ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟΚΟΠΗΜΑ, ΛΙΝΤΣΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ!  ΞΗΛΩΣΕ 6.000 ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΠΟΥ ΡΑΒΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΚΟΣΤΟΥΜΙ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ! 265 ΝΕΚΡΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ – ΝΕΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ  (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ) – ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

    Κοινοποίηση:
    gimnoi

     ΑΠΟΛΙΣΜΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ: 265 ΝΕΚΡΟΙ – 3.000 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ – ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1400 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ

    Στο αίμα βάφτηκε η Τουρκία κατά την χθεσινοβραδινή απόπειρα πραξικοπήματος.

    Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας ανακοίνωσε ότι κατά τις χθεσινές ταραχές 265 άνθρωποι σκοτώθηκαν, 161 από τους οποίους ήταν πολίτες και άντρες των κυβερνητικών δυνάμεων, ενώ οι τραυματίες φτάνουν τους 1.440.

    Την ίδια ώρα, όμως, συνεχίζονται οι συλλήψεις στρατιωτικών. Μεταξύ των συλληφθέντων είναι ο διοικητής επιχειρήσεων της Α΄ στρατιάς ταξίαρχος Εγιούπ Γκιουρλέρ και ο διοικητής της στρατοχωροφυλακής Κωναταντινούπολης συνταγματάρχης Γκιουρτζάν Σερτζάν.

    Συνολικά έχουν συλληφθεί 2.839 στρατιωτικοί διαφόρων βαθμών.

    Συλλήψεις έγιναν και στο τουρκικό Νομικό Συμβούλιο του Κράτους, καθώς και στο Ανώτατο Συμβούλιο Δικαστών και Εισαγγελέων.

    Η κυβέρνηση καθώς και ο Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κάνουν και σήμερα έκκληση στους οπαδούς του κυβερνώντος κόμματος να βγουν, όπως χτες τη νύχτα, στους δρόμους. Ειδικά ο Ερντογάν, το έκανε αυτό και μέσω ανακοίνωσης της Προεδρίας, αλλά και μέσω μηνύματος sms που έχει σταλεί σε μεγάλο αριθμό πολιτών.

    Την ίδια έκκληση έκανε και ο υπουργός Εσωτερικών Εφκάν Αλά, ο οποίος αναφερόμενος στους επίδοξους πραξικοπηματίες, είπε: «Βομβάρδισαν την εθνοσυνέλευση και το χώρο όπου βρισκόταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας».

    Σαρώνει το στρατό ο Ερντογάν – Διαπομπεύει τους κινηματίες

    stratiotes-1_638_355

    ΩΡΑ 17:36  Ξεσηκώθηκαν στη Θράκη οι μουσουλμάνοι κατά των πραξικοπηματιών

    Με κοινή ανακοίνωσή τους που διακινείται τις τελευταίες ώρες στην Θράκη, το μειονοτικό Κόμμα Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας (ΚΙΕΦ), η Πολιτιστική και Εκπαιδευτική Εταιρία της Μειονότητας Δυτικής Θράκης (ΠΕΚΕΜ) και ο Σύλλογος Επιστημόνων της Μειονότητας, καλούν τους πολίτες -μέλη της μουσουλμανικής μειονότητας, να μεταβούν στις 5 το απόγευμα  στην Αλεξανδρούπολη, προκειμένου να εκφράσουν την αντίδρασή τους για τις «αποτρόπαιες και προδοτικές πράξεις» των αξιωματικών που έχουν ζητήσει άσυλο από την Ελλάδα.

    Στην συνέχεια, σύμφωνα πάντα με την ίδια ανακοίνωση-πρόσκληση, και μετά την επιστροφή τους από την Αλεξανδρούπολη, καλούν τους πολίτες να συγκεντρωθούν έξω από το γενικό προξενείο της Τουρκικής Δημοκρατίας στην Κομοτηνή, για να διαδηλώσουν τη συμπαράστασή τους προς τη νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση της γειτονικής χώρας.

    ΩΡΑ 16:36 Αποχωρεί οικογενειακώς ο Ερντογάν από το αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης. Μαζί του αποχωρεί από το αεροδρόμιο και η κόρη του Sumeyye.

    soultanos

    kori

    xaos

    ΩΡΑ 16:20 Και νέες συλλήψεις πραξικοπηματιών
    Πως εξελίχθηκε το πραξικόπημα στην Τουρκία

    Η τουρκική αστυνομία συνέλαβε σήμερα περίπου 100 αξιωματικούς του στρατού σε μια αεροπορική βάση στη νοτιοανατολική Τουρκία έπειτα από την απόπειρα στρατιωτικού πραξικοπήματος, δήλωσαν  πηγές ασφαλείας.

    Η βάση της Πολεμικής Αεροπορίας στο Ντιγιάρμπακιρ ήταν κυρίως το κέντρο απ΄όπου εξαπολύονταν  οι αεροπορικές επιχειρήσεις εναντίον του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK) στη διάρκεια του περασμένου χρόνου. Σήμερα, κανένα αεροπλάνο δεν απογειώθηκε ή προσγειώθηκε στη βάση, δήλωσε στο πρακτορείο Ρόιτερς αυτόπτης μάρτυρας.

    Ένας μικρός αριθμός συλλήψεων έγινε και σε άλλες στρατιωτικές βάσεις στις νοτιοανατολικές επαρχίες Σανλιούρφα, Χακάρι και Μπινγκόλ που κατοικούνται στην πλειονότητά τους από Κούρδους, δήλωσαν οι πηγές αυτές.


    ΩΡΑ 15:50 Μεγάλες ζημιές από τις ρουκέτες στην τουρκική εθνοσυνέλευση

    People walk inside the damaged parliament building in Ankara, Turkey, July 16, 2016. REUTERS/Stringer EDITORIAL USE ONLY. NO RESALES. NO ARCHIVES.

