Άγιοι Ανάργυροι – Πατέρας Κυριακής: «Θανατική ποινή για όποιον το κάνει αυτό στις γυναίκες»

Κοινοποίηση:
khdeia

Συγκλονιστική η δήλωση του πατέρα της 28χρονης Κυριακής μετά την κηδεία

«Θανατική ποινή για όποιον το κάνει αυτό στις γυναίκες», απάντησε όταν ρωτήθηκε γενικά για τις γυναικοκτονίες.

Η Κυριακή κηδεύτηκε σε λευκό φέρετρο, ντυμένη νύφη, με λευκό στεφάνι στα μαλλιά, ενώ η οικογένειά της μοίρασε κουφέτα στους παρευρισκόμενους.

Στον ιερό ναό Αγίου Νεκταρίου στους Αγίους Αναργύρους συγκεντρώθηκαν συγγενείς και φίλοι για το τελευταίο αντίο στην νεαρή που έχασε τη ζωή της το βράδυ της Δευτέρας 1 Απριλίου, με τους γονείς της να μην μπορούν να συνειδητοποιήσουν τι έχει συμβεί.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Άνθρωπέ μου καλά τα λες πρέπει να υπάρχει θανατική ποινή..αλλά έπρεπε να μαζέψεις και λίγο την κόρη σου γιατί ήξερε τι ψώνισε.. 3 με 4 χρόνια όλο Στα τμήματα ήτανε τι περίμενες ότι θα γίνει στο τέλος..

  2. Και όταν γυναίκα σκοτώσει γυναίκα,πάλι γυναικοκτονία λέγεται ή τότε γίνεται άνθρωπος η φονευθείσα και λέγεται ανθρωποκτονία;
    «Θανατική ποινή για όποιον το κάνει αυτό» ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ…….

  3. Επαναφορα της θανατικης ποινης για εγκληματα ιδιαζοντος ειδεχθη χθες , πραγμα που θα εκανε κατι κοπριτες που σκεφτονται να δολοφονησουν καποιον , να το σκεφτουν δυο και τρεις φορες πριν το τολμησουν!! Τωρα δεν φοβουνται τιποτα και το κακο εχει παραγινει!!

  4. Αν σε σκοτωσουν το παιδι εσυ περιμενε το κρατος να κανει ντα τον δολοφονο..! κακομοιρη μου!

  5. ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΟ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟ ΦΟΝΙΑ, ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ,ΤΟ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΟ ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΗΡΕ ΤΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ ΤΗ ΖΩΗ..ΝΑ ΚΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

Comments are closed.