Άγριος ξυλοδαρμός μοντέλου – Αρνήθηκε να αφήσει άνδρα να κοιμηθεί σπίτι της και την… «έλιωσε»

Κοινοποίηση:
agrios_xilodarmos_montelou

Σοκάρουν οι εικόνες από τη φρικτή επίθεση που δέχθηκε η Γιασμίν Κεσίλια, μοντέλο του Instagram, μετά από πάρτι στο σπίτι της.,

Η Γιασμίν ανέβασε η ίδια τις φωτογραφίες με τα τραύματα στο πρόσωπό της για να ευαισθητοποιήσει τους followers της για τη βία κατά των γυναικών.

Όπως η ίδια λέει, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Star, κάποιος από τους καλεσμένους στο πάρτι της, της ζήτησε να περάσει το βράδυ στο σπίτι της και όταν η κοπέλα αρνήθηκε άρχισε να της επιτίθεται χτυπώντας τη με γροθιές και κλωτσιές στο πρόσωπό της.

Η Γιασμίν νοσηλεύτηκε για δύο ημέρες μετά την επίθεση και υπέστη κάταγμα στη μύτη και διάσειση ενώ το πρόσωπό της είναι πρησμένο και μελανιασμένο.

«Στο τέλος του πάρτι, ένας από τους καλεσμένους κοιμόταν στον καναπέ. Τον ξύπνησα γιατί ήμουν κουρασμένη και ήθελα να φύγει για να κοιμηθώ. Φαινόταν χαμένος και αντί να φύγει πήγε στο δωμάτιό μου και κλείδωσε την πόρτα» περιγράφει το μοντέλο.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ok so first of all I wanted to keep this a secret and don’t post it at all. But I feel like I need to use my platform to spread awareness about abuse. It all started as a little stupid after party at my place. At the end of the party I wanted everyone to go home but there was one person (I saw him once because we have mutual friends) that didn’t wanted to go home because he wanted to sleep at my place. He was sleeping on the couch so I woke him up and told him that he needed to leave. He acted confused and instead of going home he went straight to my bedroom and locked the door. I wanted to call the police but my phone was in the room with him. I was getting scared because he was still at my place so I kept telling him that he needed to leave. He openend the door and went to my living room again, I told him that I really wanted him to leave. Then he lost his shit and punched me in the face multiple times, I immediately felt that my nose was broken and couldn’t do anything to protect myself. He kept punching me als I fell on the ground, as I was laying on the ground he kept hitting and kicking me all over my body. I was so scared when all the blood was dripping of my face and at that point I crawled to my apartment hall where I asked my neighbours to call the police. The guy came and sat there with me in the hallway and told me it was my own fault because I wanted him to leave. The police and people from the hospital came and took me to the hospital. The police took him to jail where he was in for 5-6h and is free now. I was in the hospital for 2 days, my nose is broken, I have a concussion and my eye is fucked. I feel like shit but still so lucky because this could end up much worse. I’m taking a little break from social media. Karma will get him and I’ll take further steps for justice. Love you guys. PLEASE BE CAREFUL WITH WHO YOU TRUST.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yasmine Cécilia (@yasminepierards) στις

«Φοβήθηκα και του έλεγα συνέχεια ότι πρέπει να φύγει. Βγήκε από το δωμάτιό μου και πήγε στο σαλόνι και τότε άρχισα να του φωνάζω. Ξαφνικά άρχισε να μου ρίχνει μπουνιές μέχρι που έπεσα στο πάτωμα και συνέχισε να με χτυπάει και να με κλωτσάει» συγκλονίσει η Γιασμίν.

Τελικά μάζεψε όση δύναμη της είχε απομείνει, σύρθηκε μέχρι το δωμάτιο και κατάφερε να καλέσει τους γείτονές της οι οποίοι ενημέρωσαν την αστυνομία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

34 Σχόλια

  1. Συμφωνώ με τον Αθανάσιο, και αυτά που νομίζει ο Γιάννης και ο ‘κάθε’ Γιάννης εδω μέσα είναι δείγματα καμμένων εγκεφαλικών κυττάρων.
    Γιάννη και οι άλλοι που συμφωνείτε, αντε φάτε το μηλαράκι σας τώρα και μη ξεχάσετε να κατεβάσετε τα σκουπίδια.