    ΩΡΑ 15:35 Ξηλώνει το δικαστικό σώμα ο Ερντογάν

    Οι τουρκικές αρχές απομάκρυναν σήμερα από τα καθήκοντά τους 2.745 δικαστές έπειτα από τη χθεσινοβραδινή απόπειρα πραξικοπήματος από ομάδα στρατιωτικών, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο NTV, επικαλούμενο απόφαση του Ανώτατου Συμβουλίου Δικαστών και Εισαγγελέων (HSYK).

    Πέντε μέλη του HSYK, του ανώτατου δικαστικού σώματος της Τουρκίας, απομακρύνθηκαν επίσης, σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή

    ΩΡΑ 14:49  Άνοιξαν τα Στενά του Βοσπόρου, σύμφωνα με ναυτιλιακό πράκτορα

    Οι τουρκικές ναυτικές αρχές ξανάνοιξαν σήμερα στα Στενά του Βοσπόρου για τη διέλευση των δεξαμενόπλοιων έπειτα από το κλείσιμο του σημαντικού για τη ναυσιπλοΐα διαύλου για λόγους ασφαλείας, ανέφερε η ναυτιλιακή εταιρία GAC.
    ΩΡΑ 14:50  Η British Airways ακυρώνει τις πτήσεις προς την Τουρκία

    Την ακύρωση όλων των πτήσεών της που επρόκειτο να πραγματοποιηθούν σήμερα προς και από την Τουρκία και τουλάχιστον μίας πτήσης που επρόκειτο να αναχωρήσει αύριο από την Κωνσταντινούπολη, ανακοίνωσε και η British Airways.

    “Υπό το φως των γεγονότων στην Τουρκία ακυρώσαμε όλες τις πτήσεις προς και από την Τουρκία που επρόκειτο να πραγματοποιηθούν το Σάββατο, 16 Ιουλίου 2016 και την πτήση BA675 που επρόκειτο να αναχωρήσει από την Κωνσταντινούπολη την Κυριακή, 17 Ιουλίου”, ανέφερε η εταιρία.

    ΩΡΑ 14:03 Σύμφωνα με τα τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης οι νεκροί από τις συγκρούσεις μεταξύ των κυβερνητικών δυνάμεων και των πραξικοπηματιών ξεπερνούν τους 265, ενώ περισσότεροι από 1054 είναι οι τραυματίες.

    ΩΡΑ 14:00 Σαράντα εισαγγελείς θα διερευνήσουν τα αίτια που οδήγησαν στην απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία, μετά από απόφαση του τουρκικού υπουργείου Δικαιοσύνης, σύμφωνα με την εφημερίδα «Μιλιέτ»

    ΩΡΑ 13:45 Μέχρι στιγμής 2.839 στρατιωτικοί έχουν συλληφθεί από μια ομάδα στρατιωτών του Ερντογάν, ενώ πέντε στρατηγοί και 29 συνταγματάρχες παύθηκαν από τα καθήκοντά τους κατ’ εντολην του υπουργού Εσωτερικών Εφκάν Αλά

    ΩΡΑ 13:00 Συνελήφθησαν οι οκτώ επιβαίνοντες του τουρκικού ελικοπτέρου που προσγειώθηκε στην Αλεξανδρούπολη. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, όλοι τους έχουν ζητήσει πολιτικό άσυλο

    ΩΡΑ 12:50 Ο εναέριος χώρος πάνω από την περιοχή του Μαρμαρά (βορειοδυτική Τουρκία) έχει κλείσει για όλες τις πολιτικές πτήσεις έως τις 18:05 ώρα Γκρίνουιτς (21:05 ώρα Ελλάδας), μετέδωσε σήμερα το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή, επικαλούμενο πληροφορίες από τις αρχές πολιτικής αεροπορίας.

    ΩΡΑ 12:02
    Εδώ και αρκετή ώρα αστυνομικές δυνάμεις πιστές στον Ερντογαν συλλαμβάνουν όχι μόνο τους ηγέτες του πραξικοπήματος αλλά και απλούς φαντάρους.
    Το μίσος του απλού λαού κατά του στρατού μεγάλο…

    Δείτε τη φωτό
    CneTr7VVIAAiIZa

    ΩΡΑ 11:54 Η απόπειρα στρατιωτικού πραξικοπήματος, που συγκλόνισε την Τουρκία στη διάρκεια της περασμένης νύκτας, απέτυχε, ανακοίνωσε ο στρατηγός Ουμίτ Ντουντάρ, προσωρινός αρχηγός των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων, διευκρινίζοντας πως σκοτώθηκαν 104 πραξικοπηματίες.

    ΩΡΑ 10:05 Αυτή η εικόνα των πραξικοπηματιών κάνει τον γύρο του κόσμου στα social media. Πρόκειται για στασιαστές που συμμετείχαν στην απόπειρα πραξικοπήματος που συνελήφθησαν και τους ξεγύμνωσαν στην μέση του δρόμου.

    NAKED TOURKIA

    ΩΡΑ 09:44 Οι στρατιωτικοί που έχουν συλληφθεί σε όλη την Τουρκία μετά την απόπειρα πραξικοπήματος έφθασαν τους 1.563, σύμφωνα με αξιωματούχο.

    ΩΡΑ 08:39 Ο αρχηγός των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων διασώθηκε και μεταφέρθηκε σε ασφαλές μέρος αφού κρατήθηκε όμηρος στη διάρκεια της απόπειρας πραξικοπήματος που πραγματοποίησαν στασιαστές στρατιωτικοί χρησιμοποιώντας άρματα μάχης και επιθετικά ελικόπτερα στην προσπάθειά τους να καταλάβουν την εξουσία στη διάρκεια της νύκτας, δήλωσε ανώτερος τούρκος αξιωματούχος.

