ΟΤΑΝ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΣΤΟΥΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ

    Κοινοποίηση:
    putin-rochild

    Ο Βλαντιμίρ Πούτιν απαγόρευσε στους Ρότσιλντ και τήν οικογένεια του να πατήσουν το ρωσικό έδαφος. Ξεκαθαρίζει τις παραστρατιωτικές οργανώσεις που επί 8 χρόνια δολοφονούν πατριώτες σε όλη την Ουκρανία όπως στην Ελλάδα με κέντρο τον Βάλτο.

    Αφού ο Ρώσος πρόεδρος εξόφλησε το χρέος της χώρας του προς τους Ρότσιλντ, ο Πούτιν δεν δίστασε να ενημερώσει τους συμβούλους για τη σημασία των πράξεών του: «Τους άρπαξε από το λαιμό και τους πέταξε έξω από την πίσω πόρτα της Ρωσίας».

    Είναι σαφές ότι ο Πούτιν ήταν δυσαρεστημένος με το μυστικό σχέδιο ατζέντας της ελίτ να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας. Η πράξη του να χτυπά τις γροθιές του στο τραπέζι και η υπόσχεσή του να καταστρέψει τη νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων φαίνεται να δείχνουν ξεκάθαρη απόδειξη της ασφάλειας του Πούτιν.

    Σύμφωνα με πηγή του Κρεμλίνου, ο Ρώσος πρόεδρος ήδη μάχεται για τη χώρα του εναντίον των Ρότσιλντ. Ο Βλαντιμίρ Πούτιν λέει: «Δεν κατέχουν τον κόσμο και δεν έχουν λευκή κάρτα για να κάνουν αυτό που θέλουν. Αν δεν τους αμφισβητήσουμε, θα υπάρξει άλλο πρόβλημα. Δεν θα τους φοβηθούμε».

    Πηγές λένε ότι οι τραπεζικές δραστηριότητες των Rothschild έχουν βλάψει τη ρωσική οικονομία. Με αυτόν τον τρόπο, η συνέχιση σε αυτό το μονοπάτι θα οδηγήσει μόνο σε περισσότερες μάχες μεταξύ των κατοίκων της.

    Για τον Ρώσο πρόεδρο, ο κύριος στόχος ήταν να αποφευχθούν οι συγκρούσεις μεταξύ κρατών όπως θα ήθελαν οι Ρότσιλντ.
    Προσπαθούν οι Ρότσιλντ να ξεκινήσουν έναν νέο παγκόσμιο πόλεμο; Πρέπει να προετοιμαστούμε για τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο;
    Παρά τις προσπάθειες του Πούτιν να το τερματίσει, η Νέα Παγκόσμια Τάξη συνεχίζει να επεκτείνεται, όχι μόνο στη Ρωσία αλλά σε όλο τον κόσμο. Χάρη στον Βλαντιμίρ Πούτιν, η Ρωσία είναι πλέον ασφαλής.

    Η παγκόσμια κυριαρχία δεν είναι πλέον πρόβλημα. Η απαγόρευση των σχεδίων των Ρότσιλντ, όπως πρότεινε ο Πούτιν, τερμάτισε την επιρροή τους και την επέκταση της εξουσίας τους στη Ρωσία. Ενώ αποτελούν μια από τις μεγαλύτερες απειλές αυτή τη στιγμή, οι Ρότσιλντ φεύγουν τώρα φοβούμενοι τον Πρόεδρο. Προσπαθεί να πάει ενάντια στο σχέδιο της Νέας Παγκόσμιας Τάξης να ενωθεί και να δημιουργήσει έναν κόσμο υπό την ηγεσία των κυβερνήσεων.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    26 Σχόλια

    1. Ο ωραιότερος παπάς που έχω ακούσει μέχρι τώρα ότι ο Πούτιν απαγόρευσε το αφεντικό του να πατήσει ρωσικό έδαφος λες και τα λεφτά του χρυσό διαμάντια δολλάρια ευρώ τα έχει στον διαστημικό σταθμό Μιρ και όχι σε τράπεζα.
      Τουλάχιστον μέχρι αργά το βράδυ θα γελάω με τον Καγκεμπιτη παπατζη.

    2. Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών του Rothschild ελέγχει την Κεντρική Τράπεζα τις Ρωσίας.

    3. Αυτό το αρχιδι βρίσκεται στο Λονδίνο και κανει τα κουμάντα για λογαριασμό της Βασίλισσας της Αγγλίας.

    4. Οι Έλληνες πολιτικοί να μην δουν εβραίο. Αμέσως να προσκυνήσουν και να δώσουν λίγο μώλο !!
      Και περιτομή χωρίς αναισθησία κάνουν άμα λάχει !!!

