Άγιοι Ανάργυροι: «Την κυνηγούσε 100 μέτρα, αλλά η αστυνομικός δεν βγήκε από το φυλάκιο»

Κοινοποίηση:
6172001

Ο άνδρας που συνόδευε την άτυχη 28χρονη στο αστυνομικό τμήμα χθες το βράδυ, ανέφερε στα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. ότι μόλις βγήκε η γυναίκα από το τμήμα τού είπε πως οι αστυνομικοί την προέτρεψαν να κάνει μήνυση κάτι που εν τέλει αρνήθηκε. Στη συνέχεια ανέφερε στον μάρτυρα πως θα έπαιρνε τηλέφωνο το 100 προκειμένου να την συνοδεύσουν στο σπίτι της.

Επιπλέον ο μάρτυρας ανέφερε πως όσο βρισκόταν έξω από το γραφείο στο τμήμα άκουγε την κοπέλα να μιλά με κάποιες γυναίκες αστυνομικούς και, από τη συζήτηση, κατάλαβε πως οι αστυνομικοί της έλεγαν να κάνει μήνυση και εκείνη το αρνούνταν λέγοντας πως δεν τον φοβάται.

Ακολούθως ο άνδρας πρόσθεσε ότι η τραγωδία συνέβη τη στιγμή που η κοπέλα είχε καλέσει το 100 και έλεγε ότι ο πρώην σύντροφός της είναι έξω από το σπίτι. «Εκεί που περπατούσαμε πετάχτηκε με άλμα πάνω της και άρχισε να την μαχαιρώνει. Εγώ αιφνιδιάστηκα και δεν πρόλαβα να αντιδράσω. Δεν τον είχα αντιληφθεί» φέρεται να περιέγραψε ο αυτόπτης μάρτυρας.

Αίσθηση προκαλεί η μαρτυρία ανθρώπου που βρέθηκε στο σημείο

«Την κυνηγούσε 100 μέτρα. Η αστυνομικός δεν βγήκε από το φυλάκιο» αναφέροντας πως η κοπέλα φώναζε για βοήθεια αλλά κανείς δεν έτρεξε να τη σώσει. «Η κοπέλα φώναζε ότι δέχεται απειλές. “Με κυνηγάει να με σκοτώσει”. Ήταν με έναν φίλο της. Δεν τον είδα, είδα τον άλλον με το μηχανάκι που κρατούσε μαχαίρι και φώναζε “θα σε σκοτώσω”».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Σιγα μην βγει απο το φυλακιο η μανταμ μιλαγε στο τηλεφωνο & ανεβαζε φωτο στο instagram κατα αλλα εχουμε ασφαλεια με τους γελιους μπατσους που μονο βαρανε το κοσμο τα παιδια στο Συνταγμα κοβουνε κλησεις και αμα πλακωσουν οι γυφτοι & οι γεωργιανοι χεζονται απανω τους & τρεχουν σαν λαγοι

  2. Είμαι σίγουρος ότι και να ήθελε να βοηθήσει η σκοπός δεν θα ήξερε τη χρήση του mp-5.

  3. Χαζος ηταν να βγει? Να χασει τη δουλεια του και να πηγαινε και φυλακη αν σκοτωνε τον ψυχοπαθη φονια? Τωρα θα πει οτι δεν ειδε τιποτα γιατι ηταν 100 μετρα μακρυα μεσα στα σκοταδια και ολα καλα. Αλλιως την ειχε βαψει.

  4. Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι. Έτσι θέλουν τους πάντες ως δημοσίους υπαλλήλους όχι να κάνουν την δουλειά τους. Αν τους είχαν ελεύθερους να την κάνουν, δικαστές, αστυνομικοί, στρατιωτικοί, τότε το πολιτικό προσωπικό και οι συστημικοί συνεργάτες τους θα μπαινοβγαιναν στη φυλακή. Απλά τα πράγματα. Εδώ αν ο αστυνομικός τραβήξει όπλο την έβαψε. Τι να λέμε τώρα. Χώρα παραλογισμού με εξουσία μαφιοζικη.

  5. Ο μάρτυρας δεν μας τα λέει καλά δεν είδα τον άνδρα που την συνόδευε αλλά είδα τον άλλον,. Προχωράει ένα ζευγάρι μαζί αλλά αυτός είδε τον τρίτο που πεταχτηκε, ο άνδρας που είναι μαζί δεν είπε ότι την κυνηγούσε 100 μέτρα και αυτή φώναζε βοήθεια,ο μάρτυρας όμως τα άκουσε όλα αυτά. Εφόσον αυτός ήταν παρόν στο συμβάν γιατί δεν την βοήθησε την κοπέλα;

  6. ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΛΑΝΑΙ ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΥΧΗ ΖΟΥΜΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ

  7. Χαζή ήταν να βγεΙ, τώρα θα ήταν στο χώμα ή στη φυλακή, απλά έκανε πως κοιμόταν.

  8. Είχα πάει σε ένα τμήμα η φρουρός είχε ξαπλάρει,έπαιζε με το κινητό,κρατούσε ένα MP-5 σαν γκλίτσα και ο διοικητής του τμήματος της έκανε τα γλυκά μάτια.

  9. Δε βγήκε ο ένστολος γιατί το μόνο που ξέρει είναι να πατάει το pin και να παίρνει στο τεμπέλικο μηνιάτικο στο τεμπέλικο όπως όλοι οι κοπρίτες δημόσιοι.
    Αυτό που δε μπορώ να καταλάβω με κλαψομούνιδες μπάτσους,στρατιωτικούς και άλλους δημόσιους που λένε ότι παίρνουν λίγα λεφτά πως γίνεται να έχουν οι 9 στους 10 καινούργια ή ακριβά αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες?
    Ε? Για πείτε μας ρε μάγκες πως τα αγοράζετε με τα 800-900€ που λέτε,γιατί εμείς με δική μας δουλειά δε μπορούμε να αγοράσουμε καλό αυτοκίνητο ούτε καινούργια μοτοσυκλέτα.

    1. Ακριβώς όπως τα λες για αυτό και το χρέος της χώρας έχει ανέβει κατακόρυφα, μπορεί να μην παράγουμε στη κυριολεξία ούτε βίδα αλλά παράγουμε φυγόπονους δημοσίους υπαλλήλους, “έγκριτους δημοσιογράφους”, “αδιάφθαρτους πολιτικούς”, σερβιτόρους για όλα τα είδη, νυχάδικα, καφετέριες, φαγάδικα και ινφλουένσερς, μιλάμε για σκληρή βιομηχανία όχι παίζουμε…

    2. Φίλε λίγοι είναι με συνείδηση και δεν είναι ο μόνος κλάδος έτσι. Μην ξεχνάς ότι το ψάρι απ’ το κεφάλι βρωμάει.
      Όταν ολόκληρος κυβερνητικός μηχανισμός κάνει τα απίστευτα αίσχη για να καλύψει τις μαλακίες της και δε λογαριάζει κανέναν, ούτε νεκρούς ούτε ζωντανούς τι περιμένεις να κάνουν κάποιοι άλλοι που τα βλέπουν παίρνουν ψίχουλα και γίνονται παιχνιδάκια ανάλογα τα συμφέροντα του όποιου έχει κάποια εξουσία. Λέγαμε για τον Τσίπρα αλλά αυτός ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Από το κακό στο χειρότερο κάθε φορά. Όμως ήδη ο κόσμος είναι στα κάγκελα, οι αντοχές της κοροϊδίας έχουν ημερομηνία λήξης όπως συμβαίνει σε όλα.

Comments are closed.