Άγριο κράξιμο στην Αγγελική Ηλιάδη στα social media για την πλαστική στο πρόσωπο(ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
Iliadi1

Καταιγισμό αρνητικών σχολίων δέχεται τις τελευταίες μέρες η Αγγελική Ηλιάδη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Όλα ξεκίνησαν όταν η γνωστή τραγουδίστρια ανέβασε στα social media όπου η ίδια ποζάρει στο φακό με τον πλαστικό της χειρουργό και αποκαλύπτει το νέο της πρόσωπο το οποίο είναι απαλλαγμένο από τους μαύρους κύκλους.

Πιο συγκεκριμένα η τραγουδίστρια ανέφερε πως έκανε μια ενέσιμη θεραπεία κάτω από τα μάτια για τους μαύρους κύκλους και για να δείχνουν πιο ξεκούραστα. H συντριπτική πλειοψηφία των followers της την κατακρίνει για το αποτέλεσμα με τους περισσότερους να της λένε πως έχει παραμορφωθεί και έχει γίνει αγνώριστη.

Η ανάρτηση που προκάλεσε την πληθώρα των αρνητικών σχολίων

 

 


Ενδεικτικά είναι μερικά από τα σχόλια των διαδικτυακών της φίλων

 

Ildiadi_Sxolia

 

Aνάμεσα στο πλήθος των αρνητικών σχολίων που δέχτηκε ήταν και αυτό μιας γυναίκας που έκανε λόγο για παραμόρφωση στο πρόσωπό της. Η Αγγελική Ηλιάδη απάντησε με ευγένεια γράφοντας: «Ε, τότε κορίτσι μου σου συνιστώ να μην με κοιτάς!Καλό σου βραδάκι».

 

Iliadi
Iliadi2
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

30 Σχόλια

  1. Σαν μια ταινια που εβαζε το mega παλιοτερα 30 φορες το χρονο ”Ξανθιες γκομενοι” με δυο αραπαδες που εβαζαν μασκες και μετατρεπονταν σε διδυμες ξανθιες. Με τη ματαιοδοξια τους καταφεραν ολες να εχουν ιδια μουρη. Θεοδωριδου, Χ”βασιλειου, Ντονατελα Βερσατσε, ο πατεραςμανα των Καρντασιαν Τζενερ που εγινε γυναικα, ο Φλωρινιωτης κλπ τερατα.

  2. Πώς είσαι έτσι; Σαν κοκορέτσι…

  3. ΣΚΕΤΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ η επέμβαση …
    Αγωγή αποζημίωσης πρέπει να καταθέσει εναντίον του πλαστικού που την μετέτρεψε σε σκιάχτρο …

  4. Χεστηκα πάνω μου ρε σεις τι τέρας είναι τούτο

  5. Θα’θελα να’ξερα,αυτός ο κομπογιαννίτης που φωτογραφίζεται μαζί της καμαρώνει για το επίτευγμά του;Μάλλον δυσφήμιση συνιστά γι’αυτόν…

  6. Καλά ξηγηθηκε δικό της είναι το πρόσωπο ότι θέλει το κάνει.Με τη κακια σας θα μείνετε.

    1. δεν ειναι κακία, ειναι η αληθεια. Εγινε σαν ουφο

  7. Αυτή τώρα είναι μάνα 2 παιδιών και παίρνει διατροφές για να τα ξοδεύει σε πλαστικές και να ψάχνει νέους χορηγούς.

  8. Όταν είναι κενός ο άνθρωπος, κοιτά να κρατήσει όσο μπορεί την εικόνα που νομίζει ότι του έδινε το πλεονέκτημα και τον έκανε “διάσημο”, γιατί ξέρει ότι δεν έχει να προσφέρει τίποτα παραπάνω. Ο καθένας ότι ΝΟΜΙΖΕΙ ότι έχει, αυτό και προβάλλει.

  9. ….για οσοι θελουν να ξερουν και να βλεπου την αλλαγή τους και το τη σου σημβαινει οταν κανεις συμφωνια με αποστελμενου του διαβολου.

  10. Ρε μανία όλες να δείχνουν τερατοπιπούσσες. Πως έγινε έτσι ρε; χαχαχαχαχαχαχα Ο δε πλαστικός γιατρός είναι και αλλήθωρος με γυάλινο μάτι; Πω ρεεεεεεε.

  11. Μαμάαααααα. Θα φάω όλο το φαί μου. Εντάξειιιιιιι

  12. δεν περιμέναμε και τίποτα περισσότερο από κλαρινονύφες (όπως η συγκεκριμένη) και κλαρινογαμπρούς (όπως τα δίδυμα αδέλφια στο Big Brother και άλλοι πχ) .Gym,tattoos,instagram,μούσια,πλαστικά βυζιά,κώλος,χείλη,botox και ανωμαλία στο φούλ

  13. Να κανει και τις δυο δοσεις του εμβολιου για να ολοκληρωθει η μεταμορφωση

    1. Ωραιος!!!!!
      πεστα ρε φιλε..

  14. Εντάξει η κοπέλα δεν έχει και τίποτα άλλο να προσφέρει πέρα από την εμφάνισή της και πλέον θείτσιασε ήθελε να ξαναγίνει παιδούλα. Απόδειξη πως δεν έχει κανέναν γύρω της να την αγαπάει πραγματικά, γιατί αλλιώς θα την εμπόδιζε να κάνει τέτοιες βλακείες.

  15. ζομπι λες και βγηκε απο τον ταφο αμαν πια με τις ηλιθιοτητες των γυναικων κοντρα στην φυση πανε σαν να λεμε το λιονταρι να φαει χορτα και το προβατο κρεας μα ειναι δυνατον ξεφτυλιζονται

  16. νομιζεις τωρα οτι εισαι πιο ομορφη; σαν να φορας σιδερωμενη μασκα εισαι κοριτσσκι μου ελεος με το κομπλεξ

  17. Τρομαχτική, λες και της εμφύτευσαν αυγά στα μάγουλά της

  18. Παιδιά είναι έτοιμη για να πρωταγωνιστήσει στο άβαταρ Νο 2 χωρίς μακιγιάζ!!!! Οσοι το είδαν θα με καταλάβουν!!!

Comments are closed.