    1. Τι εγινε Κωστακη? Σε ποναει η αληθεια? Πως ειναι να εισαι ασχημος και αγαμητος Κωστακη? Μιλησε μας… Ελα, μη ντρεπεσαι… Το πολυ πολυ να σε λυπηθουμε…

    2. Μιλησε ο αρχικαμμενος.. .Μαλλον σε πονεσαν η αληθειες που λεει ο Γιαννης γιατι ανηκεις στην κατηγορια που περιγραφει. Ελα πες μας τωρα πως ειναι να εισαι ασχημος κομπλεξικος αγαμητος και ισως σε λυπηθουμε που βγαζεις τοση χολη….

      Υ.Γ μην ξεχασεις να την παιξεις το βραδυ κοιτωντας μοντελα στο ινσταγκραμ…

    3. Συμφωνείς με τον Αθανάσιο που θεωρεί πολυ αντρικιο να βρίσεις μια γυναικα επειδη δε σου έκατσε και μετα μιλας για καμμένα εγκεφαλικα κύτταρα. The Irony… Μαλλον μικρο σε βαραγανε πολυ στο κεφαλι δεν εξηγείται…

    4. Επειδή βλέπω αντιδράσεις στο σχόλιό μου ας απαντήσω:
      Οι άντρες έχουν εκπαιδευτεί από μικροί να θρέφονται συναισθηματικά από την αποδοχή που λαμβάνουν από το γυναικείο φύλο όταν το προστατεύουν. Απο τη Μαμά και την ευρύτερη κοινωνία.
      Η γυναίκα είναι το αδύνατο φύλο, και οι αντρες το δυνατό. Ετσι μας μάθανε.
      Και όλοι μας έχουμε την τάση να εξοργιζόμαστε όταν ακούμε ότι κάποιος χτύπησε, εκβίασε μια γυναίκα.
      Γιατί είμαστε το δυνατό φύλο και έχουμε την υποχρέωση να υποστηρίζουμε το αδύνατο – έτσι ΣΙΓΟΥΡΑ έχουμε αποδοχή από την κοινωνία. Και όποιος αντιτίθεται με αυτό, είναι Δράκος,Παλιάνθρωπος, Κομπλεξικός κλπ.
      Τα πράγματα δεν είναι έτσι κύριοι:
      Πόσοι από εσάς γνωρίζουν ότι όταν εμείς μιλάγαμε για ποδόσφαιρο οι γυναίκες μίλαγαν για άντρες, και γνωρίζουν στην πλειοψηφία τους πως να χειρίζονται τον άντρα;
      Πόσοι από εσάς είναι παντρεμένοι και βάζουν πλυντήριο όποτε θέλουν η πάνε διακοπές όπου επιλέξουν και η γυναίκα ακολουθεί; – Στοίχημα , κανένας παντρεμένος. Εξ ου και τα διαζύγια.

      Οι γυναίκες χειρίζονται τους άντρες. Και το κάνουν πολύ καλά. Τόσο καλά που τους αφήνουν να πιστεύουν ότι εκείνοι είναι οι καπετάνιοι, αρκεί όμως να μη παρεκλίνουν από την πορεία που εκείνη έχει χαράξει.

