Άγιος Δημήτριος: Ξυλοκόπησαν άγρια έναν 15χρονο για ένα τραγούδι στο TikTok

Κοινοποίηση:
Ανήλικοι-Ξυλοδαρμός-μαθητή

Ένας 15χρονος μαθητής της τρίτης Γυμνασίου ξυλοκοπήθηκε άγρια από συνομήλικούς του έξω από πολυκατάστημα στον Άγιο Δημήτριο.

Ο 15χρονος περιέγραψε τον τρόμο που βίωσε καθώς βρέθηκε μόνος του αντιμέτωπος με μία ομάδα 6 εφήβων που τον απειλούσε και τον χτυπούσε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο βραδινό δελτίο ειδήσεων του Mega, όλα ξεκίνησαν πριν από λίγες ημέρες. Οι ανήλικοι δράστες θεωρούσαν πως ο 15χρονος είχε εμπλακεί σε καυγά. Όταν το θύμα ανέβασε ένα τραγούδι στο TikTok, θεώρησαν ότι τους προκαλούσε και του έστησαν ενέδρα για να του επιτεθούν.

«Ήρθαν από κοντά, μου είπαν να μιλήσουμε και καλά, με χτύπησαν. Με χέρια (με χτύπησαν), τώρα δεν πρόσεξα εάν είχαν και κάτι άλλο, αλλά με χέρια», είπε αρχικά ο 15χρονος για να συνεχίσει: «Νόμιζαν ότι ήμουν σε ένα περιστατικό που δεν ήμουν και για αυτό έγινε όλο αυτό ότι και καλά δεν το παραδεχόμουν στην αρχή».

Μάλιστα οι ανήλικοι δράστες την προηγούμενη της επίθεση έστελναν από διάφορα προφίλ στα social media στον 15χρονο μηνύματα με απειλές τόσο για τον ίδιο και την οικογένεια του.

Στο Παίδων μετά το περιστατικό ξυλοδαρμού ο 15χρονος

Μόλις ο 15χρονος επέστρεψε σπίτι αιμόφυρτος προσπάθησε να κρύψει από τους γονείς του το τι είχε συμβεί γιατί φοβόταν. Η μητέρα του περιγράφει πώς ανακάλυψε ότι ο γιος της είχε χτυπηθεί τόσο άγρια.

«Έκρυβε το μάτι του με την μπλούζα, προσπαθούσε να κρυφτεί. Ψυχολογικά φαινόταν ότι δεν ήταν καλά, με το που μου κατεβάζει την μπλούζα και το βλέπω εννοείται ότι εντάξει, τρελαθήκαμε», ανέφερε η μητέρα του παιδιού.

Ο 15χρονος μεταφέρθηκε στο Παίδων όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Οι γονείς αμέσως κάλεσαν την αστυνομία.

«Μας ανέφεραν ότι θα θεωρηθεί και ως αμέλεια ανηλίκου αυτό όταν τους ρωτήσαμε για ποιον λόγο, μας είπαν γιατί το παιδί ήταν χωρίς την επίβλεψη μας έξω και τους είπα ‘συγγνώμη, 15 χρονών παιδί, και τι ώρα ήταν να το έχουμε από το χεράκι;», συμπλήρωσε στη συνέχεια η μητέρα του μαθητή.

Σημειώνεται ότι οι γονείς μετέβησαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους όπου κατήγγειλαν το περιστατικό. Μαζί τους και το παιδί που έδωσε κατάθεση.

Οι ανήλικοι αναζητούνται από την αστυνομία, ενώ ο 15χρονος αύριο θα εξεταστεί από ιατροδικαστή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Μαζέψτε τα τσογλάνια σας επιτέλους. 15χρονα με κινητά tik-tok και άλλες μ@λακίες..

Comments are closed.