    Πραξικοπηματίες Γιαλατζή! Συνέλαβαν 754 στρατιωτικούς, 5 στρατηγούς

    ΩΡΑ 08:15 Συνελήφθησαν 754 στρατιωτικοί σε σχέση με το πραξικόπημα, μετέδωσε το Ανατολή
    Συνολικά 754 στρατιωτικοί έχουν συλληφθεί σε σχέση με την απόπειρα πραξικοπήματος από μια ομάδα στασιαστών στρατιωτών στην Τουρκία, η οποία φαίνεται πως έχει κατασταλεί σήμερα το πρωί, αλλά κόστισε τη ζωή σε τουλάχιστον 60 ανθρώπους, μετέδωσε σήμερα το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή.
    Εξάλλου πέντε στρατηγοί και 29 συνταγματάρχες παύθηκαν από τα καθήκοντά τους κατ’ εντολην του υπουργού Εσωτερικών Εφκάν Αλά, διευκρίνισε το πρακτορείο.

    ΩΡΑ 07:48 Αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη στην Άγκυρα, όπου σε κυβερνητικό κτίριο, έχουν οχυρωθεί κάποιοι εκ των πραξικοπηματιών.

    epimenoun-oi-stasiastes-oti-eksakolouthoun-na-maxontai.w_l

    ΩΡΑ 07:31 Την ώρα που οι μάχες συνεχίζονται μεταξύ των πραξικοπηματιών και των δυνάμεων του Ερντογάν, εισαγγελικές πηγές αναφέρουν ότι 60 άνθρωποι σκοτώθηκαν κατά τις επιθέσεις στην Αγκυρα. Κατά τις ίδιες πηγές, οι περισσότεροι από τους νεκρούς είναι πολίτες, ενώ 17 είναι αστυνομικοί. Υπενθυμίζεται ότι στόχος των πραξικοπηματιών έγινε το κοινοβούλιο, όπου ακούστηκαν πολλές εκρήξεις.

    Επιθέσεις από τους στασιαστές κατά του κοινοβουλίου βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη, ενώ ο πρωθυπουργός Γιλντιρίμ έδωσε εντολή να απογειωθούν μαχητικά αεροσκάφη για να καταρρίψουν τις εναέριες δυνάμεις των πραξικοπηματιών, κυρίως ελικοπτέρων.

    Περίπου 130 στρατιωτικοί διάφορων βαθμών έχουν συλληφθεί μέχρι στιγμής, όπως έκανε γνωστό ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Μπιναλί Γιλντιρίμ σε δηλώσεις του στο τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN Türk, το οποίο άρχισε και πάλι να εκπέμπει μετά την εισβολή στρατιωτικών στο κτίριο και το στούντιο του καναλιού και τη διακοπή της εκπομπής του για αρκετή ώρα.

    Ο Γιλντιρίμ επιβεβαίωσε επίσης ότι είναι νεκρός ένας από τους επίδοξους πραξικοπηματίες, με βαθμό ανώτατου αξιωματικού

    toulaxiston-42-nekroi-mono-stin-agkura.w_l

    Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν βρίσκεται ακόμα στο αεροδρόμιο Κεμάλ Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης, επαναλαμβάνοντας και όσα είπε στο διάγγελμά του.

    Ο Τούρκος Πρόεδρος κατηγορεί τον Γκιουλέν για υποκίνηση του πραξικοπήματος, μπροστά σε χιλιάδες οπαδούς του που συγκεντρώθηκαν στο αεροδρόμιο για να διώξουν τους πραξικοπηματίες και να υποδεχθούν τον πρόεδρό τους.

    Οι συγκεντρωμένοι φωνάζουν “Τουρκία-Τουρκία” αλλά και “Δώστε μας τον ιμάμη” (εννοώντας τον Γκιουλέρ. Ο Ερντογάν καλεί παράλληλα τον κόσμο να μην φύγει από το αεροδρόμιο και τους δρόμους, μέχρι οι συνθήκες να γίνουν και πάλι φυσιολογικές.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    61 Σχόλια

    1. Κατι βρωμαει με το πραξικοπημα στην τουρκια , καταρχην ενας εντελως ασχετος δεν θα πηγενε ποτε 9,30 το βραδυ να επιχηρησει κατι τετοιο , ως γνωστων αυτα γινονται μεταμεσονυχτιες ωρες π.χ. 3 τα ξημερωματα την ωρα που η κινηση ειναι “μηδενικη” , αρα κατι αλλο μαγειρευουν οι τουρκοι , πιστευω οτι θελει να γινει “ηρωας” ο εντρογαν και να διεκδικησει με αυτο τον τροπο μια πιθανη εισοδο της τουρκιας στην Ε.Ε. , η καποια χρηματοδοτηση η διεκδικηση , πολλα εχουνε δει τα ματια μας τα τελευταια χρονια

    2. Σαν σενάριο ταινίας εξωγήινης, επιστημονικής φαντασίας.
      Φανταστείτε Στρατιωτικό Πραξικόπημα στην Ελλάδα και οι κόσμος να πέφτει μπροστά στα τανκς για να σώσει τον γόη τον ALEXIS, τον λυγερόκορμο ΦΙΛΗ και τις κουκλάρες, θεογκόμαινες ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ με τις μασέλες τρακατρούκες και ΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΌΥ, με τα μάτια αλά δρακουμέλ και τα μαλλιά αφάνα, αλά κακιά μάγισα.
      Το δε ακραίο από τα σχόλια που διάβασα, στη Σάμο λέει κρέμασε ο καταστηματάρχης τούρκικη σημαία. Ρε μαλάκα δεν κρεμάς τον Σεβαστάκη το ΣΥΡΙΖΟΣΚΥΛΟ που ψήφισες και σε εκπροσωπεί στη βουλή, που σ’ έφερε σ’ αυτή την κατάσταση, το αρχιλαμόγιο. Τι σου φταίει η σημαία βλαμένε και συ και οι Σαμιώτες που σε καμαρώνανε και δεν σε πνίγανε μες στο βόθρο, αληταριό του κερατά.
      Πόσο μαλάκες πιά, έλεος…………….

