Άγρια επεισόδια την νύχτα στην Θεσσαλονίκη ενάντια στην παρουσία αστυνομίας στον χώρο των πανεπιστημίων (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Σοβαρά επεισόδια ξέσπασαν το βράδυ της Πέμπτης στη Θεσσαλονίκη μετά από διαδήλωση ενάντια στην παρουσία αστυνομίας εντός των πανεπιστημίων.

Μάχες με φωτοβολίδες, μολότοφ και δακρυγόνα σημειώθηκαν ανάμεσα σε αστυνομικούς και κουκουλοφόρους εντός του ΑΠΘ το οποίο μετατράπηκε σε εμπόλεμη ζώνη. Λίγη ώρα αργότερα νέες ταραχές σημειώθηκαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ενώ ακολούθησαν οδομαχίες και κυνηγητό σε δρόμους της πόλης.Η αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές και συλλήψεις διαδηλωτών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Χαιδεψτε κι’ αλλο τους αλητες με τις βαριοπουλες και θα εχετε καθε μερα τα ιδια σκηνικα!!!!!! Τους πειραζει λεει η παρουσια της αστυνομιας!!!!!! Τι λετε ρε κοπροσκυλα;;;;;;; Αυτος που ειναι φοιτητης και θελει να σπουδασει να παρει το πτυχιο του, κοιταζει τα μαθηματα του και δεν τον ενοχλει ουτε η αστυνομια ουτε τιποτα!!!!!! Παλιοτομαρα απλυτα που ειχαν μαθει στις καταληψεις και στα ναρκωτικα και σε καθε ειδους παραβατικη συμπεριφορα, αυτους ενοχλει η παρουσια της αστυνομιας, γιατι τους χαλαει…την σουπα!!!!!!! Αυτοι ολοι θελουν αλυπιτο ξυλο, μονο ετσι καταλαβαινουν!!!!!! Χρονια τωρα τους χαιδευει η Ελληνικη Μπανανια, ενω τους ξερει!!!!!!! Αυτα τα φαινομενα αυξηθηκαν με τους οπαδους του μπαχαλου Συριζαιους!!!!!!!!

    1. Αλωνίζουν οι εγκληματικές συμμορίες και οι κομματικές φράξιες στα ελληνικά πανεπιστήμια αρκεί να είναι οι εθνικιστές και η Χρυσή Αυγή στα κελιά του σάπιου συστήματος!!
      ΟΞΩ ΟΙ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΙ ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΦΡΑΞΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ.

  2. Αλωνίζουν οι εγκληματικές συμμορίες και οι κομματικές φράξιες στα ελληνικά πανεπιστήμια αρκεί να είναι οι εθνικιστές και η Χρυσή Αυγή στα κελιά του σάπιου συστήματος!!
    ΟΞΩ ΟΙ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΙ ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΦΡΑΞΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ.

  3. Αλωνίζουν οι εγκληματικές συμμορίες και οι κομματικές φράξιες στα ελληνικά πανεπιστήμια αρκεί να είναι οι εθνικιστές και η Χρυσή Αυγή στα κελιά του σάπιου συστήματος!!
    ΟΞΩ ΟΙ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΙ ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΦΡΞΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ.

Comments are closed.