ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ! Η ΑΣΤΕΦΑΝΩΤΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΤΩΡΑ ΣΤΗ… (ΕΙΚΟΝΕΣ)

    Κοινοποίηση:
    Greece's prime minister Alexis Tsipras delivers his annual keynote speech during the opening of 82st Thessaloniki International Fair (TIF) in Thessaloniki, Greece on September 9, 2017. / Ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στα εγκαίνια της 82ης ΔΕΘ, Θεσσαλονίκη, 9 Σεπτεμβρίου 2017.

    Είναι και η ίδια μητέρα, πως μπορεί να κοροϊδεύει έτσι μια άλλη μητέρα που έχασε το παλληκάρι της με τέτοιο φρικιαστικό τρόπο.

    Η Μπέτυ Μπαζιάνα δίπλα στη Μάγδα Φύσσα στη δίκη της Χρυσής Αυγής

    bettymag2

    Με τη δίκη της Χρυσής Αυγής να συμπληρώνει στις 20 Απριλίου τέσσερα χρόνια, η σύντροφος του πρωθυπουργού παρακολουθεί από κοντά τη διαδικασία σε μία κίνηση υψηλού συμβολισμού. Στο στάδιο της εξέτασης των μαρτύρων υπεράσπισης βρίσκεται η δίκη.

    Την σημερινή δικάσιμο της δικής της Χρυσής Αυγής παρακολουθεί η Μπέτυ Μπαζιάνα που έφτασε λίγο πριν τις 9 και μισή στον Κορυδαλλό.

    Αξίζει να σημειωθεί πως η δίκη της Χρυσής Αυγής συμπληρώνει πλέον τέσσερα χρόνια στις 20 Απριλίου.

    Η κυβέρνηση μπορεί να κάνει πολλά για να διευκολύνει τον πρόεδρο της Έδρας να ολοκληρώσει την όλη διαδικασία.
    Το υπουργείο Δικαιοσύνης μπορεί να παραχωρεί από άψυχα υλικά (φωτοτυπικά, μεγαλύτερη αίθουσα), μέχρι και έμψυχα υλικά (απόσπαση περισσοτέρων λειτουργών της δικαιοσύνης), ώστε να ολοκληρωθεί γρήγορα αυτή η δική. Δεν το κανει.
    Άντι η μητέρα Φύσσα να τα φωνάζει για όλα αυτά βγάζει φωτογραφίες με την αστεφάνωτη του Τσίπρα. Η στάση αυτή μπορεί να θεωρεί πολύ περίεργη.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    25 Σχόλια

    1. Η ΑΣΤΕΦΑΝΩΤΗ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΦΤΟΧΩΡΙ ΣΟΦΑΔΩΝ , ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΟΟΥ ΤΗΣ ΜΕ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΣΥΡΙΖΟΦΟΡΩΝ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΕΙ ΜΟΥΡΗ . ΕΛΠΙΧΩ ΝΑ ΦΟΡΑΓΕ ΤΑ ΓΟΒΑΚΙΑ ΤΩΝ 800 ΕΥΡΩ . ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΕΦΟ ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΛΗΜΕΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΩΦΕΩΝ . ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΑΓΚΩΤΩ .

    2. Να δουμε το βρωμερο συριζαικο κουναβι τι μοντελάκια θα φορεσει τωρα το Πασχα για να παραστησει και παλι την θρησκευομενη

    3. καθαρα για επηρεασμο της δικαιοσυνης πηγε και αυτη και ο βουτσης..μην εκπλαγειτε αν δειτε και τον τσιπρα εκει…ολα αυτα γινονται γιατι η χα ειναι διψηφια και ας τη δειχνουν οι δημοσκοπησεις εκει που τη δειχνουν, παιζονται πολυ βρωμικα παιγνιδια απο ενα σαπιο συστημα..και πιο πολυ εχουν τρομοκρατηθει απο την μεγαλη πιθανοτητα να περασει ο κασιδιαρης στο δευτερο γυρο..αυτο, δεν το ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΙΛΑΜΕ! μονος υποστηρικτης της χα? Ο ΛΑΟΣ!