    3. Κατά την γνώμη μου…
      Θέλω να αναλύσω το θέμα για το αν γινότανε πραξικόπημα στην Ελλάδα…
      Να ξεχωρίσω πρώτα ότι είναι διαφορετικά τα πράγματα στην Τουρκία, κ είναι διαφορετικά τα πράγματα στην Ελλάδα, κ αυτό επειδή η Ελλάδα είναι πάρα πολύ ύποπτα αλυσοδεμένη…
      Αν έλεγα με λίγα λόγια για το τι θα γινότανε αν θα ξεκινούσε πραξικόπημα ο Ελληνικός στρατός, θα έλεγα ότι μας περιμένουν σε κάθε γωνία, θα μπούκαραν να μας αποτελειώσουν όλα τα τσιράκια της παγκοσμιοποίησης με όλες τις γειτονικές Χώρες, κ θα βρίσκανε την αφορμή να μας αποκαλέσουν κ τρομοκράτες…
      Θα αναλύσω κάποια πράγματα στο γιατί μας έχουν αλυσοδεμένους… Η παγκοσμιοποίηση εκτός από τις οικονομικές απάτες που έχει κάνει κατά της Ελλάδος (με δικά τους άτομα σε υπεύθυνες θέσεις), έχουν φροντίσει σε περίπτωση πολέμου η Ελλάδα να ξεμείνει από πυρομαχικά κ τροφή, κ εκτός από αυτό μας έχουν καταντήσει να κρατάμε καλύτερα το καλαμάκι του καφέ παρά κάποιο όπλο… είμαστε που είμαστε λίγοι σαν λαός, ελάχιστοι ξέρουν να πολεμάνε, πιο πολύ θα πηγαίναμε σαν πρόβατα για σφαγή παρά θα ήμασταν έτυμοι… Κ κάτι τελευταίο είναι ότι έχουν πολλούς τρόπους να μας διχάσουν κ πιθανόν να κατέληγε σε εμφύλιο…

      Αν αναρωτιέστε για το τι πρέπει να κάνουμε, η λύση δεν είναι βία…
      Πρέπει να σταματήσουμε να εκτελούμε τις απάνθρωπες διαταγές κατά της Ανθρωπότητας, μας έχουν κάνει να τους έχουμε πρότυπο κ να μας καταστρέφουν, σταματήστε επιτέλους να τους δίνετε δύναμη, μας έχουν για να τους υπηρετούμε κ μας βάζουν να βγάζουμε τα ματιά μας μεταξύ μας …Πρέπει να σταματήσουμε να δίνουμε την δύναμη κ την ενέργεια μας στην παγκοσμιοποίηση…
      Ετοιμάστε χωράφια για να βοηθήσουμε να κρατήσουμε ζωντανούς ο ένας τον άλλον (κ όχι για κέρδη)… Βγάλτε το μυαλό σας από το παραμυθάκι τις καθημερινότητας που μας βάζουν εμπόδια για να μας ελέγχουν μέχρι να μας αφανίσουν…
      Όταν η Ανθρωπότητα ζούσε με πραγματικό πολιτισμό, λειτουργούσε χωρίς χρήματα κ ανταλλακτικές αξίες, χωρίς πολιτικούς, χωρίς κόμματα, κ χωρίς θρησκείες η ότι άλλο έφερνε διχασμό… Οι Άνθρωποι τότε λειτουργούσαν με αλληλοσυνεργασία, ήταν όλα τόσο άψογα που δεν υπήρχαν λαμόγια, δεν υπήρχαν κλέφτες, δεν υπήρχαν κομματόσκυλα, δεν υπήρχαν γλύφτες, δεν υπήρχαν εγωιστές, δεν υπήρχε διχασμός, δεν υπήρχε υποδούλωση, δεν υπήρχαν τότε απάνθρωπες ιδεολογίες… Τότε ζούσαν Ελευθέρα, Ισότιμα, Τίμια, σεβόντουσαν ο ένας τον άλλον κ όλοι μαζί τον πλανήτη τον οποίο συντηρούσαν κ για τις επόμενες γενιές …Δεν αναφέρομαι για πριν 2000 χρονιά, αλλά για πολύ πριν τα 6000 χρόνια, πριν σκλαβωθούμε από τα ερπεταποβράσματα… Πολύ πριν τα 6000 λειτουργούσαμε Ανθρώπινα/Ελληνικά, αλλά τώρα έχουμε βυθιστεί στην εικονική πραγματικότητα η οποία μας προσανατολίζει για να μην βλέπουμε όλα αυτά που μπορούμε να δούμε από μέσα μας…

    4. Ένα πραξικόπημα στην Ελλάδα, αν γίνει θα γίνει υπό τελείως διαφορετικές συνθήκες. Ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος είναι πολύ πιθανό όχι να κάνει πραξικόπημα, αλλά να αναλάβει να σώσει την Ελλάδα και μετά να κινηθεί σαν εθνάρχης και να επιβάλλει τη κυβέρνηση της αρεσκείας του, με άτομα της αρεσκείας του. Τον Ερντογάν ο κόσμος τον έχει πιστέψει ότι θα δημιουργήσει τη μεγάλη Τουρκία και δεν έχουν καταλάβει ότι οδηγούνται σιγά-σιγά στη διάλυση, είτε με Ερντογάν, είτε χωρίς.. Η Ελλάδα είναι διαφορετική γιατί έχει διαφορετική πορεία και όσοι κυβέρνησαν ήταν όλοι τους προδότες, οπότε ο κόσμος δεν έχει κανένα λόγο να υπερασπιστεί κανέναν. Αλλά , χωρίς να είμαι φιλοβασιλική, το αντίθετο μάλιστα, μια πολιτειακή αλλαγή, όπως την περιγράφει ο Γέροντας Ιωσήφ ο Βατοπαιδινός και ο Άγιος Παΐσιος, θα έβρισκε πολύ θετική απήχηση στο λαό, με τα χάλια αυτών που μας κυβερνάνε

    5. Χέστες πολιτικοί, ασελγούν καθημερινά στην δημοκρατία , στο σύνταγμα.
      Όταν στραβώσουν τα πράγματα είναι οι πρώτοι που φεύγουν κάνοντας “αντίσταση” από το εξωτερικό & βάζουν τους άλλους να πολεμήσουν (που σαφώς πρέπει να αγωνιζόμαστε για την δημοκρατία).
      Όταν γινόταν διαδηλώσεις στην Τουρκία ο ερτογαν τους χόρταινε ξύλο και μπλοκάρε το Skype και το facebook!
      Την πρώτη ώρα ήτανε όλοι χεσμενοι σαν κότες σαν κλαμένα …. , μετά που άρχισαν να ξεκαθαρίσει το τοπίο τοτε βγήκαν από το καβούκι τους και άρχισαν τις στομφώδεις δηλώσεις.

