Άγνωστη υπερτεχνολογία και θαμμένα μυστικά: Τί πραγματικά κρύβεται στην Κρήτη; [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
texn_4

Tο 1950 ένας βοσκός όλως τυχαίως ανακάλυψε την είσοδο ενός σπηλαίου και μπαίνοντας μέσα αντίκρισε τεράστιας σημασίας ευρήματα,από ολόχρυσες λάρνακες, ολόχρυσα αγάλματα και λοιπά χρυσά αντικείμενα.
Σε έρευνες που έχουν γίνει μέχρι τώρα,οι οποίες επισήμως αποσιωπώνται,έχει βρεθεί ταφικός χώρος μέσα στον οποίο υπάρχουν αντικείμενα άγνωστης υπερτεχνολογιας και απίστευτης συμπεριφοράς. Λέγεται ότι εκεί βρίσκεται και ολόχρυσο άγαλμα του Δίος και οι τάφοι του Μίνωα και του αδελφού του Ραδάμανθη.οι σπηλιές με αυτούς τους θησαυρούς εκτείνονται από το χωρίο τσουτσουρο μέχρι τα αστερουσια όρη.
Κατά καιρούς έχουν επισκεφθεί την περιοχή διάφορες ξένες ομάδες με περίεργες συσκευές. Το 1960 υπηρεσίες των ΗΠΑ εισήλθαν στον χώρο και σήκωσαν πάρα πολλά αντικείμενα ,ιδίως τεχνολογικού ενδιαφέροντος και στην συνεχεία σφράγισαν τις εισόδους.σίγουρα αυτό έγινε με τις ευλογίες του ελληνικού κράτους,γιατί στην συνεχεία σαν αντάλλαγμα οι ΗΠΑ χρηματοδότησαν την κατασκευή και τον εξοπλισμό των πανεπιστήμιων του ηράκλειου Κρήτης και των Πατρών.
Δείτε το βίντεο

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Πουλήσαμε αυτο το μεγαλούργημα , τον πολιτισμό των αρχαίων προγόνων μας, και τον αντικαταστήσαμε με το προσκύνημα στον αβρααμ και τον ισαακ…

  2. Ωραία άρθρα απλά σε πονάει που χάθηκε ο πολιτισμός μας έτσι γιατί χάθηκε μας έβαλαν να σκύβουμε το κεφάλι σε ένα ισραηλιτη Θεό φτιαχτο αύριο θα ναι ο Αλλάχ

    1. Ποιος πολιτισμός σου ρε τετραμαλακα χάθηκε; Μόνο πουσταρια παρήγαγες στην αρχαιότητα.

  3. Η ΚΡΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΥΤΑΝΑ. ΟΤΙ ΨΕΜΑ ΝΑΝΑΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΙ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΠΕΛΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΟΙΧΟΙ: “…ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΣΕΡΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ…”

  4. Tυχαίο ότι οι αμερικανοι εχουν μελετήσει την ιστορία μας κ εχουν κάνει βάσεις σε όλα τα σημεία με σππηλιές κ ισχυρά ηλεκτρομαγνητικά πεδία, Τσούτσουρα, Νέα Μάκρη κλπ. Εδώ μόνο εξαιτίας της αμορφωσιάς κ του χαμηλού επιπέδου των περισσότερων θεωρούνται όλα συνομοσιωλογικά.

Comments are closed.