Άγριο κράξιμο στην Τσιμτσιλή για την βόλτα στο Αττικό πάρκο – Νέο κύμα οργής από την απάντησή της (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
tsimtsili

Αντιδράσεις προκάλεσε στα social media η παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή η οποία επισκέφθηκε το Αττικό Πάρκο με τις κόρες της και ανέβασε φωτογραφία.

Αρκετοί ήταν αυτοί σχολίασαν αρνητικά την επιλογή της να τα πάει στο συγκεκριμένο «πάρκο» γιατί τα ζώα παραμένουν έγκλειστα και εμπορευματοποιούνται.

Η ίδια ωστόσο με την απάντησή της προκάλεσε νέο κύμα αντιδράσεων, καταγγέλοντας bullying!

«Υπάρχει και ένα όριο. Ωραίο να υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα των έμψυχων όντων. Όλοι πρέπει να τα σεβόμαστε, αλλά μη φτάνουμε και στο άλλο άκρο» και υπογράμμισε: «Ανέβασα μια φωτογραφία που είχα πάει το Σάββατο με τα παιδάκια μου στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο. Το τι μανιφέστο αντιδράσεων από κάτω; Που δε σέβομαι τα δικαιώματα των ζώων που ζουν έγκλειστα. Εξ΄όσων γνωρίζω δεν έχω καταλάβει κάποιο βασανισμό. Δεν είμαι και ειδική. Αλλά το να πάει μια μανούλα με τα παιδάκια της να δει τα ζωάκια… Τι να κάνουμε; Δεν έχω τη δυνατότητα να πάω στη σαβάνα. Μη φτάνουμε να κάνουμε bullying από την άλλη πλευρά»!

Μάλλον στην παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης, φαίνεται απόλυτα φυσιολογικό να υπάρχουν καμηλοπαρδάλεις και ελέφαντες στα Σπάτα, για να μπορεί να τους δει η ίδια που δεν μπορεί να πάει στη Σαβάνα.

Αν θέλει να γνωρίσει την υπέροχη άγρια ζωή του πλανήτη, προτείνουμε να ξεκινήσει από τα εξαιρετικά ντοκιμαντέρ του BBC Planet Earth.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Να πω κάτι και εγώ για αυτούς που λένε για τα ζώα που βρίσκονται στο πάρκο. Έχουν δίκιο σε αυτά που λένε ότι τα ζώα θα πρέπει να ζούνε ελεύθερα και όχι σε αιχμαλωσία, αν όμως οι άνθρωποι σαν τη Τσιμτσιλή σταματήσουν να πηγαίνουν στο πάρκο και να πληρώνουν εισιτήριο, τα ζώα που βρίσκονται εκεί δεν θα έχουν να φάνε και τι θα απογίνουν στο τέλος; Σε άλλους κήπους του εξωτερικού όπου δεν είχαν πλέον να ταΐσουν τα ζώα πέθαναν από την πείνα.

  2. Φοβερά ερωτική πόζα!
    Αν έβαζα φυσαλίδες θα έγραφα:
    “Aγάπη μου με πονάς!”

  3. ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΣΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΟΠΙΚΑ ΔΑΣΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ( ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ, ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ) ΠΟΥ ΤΑ ΖΩΑΚΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΑ ΑΠ΄ ΟΤΙ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ………….ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΜΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΑΓΡΙΩΝ ΖΩΩΝ ΑΠΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΓΚΡΟΥΠ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΘΗΡΑΜΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΤΑΣΗ, ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΤΗΝΩΔΙΑ…………..

  4. Όλοι έτοιμοι να κατασπαράξουν τους πάντες…Ρε σε τι κοινωνία ζούμε. Μετά φταίει ο ..Κούλης..ο Τσιπούρας και η παρέα τους. Λες και μεις που τους επιλέγουμε(αν κι αυτό παίζεται )έχουμε φωτοστέφανο. Ήμαρτον!

Comments are closed.