      Οι περισσότεροι από τους πολιτικούς αν τους στείλες να πολεμήσουν για την δημοκρατία, θα χεστουνε πάνω τους, μόνο λόγια είναι.
      Ανθρωπάκια που μας κυβερνούν.

    6. Ποσο βλακες ειναι μερικοι στα σχολια?! Δηλαδη στηριζουν τον Ερτογαν που προχθες ηθελε τις νησιδες,καθημερινα μας γεμιζει λαθρο, παραβιαζει εναεριο χωρο και υδατινα συνορα!
      Προχθες ο αλλος στο Καρλοβασι στο λιμανι εβαλε μοστρα Τουρκικη σημαια στο μαγαζι του λενε εγινε σουσουρο και τη μαζεψε τσακ μπαμ και μια ΗΛΙΘΙΑ μου ειπε στο μαγαζι του ο καθενας οτι θελει βαζει. Την ξεχ@σ@ και της ειπα να παει διπλα ν κανει μμαγαζι αν πιστευει τετοια πραγματα. Μιλαμε για πολλες ασφαιρες που ριχνει πολυς κοσμος. Αντε γαμωτο συνελθετε
      Επισης πολλοι φραγκατοι Τουρκοι ηρθαν Τεταρτη κ Πεμπτη στα νησια για να μεινους 6-7 μερες . Κατι γνωριζαν?

    7. δεν επιτεθήκαμε να απελευθερώσουμε την Κύπρο με το χάος που γινόταν εχθές και εξακολουθεί και σήμερα;

    8. ΤΗΝ ΠΟΡΝΗ ΚΟΡΗ Κ ΣΥΖΥΓΟ ΣΤΟΥΣ ΙΣΣΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΕΞ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΣΤΙΣ ΣΥΡΙΕΣ Κ ΠΕΣΜΕΓΚΑ

    9. ΠΑΝΤΩΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ , ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ 9,30 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠIΧΗΡΗΣΟΥΝ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ? , ΤΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΗΛΗΘΙΟΙ ΜΑΖΙ ΕΙΝΑΙ , ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΗΣ 3 ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ? , Η ΠΟΛΥ Μ@Κ@ΚΙΑ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ !

    10. ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ. Η Χ.Α ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΠΟΣΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΔΑΚΤΥΛΟΣ.
      Υ.Γ. ΜΑΘΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑ

    11. Στεφανε πριν από δύο εβδομάδες περίπου είχες μια ανάρτηση για να απαλλαγεί κανείς από τη δυσοσμια στο σιφόνι αλλά δε τη βρίσκω. Γίνεται να την ξανα-ανεβασεις;

    12. Δεν πετυχαίνει ενα πραξικόπημα όταν ο κυβερνήτης έχει 50% και με τον τρόπο που έγινε. Η όλη επιτυχία του πραξικοπήματος κρίνεται στη πρώτη μισή με μια ώρα το πολύ. Απο τη στιγμή που δεν κατάφεραν να απομονώσουν επικοινωνιακά τον Ερντογκάν κόβωντας το ιντερνετ και την κινητη τηλεφωνία με αποτέλεσμα να βρει τον τροπο να κάνει διαγγελμα μεσω κινητου στο ιδιωτικο κανάλι, να πάρει το μήνυμα ο κόσμος και να κατέβει στους δρόμους αντί να κλειστεί στα σπίτια φοβισμένος , είχε ήδη αποτύχει. Το 50% του λαού που πιστεύει στον Ερντογκαν δε σταματιέται εύκολα με 3 άρματα μάχης και 20 άνδρες στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης. Βάλτε ότι είχε και την αστυνομία με το μέρος του. Επίσης μέσα στο στρατό σίγουρα υπηρχαν και άλλοι υπέρ του πραξικοπήματος που όμως κράτησαν ουδέτερη στάση μέχρι να δούν πρός τα που γέρνει η πλάστιγκα φοβούμενοι για τις συνέπειες μετά, αν πήγαιναν υπέρ των πραξικοπηματιών βιαστικά και στο τέλος επικρατούσε η κυβέρνηση. Οι αμερικάνοι για μία ακόμα φορά δε κατάφεραν να ρίξουν τον σουλτάνο. Ενας λόγος που η νέα τάξη πραγμάτων δε θέλει αυτοδύναμες κυβερνήσεις με μεγάλα ποσοστά αλλά πολλά μικρά κόμματα με χαμηλά ποσοστά για να γίνονται συγκυβερνήσεις , παντρέματα και αλχημείες όπως στην Ελλάδα , στην Ιταλία κ.λ.π είναι για να μην υπάρχει λαική συσπείρωση με ευρύ λαικό έρεισμα σε περίπτωση πραξικοπήματος υποκινούμενου απο ξένο δάκτυλο και ο φόβος της αποτυχίας του όπως έγινε χθές στη Τουρκία. ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ

    13. Τι πραξικόπημα και τρίχες. Μάλλον είχαν βγει να κινηγήσουν pokemon χτές βράδυ, και έγινε μπάχαλο.

      1. Αυτο δε το ειχα σκεφτει ετσι να βγαλουμε και τον τσιπρα μπας κ φυγει απο το μαξιμου με τον πανουλη

    14. στην ελλαδα θα ειχε πετυχει. φασιστες μαζι με τους παπατραγους. θα ελεγαν μαλιστα ηταν θελημα γιαχβε, να εχουν την εξουσια χριστιανοταλιμπαν.