      Και φτάνω στο δια ταύτα για τη συγκεκριμένη περίπτωση:
      1. Είναι δικαιολογημένο το ξύλο στις γυναίκες;
      – Απάντησή μου: ΟΧΙ σε καμία περίπτωση.
      Προσωπικά δεν έχω ποτέ χτυπήσει γυναίκα. Μάλλον βάζω τα γέλια όταν βλέπω ότι προσπαθεί να με πάει εκεί που θέλει.
      2. Τι με βρίσκει αντίθετο;
      Η Κοροιδία παιδιά. Το να αποθεώνουμε ως ‘θυμα’ τη γυναίκα, κάθε φορά που βγαίνει ένα άρθρο που την παρουσιάζει ως θύμα.
      ΝΑΙ καλά έκανε και πήγε μέσα που τη χτύπησε.
      ΟΧΙ κακώς βγήκε τόσο γρήγορα.
      Και ΟΧΙ στην πόλωση και την παραπληροφόρηση, ότι ‘ένας κατάπτυστος τύπος’ τη σάπισε στο ξύλο όπως τα περιγράφει αυτή.
      Οχι, παιδιά αυτό δε θα το φάμε.
      Ειπα ήδη το σκεπτικό μου για τις ενέργειες του τύπου αυτού, το ξύλο δεν επιτρέπεται.
      Και σε καμία περίπτωση δε μασάμε το άρθρο όπως το έγραψε αυτή. Εχει άλλο παρασκήνιο που δε το ξέρουμε.
      Και όσοι, έστω και ερασιτεχνικά, έχετε ασχοληθεί με την ψυχολογία σίγουρα έχετε διαβάσει το (πασίγνωστο διαχρονικό ) βιβλίο Games People Play του Eric Berne. (ψυχολόγος / ψυχίατρος)
      Για όσους δε το ξέρετε θα το βρειτε στο google και μεταξύ άλλων, ερμηνεύει το παραμύθι της Κοκκινοσκουφίτσας, και ανθρώπινες σχέσεις με αληθινό ουσιαστικό τρόπο.

      Ας έχουμε χαμόγελο, ας χαιρόμαστε τη ζωή κάθε μέρα, να έχουμε την υγεία μας, και μακριά από τις πολωμένες αντιλήψεις, μακριά από τη βία, μακριά από τα βιαστικά συμπεράσματα, τις εύκολες καταδίκες.

      Καλό καλοκαίρι σε όλους.

      Κωνσταντίνος

  2. Έτσι γίνεται στα μοντελοπάρτυ. Οι πλαστικοί τι θα κάνουν θα πεινάσουν;

    1. Οκ… ελπιζω να μην εχεις θεμα να σε στειλουν κι εσενα σε κανεναν….πλαστικο! Αλλωστε για να εχεις τετοιο κομπλεξ μαλλον τον χρειαζεσαι ηδη(!)

  3. Από τη μια προκαλούν από την άλλη το παίζουν παρθένες. Συμφωνώ με το Γιάννη, για κανένα λόγο, αν είσαι άντρας, δεν χτυπάς καμιά γυναίκα, όποια κι αν είναι αυτή. Σηκώνεσαι και φεύγεις αν δεν σε θέλει.

