24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010: ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ Τ.Τ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΚΟ “i4CENSE” ΤΟΥ ΠΡΟΦΕΣΟΡΑ ΑΝΤΡΙΚΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΧΡΗΜΑ ΜΕ ΤΗ ΣΕΣΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ(ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

  Κοινοποίηση:
  tzefri-andrikos-papandreou

   

  Πριν από 3 χρόνια και 3 μήνες το ΜΑΚΕΛΕΙΟ 1 είχε φέρει στο φως της δημοσιότητας, το μεγάλο σκάνδαλο με την παχυλή και προκλητική χρηματοδότηση της ΜΚΟ i4sence του καθηγητή Ανδρέα Παπανδρέου από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο αλλά και άλλες κρατικές εταιρείες. Τότε, στον Αστέρα Βουλιαγμένης, έτρεχαν τα λεφτά από τα μπατζάκια τους για τον απλούστατο λόγο ότι οι διάφοροι φυγόδικοι σαν τον Γριβέα και τον Φιλιππίδη ενέκριναν χρηματοδοτήσεις σε παραμάγαζα της κυβέρνησης Παπανδρέου.

  Τσιμουδιά από κανέναν για τα αίσχη που είχαμε αποκαλύψει τότε. Είχαμε καλέσει τους εισαγγελείς να ζητήσουν απολογισμό και παραστατικά για τις χορηγείες αλλά κανένας δεν άκουγε. Μετά από 39 μήνες η εισαγγελική έρευνα έφερε αποτελέσματα. Όλη η αλήθεια όμως δεν έχει έρθει στο φως. Γιατί εκτός από το αμαρτωλό Τ.Τ που το έγδυσαν, υπάρχουν κι άλλες Δημόσιες Εταιρείες και Οργανισμοί που τα μέλη των Δ.Σ τους, έκλεψαν τα λεφτά του λαού δίνοντας θαλασσοδάνεια από δω και από κει.

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  4 Σχόλια

  1. Μάγκες πάρτε το χαμπάρι. Δεν ξέρω ποιος και τι προστατεύει την λαμογιοφαμίλια Παπανδρέου αλλά η συγκεκριμένη οικογένεια “δεν αγγίζεται” από κανέναν και από ότι φαίνεται δεν θα λογοδοτήσει ποτέ κανείς…

  2. Εάν οι άνθρωποι αυτοί(που λέτε ότι λεηλάτησαν τον Δημόσιο πλούτο),
   δεν διακατέχονται από ξενοφοβικά ή ρατσιστικά σύνδρομα,δεν κινδυνεύουν να πάθουν απολύτως τίποτε !!!

  3. ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
   ΜΑΖΙ ΤΑΦΑΓΑΜΕ
   ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΚΤΣΟΓΛΑΝΙΣΜΕΝΑ
   .
   .
   .

   1. ΛΕΦΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ, ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ, ΕΣΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ.. Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ “ΚΕΡΝΑΩ, ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ?”…….

  Comments are closed.