    15. Μπουνταλάδες. Ούτε ένα πραξικόπημα δεν είναι άξιοι να κάνουν.

    16. Δεν έχω ξαναδιαβάσει πιο ανόητα σχόλια. Ότι να ‘ναι…
      1. Ο Ερντογάν περίμενε το πραξικόπημα και είχε ξεκινήσει συλλήψεις
      2. Οι πραξικοπηματίες αφού είδαν πως έρχεται το τέλος έκαναν μια κίνηση απελπισίας μπας και πετύχουν
      3. Αυτοί που τους έκλεισαν το μάτι τους πούλησαν
      4. Οι Ρώσοι πιθανότατα ειδοποίησαν τον Ερντογάν για αυτό και τους ζήτησε συγγνώμη λίγο πριν. Το γιατί τον ειδοποίησαν δεν χρειάζεται και πολύ μυαλό
      5. Σκεφτείτε να πάει να γίνει πραξικόπημα στην Ελλάδα και οι πολίτες να πέφτουν μπροστά απο τις ερπύστριες για να σώσουν…. τον Τσίπρα και τον Καμμένο.
      6. Το άσχημο για εμάς δεν είναι πως πέτυχε ή απέτυχε το πραξικόπημα αλλά το οτι δεν έχουν εμφύλιο
      7. Ο Πούτιν είναι μεγάλος παίκτης
      8. Μάθετε μπαλίτσα.

      1. Ο ερντογαν ειναι μεγαλος παιχτης και του βγηκε με την αρωγη των αμερικανων και της Γερμανιας. Εδω μας γαμησαν για τα επομενα100 χρονια χωρις να κουνηθει κανενας μας. Τι να κλασει ο τσιπρας μπροστα στον ερντογαν.

      2. @Λακων:+.Τα υπόλοιπα είναι νάχαμε να λέγαμε να περνάει η ώρα…Και πολύ κρίμα πράγματι που δεν έχουν εμφύλιο…

      3. Δεν ειμαι σιγουρος για τα υπολοιπα αλλα το 5 το θεωρω πολυ πιθανο.

    17. Κατά την γνώμη μου…
      Χθες, όταν πρωτοακούστηκε η είδηση φαινότανε ότι το πραξικόπημα το έκανε όλος ο Τούρκικος στρατός, κ όπως μεταδόθηκε έδινε την εντύπωση ότι θα αναλάβει ολόκληρος ο στρατός την Τουρκία…
      Σήμερα ακούστηκε ότι το πραξικόπημα το έκαναν περίπου δυόμιση χιλιάδες άτομα, έτσι δεν γίνετε πραξικόπημα κ μου φαίνεται περίεργο πως κινητοποιήθηκαν τόσο λίγα άτομα να κάνουν κάτι ακατόρθωτο (με αυτό τον τρόπο)… Επίσης ακούστηκε πριν λίγο ότι θα βγάλουν νόμο κατά των πραξικοπηματιών, αν αληθεύει αυτό, δεν αποκλείετε να στήθηκε όλο αυτό για να βγάλουν αυτό τον νόμο, αν αυτός ο νόμος εξαπλωθεί μετά την Τουρκία σε κάθε χώρα, καταλαβαίνετε ότι αυτό συμφέρει την κωλοφάρα της παγκοσμιοποίησης που έχει τοποθετήσει δικά της άτομα σε κάθε χώρα, κ μέσα από στημένα γεγονότα (που φαίνονται σας αφορμή) θωρακίζουν με διάφορους νόμους το σύστημά τους…

      1. Α πα πα. Τι κακοί που είναι. Ακούς εκεί να θέλουν να τιμωρούν τους πραξικοπηματίες! Αντί να τους πουν “τι; Δεν σας αρέσει η δημοκρατία μας; Παρακαλώ περάστε. Και όπως έρχεστε, ρίξτε και μια βόμβα στο κοινοβούλιο”. Σαν δεν ντρέπονται λιγάκι! Πάει χάλασε ο κόσμος. ΥΓ: έι ψιτ! Χρυσαυγιτάκια! Ξυδάκι.

        1. Κατά την γνώμη μου…
          Πιθανών δεν κατάλαβες αυτό που εννοώ… Δεν έγραψα πουθενά ότι καλά έκαναν οι πραξικοπηματίες, έγραψα ότι ίσος στήθηκε για να βγάλουν νόμο που βολεύει την παγκοσμιοποίηση…
          Κ για να ξέρεις, δεν είμαι υπέρ της βίας, δεν πιστεύω σε πραξικοπήματα, είμαι υπέρ στο να μην εκτελούμε τις διαταγές όλων εκείνων της παγκοσμιοποίησης, να μην τους ακούμε κ να μην κάνουμε τίποτα απάνθρωπο για τα σχέδια τους…
          Δεν πιστεύω σε τίποτα μέσα στο σύστημα, είμαι Έλληνας/Άνθρωπος, κ τίποτα μέσα σε αυτό το απάνθρωπο κ υπόδουλο σύστημα δεν με αντιπροσωπεύει…

        2. ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ. Η Χ.Α ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΠΟΣΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΔΑΚΤΥΛΟΣ.
          Υ.Γ. ΜΑΘΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑ !!!

    18. το δόγμα του διαίρει και βασίλευε με άλλη μορφή! μετά τα μνημόνια σειρά έχουν τα μαστίγια-στημένα πραξικοπήματα-τρομοκρατικές ενέργειες κλπ κλπ

    19. Πιστευω ότι ήταν έτοιμοι καποιο στρατηγοί να κάνουν πραξικόπημα πριν τις κρίσειςστον στρατό την ερχόμενη εβδομαδα.Ετσι ο σουλτάνος στις 10 το βράδυ για να προλάβει τους κανονικούς πραξικοπηματίες έβαλε δικους του αξιωματικούς να κάνουν και καλά πραξικόπημα με όλο τον κόσμο να είναι έξω .Σκεφτειτε λίγο ότι έχει συλλαβει ήδη 3000 αξιωματικούς ,αυτοί μόνο να έβγαιναν χθες με τις διμοιριες τους δεν θα έπεφτε το πραξικοπημα.Για αυτό 8 αξιωματικοί ήρθαν Ελλάδα για άσυλο , γιατί ξέρουν ότι θα τους συλλάβουν . Μάλλον βλέπω να τους στέλνουμε πακέτο Τουρκια με το ελικόπτερο αν και θα έπρεπε να το κατασχέσουμε.

