Άγιο είχε μαθήτρια από την Ηγουμενίτσα …Όταν κατέρρευσε ο νιπτήρας του μπάνιου ξενοδοχείου

Κοινοποίηση:
1

Καταγγελία αναγνώστη

Άγιο είχε κοριτσάκι από Δημοτικό σχολείο της Ηγουμενίτσας , όταν  σε πρόσφατη εκπαιδευτική εκδρομή στην Αθήνα  κατέρρευσε ο νιπτήρας του μπάνιου, στο ξενοδοχείο που διέμεναν.
Η μαθήτρια κάποια στιγμή της διαμονής, ακουμπούσε με τη πλάτη στο νιπτήρα  και συζητούσε με συμμαθήτριά της, όταν ξαφνικά αυτός κατέρρευσε, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν μώλωπες στο πίσω μέρος του σώματός της και να έχουν μπει αρκετές ακίδες από σπασμένη πορσελάνη στα χέρια της.
Το γεγονός έγινε γνωστό την άλλη μέρα το πρωί , όταν οι δάσκαλοι έδωσαν τα κινητά στους μαθητές και η συγκεκριμένη μαθήτρια τηλεφώνησε στους γονείς της και αυτοί με τη σειρά τους ήλθαν σε επαφή με τους υπεύθυνους δασκάλους.
Αποποίηση των ευθυνών υπήρξε  από το τουριστικό γραφείο που είχε οργανώσει την εκδρομή και τους υπεύθυνους δασκάλους, όσον αφορά την ευθύνη του ατυχήματος,  που θα μπορούσε να έχει χειρότερες συνέπειες.
Το  ξενοδοχείο, εκβιαστικά, προκειμένου να μην δημιουργήσει προβλήματα καθυστέρησης στην εκδρομική ομάδα  απαίτησε από τους γονείς το ποσό των 200 ευρώ για την αποκατάσταση της ζημιάς , οι οποίοι αναγκάστηκαν να καταβάλλουν ένα τμήμα του ποσού, στις 12 τα μεσάνυχτα  και χωρίς απόδειξη.
Τρεις μέρες μετά το περιστατικό, αφού επέστρεψαν,  οι γονείς της μικρής, τη μετέφεραν στο ΤΕΠ Ηγουμενίτσας , όπου διαπιστώθηκαν οι μώλωπες και αφαιρέθηκαν από τις παλάμες οι ακίδες της πορσελάνης.

πηγή: epirus-tv-news.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. αν δεν “καβαλησεις” επανω… με το “μαγαζι…ανοιξα και σε περιμενω” νιπτηρας δεν πεφτει…καλημερα.

Comments are closed.