Άγριο ξέσπασμα της Ντόρας Δούμα για τη Μάρθα Καραγιάννη: «Τι να κάθομαι να εξηγώ σε αυτούς του ηλίθιους ανθρώπους;»

Κοινοποίηση:
karagianni-douma

Στην τελευταία επιθυμία της Μάρθας Καραγιάννη αναφέρθηκε στις πρώτες δηλώσεις του μετά τον θάνατο της κοσμαγάπητης ηθοποιού, η κολλητή της φίλη Ντόρα Δούμα η οποία παράλληλα ξέσπασε κατά ορισμένων ανθρώπων.

“Δεν έκανα τίποτα από δική μου επιλογή, ό,τι έχω κάνει ήταν από επιθυμία της Μάρθας”.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Τα σκουπίδια (σαν την Καραγιάννη ένα πράγμα) καίγονται οπότε ορθά έπραξε. Σιγά την ηθοποιό, τσιράκι του Δαλιανίδη ενός σκηνοθέτη που ευθύνεται για την καταστροφή του ελληνικού κινηματογράφου με τα σταριλίκια των πρωταγωνιστών του και τα μιούζικαλ αφρικάνικου επιπέδου γ διαλογής. Μάλιστα αυτός έβαλε και την ταφόπλακα με τη ταινία “ο κυρ Γιώργης εκπαιδεύεται” που ήταν και η τελευταία της Φίνος Φιλμ.

  2. Ηλίθια ειναι κ φαινεται. Η Αγια Γραφή λέει ν θάβεσαι στο χωμα. Αυτοι ας ας πεταχτουν κ στα σκουπιδια αν θελουν τις θαλασσες ν μη βροβιζουν θ ψωφισουν τ ψαρια

    1. Α ν’αγιασει το στομα σου.δικαιωμα της ειναι να καει ή να πεταχτει στη θαλασσα ή να την δωσουν τροφη στα σκυλια, ή να την στειλουν με πυραυλο στο φεγγαρι.χεστηκαμε.παντως χριστιανη δεν μπορει να λεγεται.ο χριστιανος ΘΑΒΕΤΑΙ.ΤΕΛΟΣ.ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ Η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΤΟ ΛΕΕΙ.

Comments are closed.