Άγρια συμπλοκή στον Πύργο: Εμπρηστής επιτέθηκε με μανία σε πυροσβέστες – Προκλήθηκε τροχαίο ατύχημα

Κοινοποίηση:
1

Πρωτοφανές ήταν το επεισόδιο που συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου ανάμεσα σε πυροσβέστες του Ανακριτικού Τμήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου, κατά την διάρκεια προσαγωγής ενός άντρα με την κατηγορία του εμπρησμού από πρόθεση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ilialive καθώς δεν έχει γίνει γνωστό επισήμως τίποτα για το περιστατικό, οι ανακριτικοί υπάλληλοι της Π.Υ. Πύργου, μετά τη φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή ανάμεσα στην Παλαιοβαρβάσαινα και τις Καρούτες, αναζήτησαν, εντόπισαν και τελικά προσήγαγάν ένα άτομο, ως ύποπτο για τη συγκεκριμένη πυρκαγιά αλλά και για άλλες.

Η σύλληψη έγινε στην περιοχή ανάμεσα στην Αλφειούσα και το Επιτάλιο. Κατά την προσαγωγή του στην υπηρεσία με όχημα της Πυροσβεστικής, αυτός όρμησε με απίστευτη μανία στον οδηγό και τους άλλους δύο πυροσβέστες, χτυπώντας τους. Ο οδηγός στην προσπάθειά του να τον αποφύγει και να αμυνθεί, σταμάτησε απότομα το όχημα με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με άλλο υπηρεσιακό όχημα που ακολουθούσε ακριβώς πίσω.
Ο δράστης συνέχισε να είναι επιθετικός και εξαγριωμένος με αποτέλεσμα να λάβει διαστάσεις η συμπλοκή και κάποιοι από τους πυροσβέστες να τραυματιστούν.

Τελικά με τη συνδρομή και άλλων πυροσβεστών, ο δράστης συνελήφθη και κρατείται. Το Ανακριτικό Τμήμα ερευνά την πιθανή εμπλοκή του και σε άλλες υποθέσεις εμπρησμού, όπως αυτή στην πυρκαγιά πριν λίγες ημέρες μέσα στη νύχτα στην ίδια περιοχή, αλλά και άλλες προγενέστερες…

Πηγή: ilialive

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. Τολμας και μιλας εσυ ρε χουντα??? η φωτια που αναψε στην κυπρο το 1974 η γαμωχουντα σου ακομα μας καιει κρετινε καθυστερημενε ουγκανε,τραβα ρε στους ταφους των συνταγματαρχιδων σου να κλαψεις τωρα!!!

  2. Σκουπίδια δίποδα ούτε να σας θανατωθούν δεν αξιζεται γιατί θα σας δίναν και αξία.Στην κόλαση να βράζει η ψυχή σας αιώνια.Χιλιαδες ζωακια πεθαίνουν από ασφυκτικό και βασανιστικό θάνατο από τέτοιες αρρωστημένες ενέργειες από σκουπίδια. Σκατα στον τάφο του κάθε εμπρηστή της φύσης που δίνει ζωή σε όλα τα πλάσματα του θεου και στα σκατα και οι ψυχές τους μετά θάνατον. Καταραμενος να ειναι και οποιος διαβασει ευχη για την που..να της ψυχης σας όταν ψοφησετε.

  3. Τωρα εχουμε μεταπολιτευτικη δημοκρατια. 45 χρονια τωρα οι ραγιαδες ψηφιζουν αυτα τα κομματα με αυτους τους νομους. Σε 3 μηνες θα ειναι ελευθερος. Καληνυχτα νεοελληνες ραγιαδες ψηφοφοροι της μεταπολιτευσης.

  4. Κόψτε του τα @ρχιδι@ και δώστε του να τα φάει !!!
    Για έλληνα τον κόβω φαλακρός είναι !!!
    Αλβανούς φαλακρούς δεν έχω δει ακόμα !!!

  5. Οι μεγαλύτεροι εγκληματίες , θάνατος στα αποβρασματα..

  6. ΜΗΠΩΣ ΑΝΗΚΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΤΟ ΒΟΘΡΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΓΓΙΖΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΘΕΟΣ;;;;;;;;;;;ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΚΑΤΕΡΓΑ ΜΕ ΦΛΑΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΛΑ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ……….

    1. Ρε τι μας λες αλήθεια;;;; Όπως ο ρουπακιας που κοιμάται σπιτάκι του… Όπως ο φιρερισκος και τα υπόλοιπα λιποθυμουντα παληκάρια μπροστά στον δικαστή…. Ρε ουστ στις τρύπες σας….

  7. Μπορεί και να σκοντουφλησει στις σκάλες, μπορεί να χτύπησε σε μια πόρτα. Αν δε τραβάει κάνας συνάδελφος με το κινητό του τότε όλα τα ατυχήματα μπορούν να συμβουν

  8. Αν όντως είναι, τον δένεις σε ένα δέντρο και του βάζεις φωτιά, Απλά πράγματα, έλα γιατί έχει παραγίνει

  9. Παραδοση στις μυστικες υπηρεσοες ασφαλειας,και ανακρισεις εως οτου αποκαλυψει τους εντολοδοχους!

  10. Τι γίνεται ρε παιδιά; Όποιον εμπρηστή πιάνουνε αμέσως μετά τον αφήνουν ελεύθερο να ξαναβάζει φωτιές; Αν δεν υπάρχουν νόμοι τότε ας βγάλουν επειγόντως αυστηρούς νόμους και να πηγαίνει ισόβια όποιος το κάνει ( να μην πω κάτι χειρότερο ). Δεν μπορεί μια χούφτα ανώμαλων ψυχοπαθών να καίνε τη χώρα μας, ανθρώπους, δέντρα, ζώα, περιουσίες και να τους αφήνουν ελεύθερους! Είναι εγκληματίες, δολοφόνοι.

  11. Παιδια αν μπορειτε κανένα έλεος σε αυτό τον άνθρωπο αν αποδειχτεί εμπρηστης.Απο όποια χώρα και αν προέρχεται τσακιστε τον.Μονο έτσι θα σταματήσει κάπου αυτό το πράγμα.

Comments are closed.