Άγριο δούλεμα από τον Μηταράκη για τους λ@θρομετανάστες (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
notis-mitarakis-2_9_2019

Ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης μίλησε για το νομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή σχετικά με την αποσυμφόρηση των νησιών.

Βασικές προτεραιότητες της κυβέρνησης είναι η μείωση των ροών και η ασφάλεια στις δομές.

​Το πρώτο στοίχημα, σύμφωνα με τον κ. Μηταράκη έχει επιτευχθεί, καθώς με βάση τα στοιχεία του Απριλίου μόλις 39 άνθρωποι πέρασαν τα σύνορα της χώρας. Η εγκαθίδρυση ενός κλίματος ασφάλειας μέσα στις δομές είναι το μεγάλο στοίχημα που πρέπει να αντιμετωπίσουν.

Το νομοσχέδιο προβλέπει τη μετατροπή των ανοιχτών δομών σε κλειστές ελεγχόμενες δομές και περιλαμβάνει τις απαραίτητες ρυθμίσεις για τη λειτουργία των κλειστών αυτών δομών στα νησιά.

Στο μέτωπο του κορωνοϊού, ο κ. Μηταράκης υποστήριξε πως η πρώτη φάση του ιού ήταν επιτυχής, αφού τελείωσε χωρίς κανένα κρούσμα στις δομές των νησιών. Στη δεύτερη φάση, που διανύουμε τώρα, είναι σημαντικό να ενισχυθούν οι έλεγχοι και τα δειγματοληπτικά τεστ.

Ακόμα, με το νέο νομοσχέδιο, επιταχύνεται η διαδικασία ασύλου και προστατεύονται τα δικαιώματα των αιτούντων, σύμφωνα με τον υπουργό.

Αναφορικά με τις μετεγκαταστάσεις, αυτές συνεχίζονται κάθε εβδομάδα σε μικρότερες ομάδες προκειμένου να διασφαλιστεί η υγεία των μεταναστών και των προσφύγων.

«Η στρατηγική της κυβέρνησης παραμένει ίδια», κατέληξε ο κ. Μηταράκης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. οι νουδουλες θα φανε περισσοτερο κυνηγητο και ξυλο απο τους συριζαιους…οι αλλοι οτι κανανε με το ξεπουλημα της Μακεδονιας και τους λαθραιους το εχουν και σαν ιδεολογημα και γιαυτο πηραν τον μπουλο και ο κοσμος ψηφισε τον κουλη κυριως γιαυτα τα 2 εθνικα θεματα…και ο μπλε συριζα δικαιωσε ολους εμας που λεγαμε οτι μαυρο στον συριζα αλλα εναλλακτικη δεν ειναι ο κουλης…αυτο το καθικι που το παιζει υπουργος μεταναστευσης (!) (εχουμε υπουργειο που ασχολειται με τους λαθρομεταναστες που μπαινουν παρανομα στην χωρα και δεν ασχολειται καθολου με τον επαναπατρισμο Ελληνων που μεταναστευσαν λογω κρισης) για τους 400 λαθραιους που αναφερεται πως τους πηρε απο την Λεσβο και τους πηγε σε ξενοδοχεια προσυνεννοημενα ψευδεται ασυστολα….τους εφερε με 16 λεωφορεια του ξεπουλημενου Ζορμπιδη (για τα λεφτα χρησιμοποιει ολα τα λεωφορεια του ως μεσα μεταφορας λαθραιων στην Κ. Μακεδονια με συννενοηση με την κυβερνηση) στο ξενοδοχειο ‘Δημητρα’ στο χωριο Μουριες του Κιλκις χωρις να ενημερωσει κανεναν…φυσικα τα βρωμοκαναλα δεν εδειξαν τιποτα ουτε τις αντιδρασεις των κατοικων οι οποιοι προσπαθησαν να απωθησουν ολη αυτη την κινηση και ξυλοκοπηθηκαν απο τα ΜΑΤ τα οποια προστατευαν τους λαθραιους (Ιρακινους και Αφγανους)…μαλιστα πολλοι εξαυτων των λαθραιων καθως αποβιβαζονταν απο τα λεωφορεια εριχναν απειλητικες ματιες προς τους κατοικους….το συγκεκριμενο ξενοδοχειο μετα απο αποφαση του δημοτικου συμβουλιου ειχε εκκενωθει απο λαθραιους για 2 μηνες γιατι οσοι εμεναν εκει εκαναν ανω κατω το χωριο με ανομες πραξεις (ακομη και σεξουαλικες συνευρεσεις εντος του παρκου) αλλα ο ιδιοκτητης του παιρνωντας μπολικο χρημα απο ΜΚΟ το εκσυγχρονισε, εβαλε περισσοτερες κλινες και το εθεσε παλι σε λειτουργια υποδεχοντας περισσοτερους λαθραιους….και οσον αφορα τον δημαρχο κιλκις, κο Κυριακιδη αφου το παιζει οτι δεν γνωριζε τιποτα τωρα λεει πως ενταξει αφου τους εφεραν υπομονη μεχρι τον Σεπτεμβριο, μετα του ειπε ο μηταρακης οτι θα φυγουν(?) (να πανε που;)…και η κοροιδια συνεχιζεται….περιττο να αναφερω πως στο νομο Κιλκις η ΝΔ σαρωσε….μαλακες ξαναψηφιστε τους…..

Comments are closed.