ΩΡΑ 12:42! ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΝΕΚΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ!

    Κοινοποίηση:
    ektakto-1

    Πολυ κρίμα!
    Νεκρή εντοπίστηκε και ανασύρθηκε γυναίκα που παρασύρθηκε από χείμαρρο στο χωριό Δρυμώνας Ευβοίας
    Στην περιοχή επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 8 οχήματα!

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες απο το Πυροσβεστικό Τμήμα της Ιστιαίας η γυναίκα βρισκόταν σε αυτοκίνητο με την κόρη της, και στο σημείο όπου έχει φουσκώσει ο χείμαρρος, ακινητοποιήθηκαν, γύρω στις 10 το πρωί. Στην προσπάθειά τους να βγουν απο το όχημα, ενώ η κόρη της τα κατάφερε, η γυναίκα παρασύρθηκε απο τα ορμητικά νερά.

    Οι δύο γυναίκες είναι κάτοικοι της περιοχής.

    Περισσότερες πληροφορίες σε ΛΙΓΟ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    3 Σχόλια

    1. Όταν ο δρόμος που περνάει ένα χείμαρρο έχει τρεις τέσσερις σωλήνες και τσιμέντο από πάνω με αποτέλεσμα να στενεύει η ροή στο 1/3, πως να μην ξεχειλίσει και να μη φαίνονται τα όρια του; Αντί λοιπόν να έχει γεφύρι και το νερό να περνά από κάτω και να μην καλύπτεται το πέρασμα από το νερό, έτσι έπεσε η μία ρόδα έξω από το ψευτογέφυρο και κατέβηκαν οι γυναίκες από το όχημα και τι πήρε το ποτάμι, αυτό είναι όλο. Πόσες τέτοιες κακοτεχνίες έχουν οι επαρχιακοί δρόμοι σκοτώστρες. Ο εισαγγελέας δεν το είδε αυτό για να τσιμπήσει τους υπεύθυνους της Νομαρχίας για προχειρότητες και κακοτεχνίες που σήμερα έπνιξε μια γυναίκα και αύριο ίσως περισσότερους;

    2. Το χωριό είναι σε κατηφορικό μέρος σε πλαγιά, πως πλημμύρησε και έχει και θύματα? Μήπως οι γυναίκες ήταν σε καλλιέργειες?

    Comments are closed.