    20. ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΡΑ !!! , ΞΥΠΝΑΤΕ ΓΙΔΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΤΑΝΚΣ ΚΑΙ ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ , ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ , ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΡΕΕΕΕΕ !!!!!

      1. Μάκη χρυσαυγιτάκι οι στρατιωτικοί αγαπάνε την πατρίδα. Επίσης έχουν και μυαλό. Δεν έχουν άχυρο όπως οι Χρυσαυγίτες.

        1. Ονειρα γλυκά και απονήρευτα σε σένα. Η Χ.Α δεν είναι υπέρ πραξικοπήματος για αυτό και κατέβηκε νόμιμα στη πολιτική ζωή του τόπου , είναι τρίτο κόμμα σήμερα παρόλο που οι δημοκράτες φασιστικά προσπαθούν να τη φιμώσουν με παράνομους και αντισυνταγματικούς τρόπους. Καληνύχτα και όνειρα γλυκά

    21. Αυτό το “πραξικόπημα” έγινε για να “πέσει” ο σουλτανοτύραννος ή για να ισχυροποιηθεί έτι περισσότερο ο κουμπάρος – για να μην ξεχνιόμαστε- του Κωστάκη του Γαρδουμποκτόνου του Α΄;

    22. Τα ελληνικα ΜΜΕ εκει που…”εκραζαν” τον Ερντογαν, τωρα τον υποστηριζουν!
      Τι φοβουνται; Μηπως γινει κανα πραξηκοπημα και στη χωρα μας;

      Υ.Γ. Φυσικα…ειμαι 100% σιγουρος οτι η κυβερνηση Τσιπροκαμμενου,…θα παραδωσει στις τουρκικες αρχες τους Τουρκους στρατιωτικους (αιτουντες πολιτικο ασυλο) που προσγειωθηκαν με ε/π στην Αλεξανδρουπολη!

    23. Γιατί δεν επέτυχε το πραξικόπημα στη Τουρκία.

      · λάθος ώρα:

      έγινε νωρίς τη νύχτα και τα κανάλια είχαν χρόνο να αντιδράσουν, επίσης η πολιτική κατάσταση στη Τουρκία παρά τις τρομοκρατικές επιθέσεις ηταν σε σταθερή κατάσταση.

      · ο Ερντογαν ειχε τουλάχιστον το 50% του λαού μαζί του:

      ως αποτέλεσμα αυτού ο κόσμος βγήκε στους δρόμους και εμπόδισε τους “αντιδημοκράτες” στρατιωτικούς.

      · ασυνεννοησία στρατού:

      ηταν μια απόπειρα απο ένα κομμάτι των ένοπλων δυνάμεων τις Τουρκίας και όχι συντονισμένη πράξη, γιαυτο οι πολιτικοί παρεμβαίνουν στις Μεταθέσεις στρατιωτικών ώστε να μπορούν να έχουν τους δικούς τους σε θέση κλειδιά.

      · δεν υπήρχε πίστη απο τους στρατιώτες:

      η γενναιες η σημερινές ειναι πολύ πιο ευαίσθητες και συνεσθηματικες και έδειξαν ότι δεν πίστευαν στην πράξη αυτή και ότι δεν ηταν Προετοιμασμένοι τουλάχιστον ψυχολογικά.

    24. Πω πω ξεφτίλα οι πραξικοποιματίες!!! Αυτά να τα βλέπουν όσοι ονειρεύονται πραξικόπημα και εδώ. Εδώ θα τους βγάλουμε ΚΑΙ τα σώβρακα. Χαχααααα! Ετοιμαστείτε χρυσαύγουλα να δούμε και τα προσόντα σας!( τα ποια;;;; Χαχαααααααα)

      1. Πόσο εκτός τόπου και χρόνου είσαι. Τον Παπαδόπουλο τον έριξαν οι Αμερικάνοι γιατί τους χάλαγε τα σχέδια. Χθές οι Αμερικάνοι θέλανε να ρίξουν τον Ερντογκάν με πραξικόπημα γιατί τους χαλάει τα σχέδια με τις κωλοτούμπες που κάνει δίνοντας τα πάντα στους Ρώσσους μετα τη συγνώμη που ζήτησε απο τον Πούτιν. Πάντα το σύστημα ανεβάζει η κατεβάζει κυβερνήσεις , κάνει πραξικοπήματα η τα διαλύει ανάλογα με το τι τους συμφέρει κατά περίπτωση.

      2. Ρε βλάκα οι αντίστοιχοι των χρυσαυγητών στην σκατοτουρκία είναι οι γκρίζοι λύκοι , οι οποίοι είχαν βγει σύσωμοι στην Κωνσταντινούπολη υπερ του σκατοερντογάν. Δεν είδες το σήμα που έκαναν με τα σκατοχέρια τους , χαρακτηριστικό των γρίζων σκατόλυκων;

    25. τα σκληρα κομματοσκυλα του ερντογαν εδρασαν αμεσως για να μην χασουν το πεντοχιλιαρο/
      Αμα δειτε μονο 300, 400 ατομα ηταν

      1. ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΙΚΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΦΙΛΟ ΤΩΝ ISIS… ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

        1. εχει 45-50% ο ερντογκαν στη τουρκια. δεν πετυχαινει πραξικοπημα με το τροπο που εγινε και με τέτοια συσπείρωση υπερ του κυβερνήτη

          1. Για να πιστέψουμε οτι έχει 45-50% φέρε να τους μετρήσουμε από κοντά εκτός και αν είναι σαν το 35% του ΣΥΡΙΖΑ που κυβερνάει με 18%.

