Άγρια επίθεση κατά δωδεκαθεϊστών – Αρχαιολατρών στην Ελευσίνα (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
elefsina2

Ένα σπάνιο και θλιβερό γεγονός, που γυρνάει τη χώρα μας σε εποχές προ… 2.000 ετών, σημειώθηκε το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018 ακρίβως έξω από τον αρχαιολογικό χώρο της Ελευσίνας.

Όπως καταγγέλουν οι υπεύθυνοι του νόμιμα αναγνωρισμένου Πολιτιστικού Συλλόγου «Γλαυκώπις», που πραγματοποιούν συχνά εξορμήσεις και τελετές σε χώρους αρχαιολογικού ενδιαφέροντος, οι άγνωστοι τρομοκράτησαν τους παρευρισκόμενους, βιαιοπράγησαν εναντίον τους και βανδάλισαν τον βωμό που είχαν στήσει.

Οι άγνωστοι προκάλεσαν καταστροφές στον βωμό που είχε στηθεί, καθώς και σε αρχαιοελληνικά αγάλματα
Οι άγνωστοι προκάλεσαν καταστροφές στον βωμό που είχε στηθεί, καθώς και σε αρχαιοελληνικά αγάλματα

Στη συνέχεια τα τρία άτομα, τα πρόσωπα των οποίων έχουν καταγραφεί σε κινητό τηλέφωνο, αποχώρησαν, ενώ ακολούθησαν μηνύσεις στην αστυνομία και παράδοση των φωτογραφιών τους.

Κατάπτυστη θρησκευτική επίθεση, η οποία υποκρύπτει επικίνδυνα ρατσιστικά κίνητρα πέρα του φαινομενικού γεγονότος. Η ελεύθερη έκφραση τής οποιασδήποτε θρησκευτικής πεποίθησης, η οποία πλαισιώνεται από  τις έννομες διατάξεις, είναι σεβαστή.

Ο προπηλακισμός και η άσκηση βίας λόγο θρησκευτικής άποψης, χαρακτηρίζουν άτομα χαμηλού ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΥ επιπέδου, καθιστώντας τα επικίνδυνα προς το κοινωνικό σύνολο.
Ως Φρυκτωρίες, που σκοπό έχουμε να αναδείξουμε το αρχαίο Ελληνικό πνεύμα, σε πλαίσια επιστήμης και ιστορίας κρατώντας μακριά το θρησκευτικό συναίσθημα, θεωρούμε
ΚΑΤΆΠΤΥΣΤΗ την κίνηση αυτή και τους πρωταγωνιστές της πράξης ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ με σοβαρές Ψυχικές διαταραχές που χρίζουν άμεσα ιατρικής παρακολούθησης και αστυνομικής επιτήρησης.
Ο Θρησκευτικός φανατισμός απο όποια πλευρά και αν εκφράζεται, έχει αποδειχθεί ότι φέρνει τον σκοταδισμό και τον μεσαίωνα.
Ντροπή.!!!!
Σπάρτακος Πατεράκης
Ιδρυτής και υπεύθυνος
Διαδικτυακού καναλιού
Φρυκτωρίες ( fryktories.net )
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Καθολου παραξενο , ταιριαζουν πολυ εβραιοχριστιανοι και ισλαμιστες, ουνα φατσα ουνα ρατσα ειναι

  2. Mου φαίνεται πολύ παράξενο αλλά το παρατηρώ πάντα, οι χριστιανοί επιτίθενται με μεγάλο μίσος εναντίον της αρχαίας ελληνικής θρησκείας ενώ στο ισλάμ ποτέ.
    Παράξενο……

Comments are closed.