Άγριο κράξιμο από τη Ραχήλ Μακρή στον Μαρινάκη για το μνημείο “έκτρωμα”

Κοινοποίηση:
mnhmeio-genoktonias-peiraia

Επίθεση για το όντως απαράδεκτο και αποκρουστικό κατασκεύασμα που είδαμε στο Πειραιά, το οποίο φτιάχτηκε για τιμήσει τη μνήμη των Ελλήνων του Πόντου, έκανε η πρώην βουλευτής  Ραχήλ Μακρή μέσα από την ιστοσελίδα του κόμματος “Μέτωπο Νίκης” του οποίου ηγείται.

Διαβάστε παρακάτω τι ακριβώς αναφέρει :

85172761_4034590119900360_3407572961828274176_n

“Το τερατούργημα που χρηματοδότησε ο εφοπλιστής, Βαγγέλης Μαρινάκης και τοποθέτησε στον Πειραιά, προσβάλλει την μνήμη των προγόνων μας και ως απόγονη Ποντίων απαιτώ την αφαίρεση των σκουπιδοτενεκέδων από τον χώρο.

Κανένας Μαρινάκης δεν μπορεί να καπηλεύεται για ιδία οφέλη την Γενοκτονία που υπέστησαν οι πρόγονοι μου και μάλιστα την ώρα που η κυβέρνηση του παραχωρεί κυριαρχικά δικαιώματα και πλούτο της Ελλάδας στους Τούρκους, έκανε γκρίζες ζώνες τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου με την εγκατάσταση των νέων τσετών που στέλνει ο Τούρκος και ίδρυσε εν μέσω πανδημίας 28 οθωμανικά χωριά σε όλη την χώρα.

Αν θέλει ο κύριος Μαρινάκης μπορεί να χρηματοδοτήσει την προσφυγή στα διεθνή δικαστήρια και καμπάνια για την αναγνώριση της Γενοκτονίας όπως κάνουν διάσημοι και έχοντες την οικονομική δύναμη με λαμπρό παράδειγμα την Αρμένισσα Κιμ Καρντάσιαν. “

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Μοιάζει λίγο με κατασκευή των rabbit invasion απ’ το nickelodeon;

  2. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ? ΕΝΑ ΕΚΤΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ? ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ? ΚΡΙΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

  3. Καποιος χρηστης μας λεει για το……φιλοτιμο των ποντιων ποιος εχασε το φιλοτιμο για να το βρουν αυτοι??? αυτους τους εχουν μονο για χορους στα πανηγυρια ,και για να λενε τα καλαντα στον εκαστοτε προεδρο της Δημοκρατιας και στον Πρωθυπουργο ,αμα βγαζουν Δημαρχο δυο φορες στην Θεσσαλονικη τον γνωστο μισελληνα Μπουταρη που θα ονομαζε μεγαλη λεωφορο σε λεωφορο Κεμαλ Ατατουρκ τον σφαγεα χιλιαδων Ελληνων,τι περιμενεις ???.Για το συγκεκριμενο ανοσιουργημα του Πειραια που ειναι οι ποντιακοι συλλογοι??? τι κανουν???μαλλον θα περιμενουν ποτε θα τους φωναξουν σε κανενα……πανηγυρακι για …..χορο. Κριμα !!!!!

    1. δυστυχώς δε μπορώ παρα νασυμφωνήσω ότι είμαστε για χορούς και πανηγύρια!!!
      …τανιμανίδια και ντεμέκ υψηλάντη ακούτε;

  4. φαταούλ ντεμέκ πόντιος υψηλάντης παρεα με τανιμανίδια μικρο κ μεγαλο και δεσαμε… αυτοί κι οι ντενεκέδες τους… και καλά μνημείο ποντιακής γενοκτονιας!!!

  5. τρελός είναι τη είναι αυτό ???? δεν φτάνει την προσβολή ασχημένη όλο το τοπίο

  6. η τελευταια παραγραφος ειναι ολη η ουσια.
    σε καποιο σκουπιδοτενεκε θα βρισκεται και ο τακης να κανει το νεκρο

  7. Η χώρα έχει γεμίσει με εκτρωματικά μνημεία που προσβάλλουν αντί να τιμούν.

  8. Οντως ειναι ενα έκτρωμα. Και οι σκουπιδοτενεκέδες τι συμβολίζουν;;; Οτι οι ανθρωποι που σφαγιάσθηκαν απο τους Μογγόλους Τούρκους ηταν για τα σκουπιδια;;; Κανονικά θα επρεπε οι Ποντιακοί σύλλογοι, αν εχουν λιγο φιλότιμο, να κανουν μήνυση.

  9. Τι αηδία είναι αυτή; Είμαι περίεργος να διαβάσω το σκεπτικό του “καλλιτεχνήματος”, να μάθω τι ακριβώς υποτίθεται πως συμβολίζει. Πως οι Πόντιοι που πέθαναν ήταν για τα σκουπίδια ας πούμε;

Comments are closed.