγραφεται,ο Εβραικος λαος ειναι υποδικος απεναντι στον πλασαντα αυτον Θεο , διοτι λογχισε τον Γιακβε,απο τον οποιο εχει υποχρεωσει να συτησει συγνωμη,απεναντι μας δεν εχει ευθηνη.
    Οπως και καθε αμαρτωλος ειναι υποδικος απεναντι στο Θεο,απο τον οποιο εχει υποχρεωση να ζητησει συγνωμει και ο οποιος μπορει να του δωσει την αφεση.
    Ο Ελληνικος λαος περιεθαλψε με χριστιανικη αγαπη ,παρ ολη τη φτωχια του τους Εβραιους της Ελλαδος
    προσφεροντας τους τροφη ,στεγη ,και προστασια κρυβοντας τους απο την μανια του Χιτλερ ,που ηθελε να τους οδηγησει στα κρεματορια.
    Ο Πατερας Κλεομενης δεν ειναι εναντιων των Εβραιων αλλα εναντιων των σιωνιστων ,που δεν ειναι μονον Εβραιοι αλλα ολοι οι σκοτεινη ανθρωποι που θελουν να φερουν τον αντιχριστο,ο οποιος θα συνθλιψει ολη την ανθρωποτητα αλλα και τον Εβραικο λαο,και κατοπιν θα μετανοησου οι Εβραιοι,ολα ειναι προφητευμενα μεχρι της συντελειας του κοσμου.Τα γνωριζουναυτα οι Εβραιοι ,σ αυτους μιλησε πρωτη φορα ο Γιακβε,τον οποιον αποδοκιμαδαν και σταυρωσαν εξω απο την Ιερουσαλημ.
    Αυτη εναι η Αληθεια.
    Αλλα θαυμαζουμε τον Ραβινο Φριζη με το θαρος που υπερασπιστικε την πιστι του .
    Μακαρι να ειχαμε και εμεις εναν πνευματικο ηγετη σαν τον Φριζη για να υπερτασπιστει την Πιστι και τον Αγιο ναο του Θεου οταν βεβυλωνεται και γκρεμνιζεται ο Σταυρος και βεβυλωνοντε και καταστρεφοντε οι Εκκλησιες Του απο τους μουσουλμανους και οταν υβριζεται το ονομα του Θεου ,τα ιερα και οσια και καταπατηται ο νομος του απο πολιτικους αρχοντες που νομοθετπουν εναντιον του νομου Κυριου Παντοκρατορος εισαγοντες το νομο της ανομιας με αντιχριστους νομους.

  16. Εβραιε Φριζη ο Νταιηβιντ Χαρις,Εβραιος & αυτος τι δουλεια ειχε να δινη εντολες στον Ελληνα Πρωθυπουργο για να φυλακιση το 3ο μεγαλυτερο κομμα της Ελλαδος;Δεν φταιτε εσεις μωρε,οι προδοτες ελληνοφωνοι πολιτικοι της Ελλαδος φταινε, που αντι να προστατευουν την πατριδα τους,την προδιδουν για τριακοντα αργυρια.Αληθεια γιατι οι Εβραιοι που κατοικουν στην Ελλαδα δεν πληρωνουν φορους;Ο πατηρ Κλεομενης ειναι Ελλην πατριωτης.Αλλοι προδοτες θαπρεπε ναναι στη φυλακη για εσχατη προδοσια.

  17. Αυτό το βίντεο είναι απάντηση σε όσους πιστεύουν ότι η θρησκεία μας η Ορθοδοξία είναι σιωνιστική.

    1. Ετσι ακριβως φιλε!!Πεστα.
      ΕΛΛΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

  18. τραβα ψωφα ρε σιχαμενο αντιχριστο σκουλικη.Προκαλει κιολας το μιασμα!!Δειτε σατανιασμενο υφος!!Αμεση απελαση στο σιχαμενο εβραιοσκουλικο.Ο θεος σου ρε σιχαμα ειναι ο μαμονας και ο σατανας !!
    ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ!!DEATH TO Z.O.G
    ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!

  19. TA KΑΡΦΙΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΠΑΝΤΩΣ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΚΑΛΑ . ΣΚΑΣΕ ΡΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΗ ΣΚΟΥΛΗΚΑΝΤΕΡΑ .

  20. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ Π.ΚΛΕΟΜΕΝΗ!!ΖΕΙ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ!!
    ΦΟΛΑ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΛΑ.ΕΛΛΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.

Comments are closed.