Άγριος τσακωμός οδηγού λεωφορείου με αλλοδαπό επιβάτη για μία θέση: «Σήκω πάνω τώρα!» – ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση:
odigos-leoforeiou

Επεισόδιο μεταξύ επιβατών με την εμπλοκή και του οδηγού σημειώθηκε σε λεωφορείο στο κέντρο της Αθήνας, το μεσημέρι της Πέμπτης, 6 Μαΐου

.Η ένταση ξεκίνησε όταν μια επιβάτης σε λεωφορείο της γραμμής Α11 ζήτησε από αλλοδαπό επιβάτη να της παραχωρήσει ελεύθερη θέση που κρατούσε, καθώς επικαλούμενος την πανδημία κορονοϊού, ο άνδρας είχε πιάσει και τα δύο καθίσματα της διπλής θέσης.

Η επιβάτης, ωστόσο, απαίτησε να κάτσει στην κενή θέση υποστηρίζοντας πως δεν έχει λογική να μένει κενή, ιδιαίτερα όταν το υπόλοιπο λεωφορείο είναι γεμάτο.

Η ίδια, μάλιστα, ζήτησε από τον οδηγό να παρέμβει καθώς κατά τη γνώμη της δεν υπήρχε λόγος η θέση να παραμένει κενή.

Ο οδηγός μετά από τη σύσταση της γυναίκας, σταμάτησε το λεωφορείο και έφτασε στην πίσω μεριά της καμπίνας όπου ακολούθησε έντονος διαπληκτισμός ο οποίος καταγράφηκε σε βίντεο που παρουσιάζει το Sputnik.

«Σήκω πάνω να κάτσει η κυρία, εδώ κουμάντο κάνω εγώ» ακούγεται να λέει ο οδηγός στον αλλοδαπό, αναγκάζοντάς τον να παραχωρήσει πλέον τη δική του θέση, καθώς την κενή θέση δίπλα του, είχε προλάβει να πάρει ένας άλλος επιβάτης, ο οποίος την ώρα του διαπληκτισμού, έσπρωξε τον αλλοδαπό και έκατσε στο κάθισμα που ήταν και το «μήλο της έριδος» στη διαμάχη.

Το περιστατικό έληξε αφότου ο αλλοδαπός που σηκώθηκε παρά τη θέλησή του από το κάθισμα, κατέβηκε στην επόμενη στάση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

32 Σχόλια

  1. Εννοειται και τα ανθελληνικα σαιτ υποστηριζουν τον αλλοδαπο που ειχε δικαιωμα, κατα τους προδοτες, να πιανει 2 θεσεις σε γεματο λεωφορειο. Ειναι τετοια η υποκρισια των ανθελληνικων σαιτ που ολη μερα ασχολουνται με τον κορονοιο και οχι με εμπολα, ηπατιτιδες χολερα και αλλες ασθενειες. Μπραβο στον οδηγο. Οσο για τα πορνοκαναλα, ασχολουνται με τον νεαρο που εβγαλε εξω το μοριο του και οχι με τον πακιστανο που κακοποιησε την μυρτω. Ας ξεφτιλησουν τον αισχρο νεαρο αλλα δεν λενε κουβεντα για τη μυρτω. Ποσο ξεφτιλες ειστε ρε υπαλληλοι των δηθεν δεξιων καναλαρχων.

  2. Μιά από τίς ελάχιστες περιπτώσεις που έχει δίκιο ο αλλοδαπός.

  3. Ο κόσμος έχει αγανακτήσει με τους λαθροπιθήκους , θα γίνει η νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου την κατάλληλη στιγμή. Όμως το θέμα είναι το τί πάνε και ψηφίζουν στις εκλογές.

  4. Οι αλλοδαποί να πάνε στις πατρίδες τους. Φυσικά τα ΜΜΜ, είναι δημόσια και κουμάντο δεν κάνει κανένας. Υπεύθυνος όμως είναι ο οδηγός, ο οποίος μπορεί να κάνει σύσταση. Απο εκεί και πέρα, όταν το θέμα ξεφεύγει καλείται η αστυνομία

    1. Άς αρχίσουμε από τούς εσωτερικούς μετανάστες που έχουν κατακλύσει τήν Αθήνα. Τραβάτε στά χωριά σας που έχει ερημώσει η ύπαιθρος. Όταν όμως έχη απογραφή, μού πηγαίνετε ΕΚΕΙ νά απογραφήτε…

  5. Να φώναζε έτσι σε κάναν Ρωσοπόντιο σε κάναν Αλβανό θα τον κλαίγαμε τον οδηγό…

  6. Δεν τον βλεπω καλα τον οδηγο… παει για απολυση απο την συριζοΝΔ….

  7. Φοβήθηκε τον κορωνοιο ο Νεγροειδης … και έπιασε 2 θέσεις ενώ το λεωφορείο είναι γεμάτο ! . Έρχονται στην χώρα μας κουβαλώντας ηπατίτιδες μηνιγγίτιδες σύφιλη χολερα και δεκαδες άκρως μεταδοτικές δερματικές ασθενειες , που αποσιωπούνται στα νοσοκομεία με εντολή των κυβερνήσεων σας , και φοβούνται τον κορωνοιο… ;;;;;;; Αλλά εσείς που χρησιμοποιείτε τα μμμ συνεχίστε να ψηφίζετε όπως μέχρι τώρα… περαστικά σας.

