Άγγελος Μπράτης: «Δε θέλω ο σύντροφός μου να έχει ξυρισμένες γάμπες, μου αρέσουν οι τρίχες»

Κοινοποίηση:
bratis

O Άγγελος Μπράτης σε συνέντευξή του σε πρωίνή εκπομπή, μίλησε για την προσωπική του ζωή και όχι μόνο κάνοντας και αποκαλύψεις.

«Ως άνθρωπος είμαι αναπάντεχος, ήρεμος, απόμακρος, φιλικός. Είμαι απόμακρος όταν δουλεύω κι όταν νιώθω ότι απειλείται ο προσωπικός μου χώρος, συνήθως φαίνεται όταν είμαι απόμακρος. Με ενοχλεί όταν δε σέβονται τους άλλους μπροστά μου, μπορεί να βγω από τα ρούχα μου γι’ αυτόν τον λόγο. Πολλές φορές έχω υποστηρίξει κάποιον που του μιλάνε άσχημα μπροστά μου, λέω στα μούτρα του άλλου ότι ‘αυτό δεν επιτρέπεται εδώ, ζήτα συγγνώμη’. Έχω φύγει από εστιατόριο επειδή κάποιος από το τραπέζι μου μίλησε άσχημα σε άνθρωπο του σέρβις», είπε αρχικά ο Άγγελος Μπράτης.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Ωχ! κινδυνεύω. Αλλά δεν τις ξυρίζω. Δεν ξέρω αν θα έμπαινα..

  2. τελικα και τα μουσια ειναι ο φερεντζες του πουστη!

  3. too much information …που λένε και στο χωριό μου…να δηλώνεις τώρα σε ρεπορταζ έστω ελαφρύ πως θες τις τρίχες κτλ δεν είναι κομψό … όλα αυτά δείχνουν πολλά απωθημένα τα οποία βγαίνουν και έλλειψη σοβαρότητας & ισορροπίας

  4. Τώρα αυτός είναι για να του δώσεις παιδί να το μεγαλώσει. Θα το βγάλει μπαλαρίνα.

  5. καλοχαιρετα τον πεζο οταν καβαλικεψεις για να σε χαιρετα και αυτος οταν θα ξεπεζεψεις.
    με αυτη τη συμπεριφορα δημιουργειτε μισος και απωθημενα οπως τα δικα σας που ειχατε οταν η κοινωνια σας ειχε στο φτυσιμο και οταν γυρισει ο τροχος οι αλλοι θα σας πανε τρενο. το ιδιο συνεβαινε και εξακολουθει να συμβαινει και στην πολιτικη.

  6. Μα είναι γνωστό στους πάντες πια πως για τους άντρες κάνετε σαν τρελές! ψοφάτε για την “τοξική αρρενωπότητα” που το πρωί βρίζετε μαζί με τους πατεράδες σας και το βράδυ τους παρακαλάτε σέρνοντας και κλαίγοντας…..

  7. Καλα ποσες λουγκρες υπαρχουν στην δυσμοιρη μπανανια;; Βομβαρδισμος ανωμαλιας στις ειδησεις των συστημικων μεσων.

  8. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ:ΚΟΨΕ ΤΟ ΜΟΥΣΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΛΕΝΕ ………………………. ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΙΧΕΣ ΔΩΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΣΟΥ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΘΗΛΥΚΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ ΣΤΙΣ ΓΑΜΠΕΣ ΤΟΥ.

  9. Ρε κοίτα να δεις που κάθε κρυφή ανώμαλη βγαίνει τώρα και μιλάει. Ο κάθε άγνωστος εκφράζει τα ανώμαλα εσωψυχα του λες και μας ενδιαφέρει. Αλλά έχει ο καιρός γυρίσματα και τότε θα τρέχετε να κρυφτείτε αλλά θα σας ξέρουν όλοι.

    1. και εγώ, είμαι κάτι παραπάνω σίγουρος για αυτό που λες, μη σου πω, πως όλο αυτό το πανηγύρι των τελευταίων ετών είναι παγίδα για να αποκαλυφθούν και να καταγραφούν με ονοματεπώνυμα. Θα γελάσουμε πολύ σου λέω.

  10. Εγω λυπαμαι τους γονεις του … να ζεις με την ντροπη στον τοπο σου…..

    1. στην επαρχία είναι πολύ σκληρό, άστο….για αυτό αυτοί εξαφανίζονται από τα μέρη τους και ξαναπατάνε μόνο αν καταφέρουν να κάνουν καμία επιτυχία για να έχουν λίγο μούτρα οι γονείς, να έχουν κάτι να λένε και αυτοί όταν τους ειρωνεύονται ή όταν τους κουβεντιάζουν πίσω από τις πλάτες τους! αλλιώς δεν ξαναπατάνε ποτέ…

    2. μεγαλυτερη ντροπη ειναι να εισαι χουντοψυχος

Comments are closed.