  4. Καποιοι που σχολιάζετε εδω απλα ντροπιαζετε το αντρικό φύλο κι εχετε και αποψη. Ενας αντρας δε βαραει ποτέ μια γυναικα. Για κανενα λογο. Αμα εχεις κακαλα τα βαζεις με ατομο που έχει την ιδια δυναμη με σενα. Αμα σε θίξουν υπαρχουν κι αλλες αντιδράσεις εκτος του ξύλου. Τρομερο ε? Αυτο θα πει καταρχάς τιμη και αξιοπρεπεια οποτε αφηστε τις και καλα ευθιξιες ορισμένοι γιατι κανετε σαν κακομαθημένα παιδάκια που δεν θελουν ν αναλάβουν καμια ευθυνη για τη συμπεριφορά τους. Στην τελικη οταν θιγετε την τιμη μιας γυναίκας και την προκαλειτε, ή της την πέφτετε χωρις να θελει, γιατι περιμενετε να μην αντιδράσει βίαια ή να βρίσει? Αυτη να μην εχει ευθιξία επειδη κάποιους δε σας βολεύει δηλαδη? Αλλωστε απο τη στιγμή που βίαια εχει δικαιωμα να αντιδράσει οποιος βρισκεται σε θεση άμυνας και συχνότερα βρισκονται οι γυναικες γιατι να μην το κανει?? Και προσοχη: Αμυνα = Δέχεσαι επιθεση οποιασδήποτε μορφής ΑΛΛΑ απο καποιον που σε κάνει να αισθάνεσαι απειλή. Δηλαδη ολοι εσεις οι μάγκες απειληστε απο γυναικες ρε φλώροι? Απλα τσαμπα μάγκες που κανουν τους κάμποσους σε γυναικες και σε αδύναμους γιατι η συναισθηματική τους νοημοσύνη ειναι πολυ κατώτερη του εγωισμού τους. Αυτο ειστε. Και παω στοιχημα οτι απλα εχετε κόμπλεξ γιατι δε σας πλησιάζει ουτε θηλυκιά κατσαρίδα (γι αυτο και τοσο μισος) και δεν τολμάτε να τα βάλετε με αντρα. Αν σας ενοχλει η ακραία μορφη φεμινισμού πρεπει να πάψετε να ειστε στο αλλο άκρο. Το ενα άκρο φερνει το αλλο. Οσο για τον τύπο κρέμασμα απο τα @@ και πυρομενο σίδερο στον κ**λο θελει. Το ιδιο και οσοι τον δικαιολογούν. Το τι δουλεια κανει καμια σημασια δεν εχει όσον αφορα το οτι δεν δικαιολογεί τη βία που δέχτηκε. Επικινδυνοι διεστραμμένοι και ανίκανοι να προσελκύσουν τις γυναίκες, μονο αυτοι θα ελεγαν το αντίθετο. Οποτε πριν μιλήσετε για δηθεν τιμη σκεφτείτε ποσο ξεφτίλα ειναι να προσπάθεις να προσελκύσεις γυναίκες με τη βία επειδη δεν μπορείς να τις προσελκυσεις αλλιως. Οταν ο ιδιος χέζεις την οποια αντρική τιμη να περιμενεις να σου φερθουν σα σκουπίδι αντρες και γυναικες γιατι αυτο εισαι. Δεν διαφερετε πολυ απο τον τυπο αν νομιζετε οτι επειδη π.χ βρίζει μια γυναικα εχετε δικαιωμα να τη χτυπήσετε. Εκτος που δεν ειναι ιση αντιδραση, ποιος μας λεει οτι δεν τη θιξατε εσεις πρωτα και έβρισε και ποιος ειπε οτι το να βριζει κανεις όταν έχει νευρα ειναι αντρική υποθεση? Σαν κακομαθημένα παιδάκια κανετε ορισμένοι. Οι αληθινοί αντρες δεν κομπλαρουν με τετοια, παρα μονο οσοι δεν ειναι σίγουροι για τον ανδρισμό τους. Δυστυχως αυτη ειναι η αληθεια ειτε σας αρεσει ειτε οχι.

    Υ. Γ Οσο για τον Κασιδιάρη ελπιζω να κατάλαβε οτι η συμπεριφορά του ηταν λαθος τωρα που μεγάλωσε λιγάκι. Αλλιως θα εχει προβλημα.. Το μου πέταξε χαρτια δεν ειναι ισοδύναμο με σφαλιάρες. Ουτε καν οι βρισιες. Τον είπε φασισταριο την ειπε παλιοκομμουνι. Τελος. Ολα τ αλλα ειναι γελοίες δικαιολογίες που χαϊδεύουν τον εγωισμο του καθε ψωροπερηφανου κουραδομαγκα.

    1. Ολες ειναι πουτ@νες εκτος απο την μανα μας, την αδερφη μας και την γυναικα μας. Αυτος ειναι ο κουραδομαγκας νεοελληνας.

    2. Ασε φίλε, από αυτά που γράφεις σίγουρα, δε σε πλησιάζει ουτε θηλυκή κατσαρίδα γιατί δεν έχεις ιδέα από γυναίκες.

