Άγιος Παντελεήμονας: Σεσημασμένος και γνωστός στις αρχές ο Αφγανός που βίασε την 25χρονη έγκυο

Κοινοποίηση:
αστυνομια

Στην ταυτοποίηση και του τέταρτου δράστη που βίασε την 25χρονη έγκυο στον Άγιο Παντελεήμονα προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία.

Πρόκειται για σεσημασμένο 23χρνο Αφγανό, ο οποίος το απόγευμα της 22ας Ιουνίου είχε προσεγγίσει τη νεαρή γυναίκα έξω από κατάστημα τηλεφωνίας στην Ομόνοια και αφού την παρέσυρε σε ένα στενό τη βίασε.

Ακολούθως η νεαρή αναζήτησε τη βοήθεια τριών Πακιστανών που περνούσαν από το σημείο οι οποίοι την έπεισαν να τους ακολουθήσει για να τη βοηθήσουν.

Τη μετέφεραν με ταξί σε ένα υπόγειο διαμέρισμα στον Άγιο Παντελεήμονα όπου και τη βίασαν ομαδικά. Η 25χρονη βρήκε το κουράγιο να απευθυνθεί στην Αστυνομία με τη βοήθεια των περιοίκων και λίγες ώρες αργότερα, συνελήφθησαν οι 3 και τελικώς προφυλακίστηκαν οι δύο. Ο Αφγανός είναι γνωστός στα στέκια της Ομόνοιας αφού πέραν του ποινικού του παρελθόντος έχει μεγάλες αντιπαλότητες με ομοεθνείς του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Αυτους δεν τους πειραζει κανεις γιατι με τα “Ελληνοπουλα” παιδια τους ειναι οι μελλοντικοι ψηφοφοροι κουλοτσιπραιων

  2. δε βλέπω καμιά φεμιναζί εδώ να χτυπιέται όπως σε άλλες περιπτώσεις που ο δράστης ήταν τυχόν ελληνικής καταγωγής.Τι έγινε βιασμός αλα κάρτ είναι για αυτές;

  3. ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ ΤΟΣΑ ΚΑΙΚΙΑ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΙΜ ΣΤΟΥΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥΣ 100 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΕΣΟΠΕΛΑΓΑ ΝΥΧΤΑ ΜΙΑ ΚΟΤΡΟΝΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΜΕΤΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΘΑ ΑΚΟΥΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΙ ΚΡΥΟΣ ΙΔΡΩΤΑΣ ΤΑ ΚΑΤΣΙΒΕΛΙΑ

  4. Ταιστε τον και αυτον και αμοληστε τον ξανα στο κοπαδι με τις κοτες γιατι απο το περιστατικο στο τραμ με τον πακι οι νεολαιοι τρωνε καλαμποκακι και ρουφανε το αυγο τους.

  5. αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ θανατο στα σκατα

  6. ΟΛΙΚΟ ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ /ΕΚΕΙΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΛΛΟ , ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΓΝΩΡΙΖΑΝΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ΕΝ ΤΟΥΤΟΙΣ ΤΟΝ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΣΕΡΓΙΑΝΙΖΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ .

  7. ΤΌΣΑ ΝΗΣΙΆ ΑΚΑΤΟΊΚΗΤΑ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΆΔΑ.
    .
    ΦΥΛΑΚΈΣ ΣΤΆ ΝΗΣΙΆ.
    .ΧΤΕΣ ΟΧΙ ΤΏΡΑ.
    .
    ΖΗΤΏ Ή ΕΛΛΆΔΑ.

Comments are closed.