  8. Μπράβο στον παλικαρο . Σε όποιον δεν αρέσει η Ελλάδα μας δρόμο!!!!

    1. Φαντάσου να έβγαζε κανένα μαχαίρι ο άπλυτος. Αυτό να μας ανησυχεί. Το ότι έκανε μόκο ο συγκεκριμένος δεν λέει κάτι. Αν οπλοφορούσε θα είχαμε τραγωδία. Το θέμα είναι να τα στείλουμε όλα τα αλλοδαπά στοιχεία στα τσακίδια.

      1. Εσύ νομίζεις ότι όλοι οι Έλληνες είναι άοπλοι και αγγελούδια;
        Αν υπάρξει μια εθνικιστική-πατριωτική κυβέρνηση να δεις τί έχει να γίνει μετά.

  9. Αυτός είναι σίγουρα απο το Πακιστάν η το Μπαγκλαντές. Που κυριολεκτικά εκεί είναι ο ένας πανω στον άλλον και μέχρι και στην οροφή του λεωφορείου κάθονται. Βέβαια στις χώρες αυτές τα λεωφορεία μπορεί να είναι σαράβαλα ακόμη και της δεκαετίας του 60′!!! Για την βρωμα που έχουν όλοι αυτοί στις χώρες τους δεν το συζητάμε καν. Και όμως αυτός ο βρωμιαρης πάει και τζάμπα στο Ελλαδισταν αλλά θέλει να μας το παίξει και πολιτισμένος.

  10. Οι λαθρομετανάστες κάθονται στα λεωφορεία που έχει ακριβοπληρώσει ο Ελληνικός λαός και μάλιστα χωρίς να πληρώνουν εισιτήριο. Δυστυχώς η κατάσταση με Πακιστανούς, Αλβανούς και Αφγανούς στα λεωφορεία έχει επιδεινωθεί. και έχει και τον Μηταράκη με το πρόγραμμα “ΗΛΙΟΣ” να προσπαθεί να τους εντάξει από το παράθυρο στην Ελληνική κοινωνία με μισθούς, μπόνους και παράνομα επιδόματα. Απέλαση σε όλους αυτούς ακόμα και σήμερα.

  11. κούλη…..
    αυτός ο οδηγός εχει ΜΕΓΑΛΑ ΜΕΖΕΑ …
    εσυ κούλη εχεις μνί …..

  12. Όλα τα λεφτά η Αλβανίδα στο τέλος του βίντεο που λέει στον Πακιστανό: Άμα φοβάσαι τον κοροναϊό να μην μπαίνεις σε λεωφορείο με τόσο κόσμο. Χαχαχαχα

  13. Προαγωγή του τιτανοτεράστιου οδηγού σε υπουργό μεταφορών εδώ και τώρα.
    Οδηγέ είσαι κι ο πρώτος μάγκας.
    Τον έστειλες τον πίθηκα για…μπανάνες!!!!!!

    1. Προσωπικά θά τόν προτιμούσα Υπουργό Εξωτερικών καί Μεταναστευτικής Πολιτικής

  14. Νομίζω κανένας δεν έχει δίκιο. Δεν τηρούνται αποστάσεις για κανέναν.

  15. Χίλια μπράβο στον οδηγό,που απαίτησε το αυτονόητο από το θρασύτατο όν. Φαίνεται , ότι οι μκο και οι λοιποί προστάτες παραβατικών αλλοδαπών έχουν εκπαιδεύσει καταλλήλως την πελατεία τους για να ταλαιπωρούν και μάλιστα άνευ εισιτηρίου τους νομοταγείς συμπατριώτες μας ….

  16. Ακραία ρατσιστικά φαινόμενα πρέπει να εκλείψουν παντελώς.Οι φασίστες οδηγούν και λεωφορεία;

    1. χιλιες μπουρδες σαν και σενα κανουν μια φουσκαλα μπαρουφα,τζαναμπετη μυξογρακε.

  17. Μωρε έπρεπε να κλείσουν τις πόρτες να τον κάνουν μαύρο το τσογλανι που έχει και απαιτήσεις. Στο κωλοχωρι του αν δεν του αρέσει.

  18. Μπράβο, καλά έκανε! Εισιτήρια δεν χτυπάνε, κάνουν και τους μάγκες και τους καμπόσους!!!

  19. τωρα και αυτο δε χριζότανε !!! εδω κανουμε τις παπιες οταν κανουν εσχη αυτοι και τωρα την θεση που επιασε ο πακης ζιλεψε ο αλλος

  20. Σωστος!!!!!!!! ο οδηγος……. οποιανου δεν του αρεσει….. στην πατριδα του… τροχαδην. Εδω ειναι η δικη ΜΑΣ πατριδα…. ουρ@κοτ@γκοι…….

    1. που την εχετε κανει χεστρα ωρε βρομοκναβ

Comments are closed.