      1. Ειναι πισω αυτος και δεν εχει ιδεα απο γυναικες, ενω εσυ εχεις κι εισαι πολυ μπροστα ρε Ισλαμοκεφαλε? Σε πονεσε γιατι ανηκεις στην κατηγορια που περιγραφει προφανως… Πες μας πως ειναι να εισαι ασχημος και κομπλεξικος αγαμητος… Ελα βρε πες μας μη ντρεπεσαι… Ισως σε λυπηθουμε λιγακι…

        Υ.Γ Αν πονας σαλονπας

  5. Είμαστε κατά της βίας απο όπου κι αν προέρχεται. Υπάρχει όμως δυστυχώς μία εξαίρεση, ένας σιχαμένος και εμετικός τύπος φεμινίστριας που ρεζιλεύει το όμορφο και αγαπητό σε όλους μας, γυναικείο φύλο. Απο την στιγμή που θα βρίσει Άντρα σαν να είναι μπετατζής αυτόματα χάνει την οποιαδήποτε αξιοπρέπεια και θυληκότητα έχει. Το δικαίωμα της υπεράσπισης της Τιμής τότε γίνεται Νόμος απο έναν Άντρα απέναντι σε έναν άλλον Άντρα.

    1. Γιατί σου το περάσανε το σχόλιο μου λες ; Τι είναι αυτά που γράφεις ; Διάβασες ρε γύφτουλα άντρα των σπηλαίων καραγκιόζη τι έγινε ; Συνέχεια μιλάτε για φεμινισμό λες και πρόκειται για εγκληματική πράξη να υπάρχουν γυναίκες που να στηρίζουν τις άλλες γυναίκες γιατί σας χαλάνε ότι χτίσατε με τόσο κόπο φαίνεται! Το να παριστάνετε τα αφεντικά! Τι λες ρε που βρίζετε τις γυναίκες χωρίς καν να τις ξέρετε στο διαδίκτυο ΓΥΦΤΟ και μιλάς και από πάνω! Την ηλίθια τιμή σου να την πράττεις επάνω στην μάνα σου και την αδερφή σου! Αυτό μας έλειπε να γαμηθεί με κάποιον που δεν ήθελε και να σαπίσει στο ξύλο! Δε ντρέπεστε για τέτοια σχόλια που κάνετε! Άντε τραβάτε σε άλλη χώρα γιατί με εσάς προκοπή δεν θα υπάρξει στην Ελλάδα!

  6. και ανεξάρτητη, αρκεί όταν μπλέκει να υπάρχουν άντρες να την σώσουν

    1. Τι σχέση έχουν αυτά που λες. Ναι ξεχνάς ότι έχει να κάνει με σωματική διάπλαση και δύναμη. Αν σε ενοχλεί το πρότυπο τέτοιων γυναικών να τα βάλεις με τους άντρες που αυτές προτιμούν γι αυτό όλες γίνονται έτσι. Και αυτή είναι πιο δυνατή από ένα 3χρονο όμως δεν πάει ούτε να το κλωτσάει ούτε να το ρίχνει μπουνιές επειδή είναι πιο δυνατή από αυτό!

  7. Οι πλαστικές πάντως δεν πειράχτηκαν: μύτη, ζυγωματικά, χείλη, βλεφαροπλαστική, σιλικόνες όλα στη θέση τους. Μόνο ότι ήταν φυσικό πειράχτηκε.

  8. Υποστηριξε θερμα το κινημα #blm και ηρθαν καμποσοι απο δαυτους στο σπιτι της για παρτι.

  9. Φανταστείτε και να ήταν ο Κασιδιάρης στην θέση του τι θα γινόταν.

