«ΆΓΡΙΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ. ΌΣΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕΝΕΙ ΣΠΙΤΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΛΙΤ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΗΣ. ΌΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ». ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΟΚ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ. ΤΟ Β΄ΜΕΡΟΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ

    Κοινοποίηση:
    AYTOS APOKLEISTIKO

    Είναι απόψεις και σκέψεις που καθηλώνουν.

    Ταυτόχρονα όμως προκαλούν τρόμο. Προκαλούν κρύο ιδρώτα γιατι δεν προέρχονται από κάποιον ανώνυμο συνωμοσιολόγο των κοινωνικών δικτύων.

    Οι απόψεις αυτές έχουν όνομα και επίθετο. Κάθε άποψη, ακόμα και κάθε σκέψη αποδεικνύονται με ντοκουμέντα και επιχειρήματα.

    Οι αποκαλύψεις προέρχονται από τον οικονομολόγο, συγγραφέα και αποκαλυπτικό Γερμανό δημοσιογράφο Ερνστ Βολφ.

    Έχοντας λοιπόν στα υπόψιν μας, την εγκυρότητα και σοβαρότητα των λεγομένων του Γερμανού αναλυτή, η εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ, επέλεξε να είναι η πρώτη στην Ελλάδα που θα αναδημοσιεύσει σήμερα τις σκέψεις και την επιχειρηματολογία του Ερνστ Βολφ.

    Η πατριωτική εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ τώρα με ένα τηλεφώνημα σας, στην εξώπορτα σας.

    «Μένουμε Σπίτι» αλλά εξακολουθούμε να έχουμε έγκυρη και έγκριτη ενημέρωση.

    Με ένα τηλεφώνημα η εφημερίδα στο σπίτι σας

    210 9590361

    6946 357733

    1sk.indd

    Η εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ εκτός από τα περίπτερα, πλέον και στα Σούπερ Μάρκετ.

    Banner supermarket

    Banner supermarket megalo

    Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946- 357733 ή στο τηλ. της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν το σαμποτάζ , τις επαγγελματικές αλητείες αλλά και τη νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Αυτοί γιατί δεν παθαίνουν τίποτα; Τσιόδρας, Κυριάκος Μητσοτάκης, Χαρδαλιάς, πάνε από δω και από κει, ούτε μάσκες φοράνε , ούτε τίποτα. Χρηματοδότησαν τα μεγάλα κανάλια, για να μας κάνουν, λέει, ενημέρωση ή για να μας τρομοκρατούν; Για τους 100 νεκρούς από την κοινή γρίπη, γιατί δεν μίλησε κανείς; Πού ήταν ο κ. Τσιόδρας;

    2. Η Ντόρα Μπακογιάννη λέει ότι τα πάει καλά στο μαγείρεμα«Έχω ανοίξει το βιβλίο της μαμάς μου και αρχίζω και μαγειρεύω διάφορες συνταγές», είπε η βουλευτής της ΝΔ

    3. ΕΛΑ ΚΟΥΛΗ ΑΡΧΗΓΕ. ΔΩΣΕ ΠΙΣΩ ΤΑ 120 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Η ΝΔΟΥΛΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΗΣ SIEMENS ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑ.

    4. Οι μακροχρονια ανεργοι θα ειναι οι πρωτοι που ξεκινησουν το πλιατσικο στα σουπερ μαρκετ. Τον επομενο μηνα ξεκιναει.

      1. Μακάρι. Είναι η μόνη ελπίδα να ξεκινήσει κάτι. Αλλιώς, όλα θα χαθούν!

    5. Εν τω μεταξύ οι επιχ/σεις τροφίμων (βλ. Supermarkets) καλά κρατούν.
      Αφού κατέβασαν τους μισθούς στα Τάρταρα, αφού οι τιμές των καυσίμων μειώθηκαν αισθητά και επιπρόσθετα αποκόμισαν και διάφορες άλλες ελαφρύνσεις, επιδοτήσεις για την πρόσληψη νέου προσωπικού και διατήρηση των θέσεων εργασίας του προσωπικού τους, κ.ά. αυτοί συνεχίζουν τον χορό των ανατιμήσεων.
      Αλληλεγγύη γάρ….

    6. Είπα ότι θα πατάξω τον νατιβισμό και θα κάνω την Ελλάδα πολυπολιτισμική και το έπραξα, πάλι με 40% θα βγω στις επόμενες εκλογές.

    7. 1το βήμα: με την χρυσαυγιάδα τα νουδούλια βάλανε τον Ρουπακιά φυλακή … στο σπίτι του
      2ρο βήμα: τώρα με την κορονοϊάδα βάλανε φυλακή και τους υπόλοιπους … άντε γειά …

    8. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΑΤΗ Ο ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ! ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ ΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!

    Comments are closed.