            1. ΚΑΙ 45 ΜΕ 50 ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ , ΤΟ 40 ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ

    26. Τούρκο στρατιώτη βάρεσαν με ένα ματσακόνι,
      μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι

    27. κριμα .οι επαναστατες φιλελευθεροι με τα μετρα της τουρκιας παντα απετυχαν .αυτοι αργοτερα θα γινουν ηρωες στα ματια του τουρκικου λαου .εβαλαν ομως τον σπορο ? για το τελος του ισλαμοφασισμου .επιμενω οι πλειοψηφεια της ευρωπαικης τουρκιας δεν θελει φασισμο τυπου ερντογαν.. για τους ελληνες χαυγητες που συγκρινουν το πραξικοπημα της ελλαδος δεν εχει καμμια σχεση .οι χουντικοι ηταν οντως φασιστες .νομιζαν οτι η ελλαδα κινδυνευει απο τους κομουνιστας πραγμα αναληθες . επισης οι ντοπιοι φασιστες λενε μαλακες τους τουρκους πραξικοματιες για της 11.20 ενω οι χουντικοι το εκαναν στις 2- 3 ωρα . η αθηνα του 67 ηταν χωριο ρε ζωα . η πολη το 2ο16 ειναι μεγαλουπολη δεν κοιμαται ποτε . το ιδιο η αγκυρα.. ο τουρκικος στρατος γενικα παντα ειναι σε ετοιμοτητα μερα νυκτα λογω της καταστασης της περιοχης . οι πλειοψηφεια δε του στρατου δεν ειχε σχεση με τους πραξικοματιες . αντιθετα ο στρατος της ελλαδος του 67 κοιμοταν μερα νυκτα οπως και τωρα .

      1. Εσενα σε βατεψει χρυσαυγιτης ρε και ασχολεισε μόνο μαζί τους;

      2. εκεί στο αμέρικα έχει κλαμίν; άμα έχει πιές λίγο “και θα σαι μια χαρά”

        1. Ποιο ΑΜΕΡΙΚΑ ρε φίλος;Από το ζεφυρι είναι είναι ο παλιογυφτος

      3. Λοιπον αμερικανοκομμουνιστη οι χουντικοι οι “φασιστες” που τους λες,καταφεραν να επιβληθουν χωρις να αντιδρασει ΚΑΝΕΙΣ και αυτο το λενε ολοι,απο τον Παττακο μεχρι και φιλαληθεις αριστερους.Και η ωρα φταιει.Αλλο 10.30 και αλλο 3 τη νυχτα.Οι “χουντικοι” ειχαν καταφερει να ελεγχουν ολο το Στρατευμα,και την Αεροπορια και το Ναυτικο.Οι τουρκοι μαζευτηκαν μια παρεα και ειπαν να κανουν πραξικοπημα.Θα συμφωνησω ομως μαζι σου οτι οι επιδοξοι πραξικοπηματιες ηταν πιο φιλελευθεροι απο τον ισλαμιστη Ερντογαν,που τον υποστηριξε ο λαος της Κων/πολης τον οποιο λαο ο Ερντογαν ειχε κατακρεουργησει πριν μερικα χρονια.

    28. ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΟ… «ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ» (ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ) ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΕ Ο ΑΡΧΙ- ΣΚΕΥΩΡΟΣ ΡΕΤΖΕΠ ΤΑΓΙΠ ΕΡΤΝΟΓΑΝ, ΕΝΑΝΤΙΑ… ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΗ ΤΟΝ ΦΕΤΟΥΛΑΧ ΓΚΙΟΥΛΕΝ (ΚΙ Ο ΜΠΑΓΑΣΑΣ, ΤΟ ΠΕΤΥΧΕ) !!!

      1. κι εγω ρε φιλε αυτο εχω καταλαβει! Αλοιμονο στις μαναδες των παιδιων που αποκεφαλισαν κ σκοτωσαν στην ψυχρα για τα παιχνιδια του Ερτογαν!

    29. οι τουρκικες ενοπλες δυναμεις αποδεικνυονται παντελως αχρηστες , μονο και μονο απο τις φωτογραφιες καταλαβαινει κανεις τι γινεται!! εμεις εχουμε αχρηστους πολιτικους ενω αυτοι εχουν αχρηστο στρατο εν αντιθεση με εμας , αν λοιπον ποτε οι δικοι μας προσκυνημενοι αφησουν ποτε τον στρατο να αντιδραση οπως πρεπει , τοτε οι μογγολοι την εχουν βαμενη!!!!

      1. Τι λες ρε κατακαημένε δύσμοιρε. Να σου θυμίσω ότι ο “αγάπη μόνο” έχει υπηρετήσει ένοπλες δυνάμεις, γι’ αυτό μην απορείς για τις 10+ εναέριες παραβιάσεις την ημέρα. Άσε που πλειονότητα των στρατιωτικών μας αρχηγών φοράνε στριγκάκια και εσύ μου λες για τους άχρηστους τους τούρκους που είναι σε εμπόλεμη κατάσταση ανατολικά εδώ και τόσα χρόνια, περαστικά θύμα!

    30. Ειπαμε , πισω απο τις κουρτινες του θεατρου ειναι η ουσια των δρωμενων εντος – εκτος και επι ταυτα .
      Χιε , εαν γνωριζεις την Αληθεια ( που αμφιβαλλω ) πεσ την και ας σε πουνε τρελλο .
      Εαν δεν γνωριζεις ομως , οπως και ΠΙΣΤΕΥΩ , κλειστο το μαγαζι και ασε τον κοσμο να ετοιμαστει .
      Αυτο που εχουν ετοιμασει οι αληθινοι κυβερνητες ( εντος και οχι μονον ) ειναι ΦΟΒΕΡΟ και καθε μερα που περναει ειναι εις βαρος των προβατων .

    Comments are closed.