    1. Αν ηταν ο Κασιδιάρης στη θεση του προφανώς και δε θα την έδερνε γιατι δε του έκατσε. Αυτα τα κανουν μονο κατι άσχημοι αποτυχημένοι κομπλεξικοί που πρεπει να πληρώσουν γυναικα για να τους κάτσει γιατι διαφορετικα δε τους πλησιάζει ουτε θηλυκιά κατσαριδα. Σκεψου οτι αυτουνού δε του κάθονταν ουτε και επι πληρωμη, τοσο αποκρουστικος… Ο Κασιδιάρης επισης δεν βαράει γυναικες. Δεν γινεται να κρίνουμε απο ενα περιστατικό. Μπορει η συμπεριφορά του γενικα να ειναι αλαζονική και κωλοπαιδιστικη αλλα οχι κι ετσι. Μην τα τσουβαλιαζουμε ολα. Οσο για τον τυπο κρέμασμα απο τ αρχιδια και πυρομενο σίδερο στον κ**λο.

  10. Οταν οργανωνεις τετοιου ειδους “παρτυ” οπου ο καθενας γινεται σκνιπα και κοιμαται οπου βρει ζητας και τα ρεστα….

  11. Από ποια χώρα είναι το θύμα; Μήπως από καμιά όπου έχουν σε “μεγάλη” εκτίμηση τις γυναίκες; Κι ο τύπος; Πάντως σε όποια χώρα κι αν είμαστε καλά είναι να προσέχουμε ποιον ή ποιους βάζουμε στο σπίτι μας. Και τι τους κερνάμε.

  12. Φίλε μου δεν σου έκατσε η γκόμενα που δεν αμφιβάλλω ότι είναι χαμηλών ηθών βρωμοθήλυκο. Δεν είναι τρόπος αυτός όμως να αντιδράσεις. Πέσ της πουτάνα, γράψε της τα γαμοσταβρίδια σου στο facebook και έκλεισες. Πουτανίτσες θα βρείς παντού. Καθως πρέπει γυναίκες σπανίζει να βρείς. !

    1. Ο βρωμύλος χαμηλών ηθών και κοπρίτης μιά χαρά θα σού ‘πρεπε για φίλος βλέπω… Μού θες και καθώς πρέπει μούλε…

    2. Να τη βρίσει επειδή δε του έκατσε δηλαδη τρομερά αξιοπρεπής και ανδροπρεπης αντιδραση, ε? Τραβα αυτοκτονα μαζι με τους ομοιους σου μπας και καθαρίσει η γονιδιακή πισίνα!! Ανίκανοι να προσελκύσετε μια γυναικα τοσο που ουτε τα πουτανάκια δε θα σας κάθονταν ακομη κι αν πληρώνατε. Αυτο ειστε γι αυτο βγάζετε τοσο κόμπλεξ και μισος.

    3. Τι σας έκανα και με βρίζετε ρε σκατιάριδες? Τί είναι όταν ξεκωλιάζονται, σου τρώνε τα λεφτά σου και μετά σε στέλνουν στη μάνα σου η στο club των μαλάκων για τον λεφτάκια του επόμενου ? Παρθενίτσες? Μήν αρχίσω τώρα και σας πινελιάσω μέχρι πάτο.

      1. Ολα αυτα εσενα ρε μπινε? Ποια να σου φαει λεφτα ρε καρμιρη? Ελα πες μας πως ειναι να εισαι ασχημος κομπλεξικος αγαμητος που δε σου καθεται ουτε η πενταδακτυλη κι ασε τις δικιολογιες… Οσο και να βριζεις δε θα σου κατσει καμια παρτο αποφαση, οποτε τραβα σε κανα ψυχιατρο η κανενα πλαστικο (η και τα δυο) κι ασε τις γελοιες δικαιολογιες… Ουτε για λυπηση δεν εισαι…

  13. οτι δουλεια και να κανει δικαιωμα της ειναι να αρνηθει φιλε μου αλιμονο αν καθε κοπελα που δεν θελει να κανει κατι μαζι σου την κανεις ετσι αν ειναι αληθεια και οχι μακιγιαζ

  14. δεν καταλαβα…!!!! η κυρια!!!! τι δουλεια κανει;;;;;;;

Comments are closed.