    5. Τα ερπετοειδή θέλουν να κινούν τα νήματα κι ο Πούτιν τους χαλάει τα σχέδια. Ήδη διέλυσε τους Ανουνάκι στη Συρία λίγο πριν τα Χριστούγεννα

    6. Σχεδόν όλοι οι Ρώσοι ολιγαρχες είναι Εβραϊκής καταγωγής. Οπότε αυτά με τους Ρότσιλντ είναι στάχτη για τα μάτια του κόσμου.

    7. ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΡΙΞΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ!!!

    8. 1.ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ Κ ΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΑΥΤΟΝΟΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝ. ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ. Η ΡΩΣΙΑ ΟΦΕΙΛΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ Κ ΤΟ ΕΠΡΑΞΕ.
      2. ΕΠΙΣΗΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ ΑΠ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ-ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΤΗΣ ΝΤΠ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΑΤΤΕΙ.
      3. ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΕΝΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΙΣΒΟΛΕΑ, ΑΚΟΜΗ Κ ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    9. Όπως και με τους άλλους 2 πόλεμος πίσω απο όλα κρύβονται αυτές οι μουσιτσες , Ρότσιλντ , Ροκφέλερ Κίσσινγκερ Σόρος κλπ. Και αυτοί δημιουργούν τους πολέμους. Σκαρφίσματα τους ειναι και ο κοβιτ , Εμπολα aids και οτι κακό εχει έρθει στην ανθρωπότητα. Θα έρθει και η σειρά τους

    10. Το Great Reset απο πλευρά της Ρωσίας, reset ανελέητο…πάρτε πίσω αυτά που σας ανήκουν!
      Που να είχαμε και εμείς τέτοιους ηγέτες….αλλά τα εγωιστικά μας μυαλά δεν μας αφήνουν.

    11. Κρύβεται πίσω την Βασιλική Οικογένεια της Αγγλίας….θα δεις τι
      θα πάθει και η Αγγλία και η Βασίλισσα!

    12. εχει δωσει ορκο να εξαφανησει τους χαζαροεβραιους ΡΟΤΣΙΛΝΤ αυτα τα ερπετα φαγανε την οικογεννεια του..κ τον ΤΣΑΡΟ

    13. Την Κεντρικη τραπεζα της Ρωσσιας που εκδιδει το ρουβλι ομως ακομα την ελεγχει ο Ροτσιλδ

    14. Την Τράπεζα της Ρωσίας την ελέγχει η Ρωσία. Είναι ίσως η μοναδική χώρα (δεν γνωρίζω για την Κίνα) που η Κεντρική της Τράπεζα ανήκει στη Ρωσία.

      1. Ζούμε σε έναν 4πολικό κόσμο, δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα.

      2. Η Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών ελέγχει όλες τις Κεντρικές Τράπεζες υπό τον έλεγχο των Rothschilds. Η Ρωσία είναι μέλος. Είναι στο Website για απόδειξη.

    15. Καλο αστειο.Την τραπεζα της ρωσσιας Ποιος την ελνχει?

      1. Μάλλον μπερδεύεις τη Ρωσία με την Ελλάδα, όπως μπερδεύεις το δεξί σου μπούτι με το αριστερό

    16. Οι Ροτσιλντ και Ροκφέλερ ευθύνονται για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας από το 15ο αιώνα. Αυτοί βρίσκονται πίσω από την νέα τάξη πραγμάτων και ο πρόλογος των ΜΜΕ που διευθύνουν παγκοσμίως είναι η αποκλειστική διάθεση του φ.α. η κλιματική αλλαγή και λοιπές πίπες. Ο Πούτιν πήρε ξεκάθαρη εντολή άνωθεν και ακόμη δεν είδατε τίποτα. Η κάθαρση έχει να κάνει με τους παραπάνω απόστολους του αντίχριστου των οποίων πρέπει να ξεριζωθεί ολόκληρο το γενεαλογικό δέντρο…

    17. ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΤΙΣ ΦΟΒΕΡΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ, ΡΕ ΜΥΤΙΛΙΝΟ ?

    18. Αυτος ειναι ηγετης
      φιλος του Θεου και εχθρος των εχθρων του Θεου και ανθρωπων
      οπως οι Ροτσιλντ και της συμοριας τους

    19. Οι Ρότσιλντ πρέπει να εξαφανιστούν από τον Πούτιν.
      Επίσης ο Πούτιν πρέπει να εξαφανίσει τις 13 οικογένειες που είναι η ψωροελίτ που είναι η ΝΤΠ.
      Ο Πούτιν πρέπει να καθαρίσει, να εξοντώσει την ΝΤΠ.

    20. Ο Πούτιν αντιγράφει τις κινήσεις τις δικές μας ……………………χαχαχαχαχα

    Comments are closed.