    4. Η γυφτισσα η Ρομα η τσιγγανα η οπως θες πες την μαζι με τα κουμμουνιστικα παρταλια του ΣΟΡΡΟΣ αναιβενη η Χ.Α και τους εποιασε ο πονος………

    5. Ωραία τα λέτε, αλλά το ότι είναι αστεφάνωτη, παίζει κανένα ρόλο και το αναφέρετε όλη την ώρα ? Αυτό δλδ είναι το μεμπτό της σημείο, το στεφάνι?

      1. σημαίνει ότι είναι γκόμενα και ως γκόμενα μπορεί να έχει και προσωπική ζωή με άλλους και άλλες, δηλαδή νεοταξική ατζέντα που έφερε το φεμινισμό, την ομοφυλοφιλία και τελικά την αγεννητικότητα.

      2. ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΜΤΟ ΤΗΣ ΣΗΜΕΙΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΑΘΕΟΙ,ΕΓΙΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟ ΡΟΜΑ ΑΠΟ ΤΙΔ ΣΟΦΑΔΕΣ,ΜΕ ΤΟ ΣΑΝΔΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΝΥΧΙ.

    6. ΤΡΑΒΆ ΜΩΡΉ ΤΑΓΑΡΩ ΑΠΌ ΔΩ ΧΑΜΟΎ ΚΑΙ ΠΉΓΑΙΝΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ELENA CEAUSESCU !!!

    7. ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΙΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΟΡΝΕΣ

    8. Στο γατακι σχεδιακι το σφυροδρεπανο η την μουσαδα της κλαρας?? Φτου

    9. Πολλής ντόρος για το τιποτα.Ελεος με τον Φύσσα κάθε λίγο στα κανάλια.Να τελειώσει η δίκη να σταματήσει αυτό το θέατρο και άλλες μητέρες έχουν χάσει παιδιά και κρατούν την αξιοπρέπεια τους!!!!!!!

    10. ΟΜΟΙΟΣ ΟΜΟΙΩ ΑΕΙ ΠΕΛΑΖΕΙ,ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ “ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ,ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ”,ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ “ΟΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΤΥΑΡΙ”

    11. Φτου σου αχρεια πο@τανα!!!!!!
      Οι δολοφονοι του Νικολα του Φιλοπαππου πηραν ποινη 10 χρονια !!! Ο ναρκομανης γκομενος σου αγνοησε με τον πιο χυδαιο τροπο την επιστολη της μητερας του !!!! Εκεινη δεν ηταν μανα;;;;;;;;;;
      Ποτισμα με οξυ θες βρωμιαρα σπιτωμενη , και πεταμα σε πλατεια να σε βλεπει ο κοσμος να σφαδαζεις και να φτυνεις αιμα πριν ψοφισεις, τομαρι!!
      Καταραμενοι να ειναι οι μουλοι σου , μαυρος καρκινος να τρωει τα σωθικα τους , να μην προλλαβουν να ενηλικιωθουν , να δεις τον θανατο τους, οπως τον ειδαν εκατονταδες συγγενεις θυματων της πολιτικης σας

      1. Τα χάπια σου τα πήρες?? Ο πνευματικός σου τι λέει για όλο αυτό το μίσος? Ο γκόμενος σου ο Πακιστανός θα έρθει το βράδυ να σε ηρεμήσει?

        1. Eίπε ο γάιδαρος με το χαχαχαχα τον πετεινό κεφάλα.

    12. δηλαδη το θηλυκο κομμουνι του ελληνοφωνπου κομιταζη, πηγες απλα για σθμπαρασταση ή να δωσει κι κρατικο βαθος/απειλη προς το Δικαστηκο προεδριο, εε;;;

      Οσο για τον φυσσα, κριμα που εφυγε μικρος.

      ΑΛΛΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΙΝΗ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΗ.

      Δυστυχως για αυτο το ατομο, η “ποινη” ηταν η ΑΥΤΟΔΙΚΙΑ καποιου αλλου, εναντιον του !!

      bye bye fissssa….

    13. Ανάξια σχολιασμού η Κοκοβίκου. Λογικό να υποστηρίζει ανθέλληνες, αυτό είναι και η ίδια. Πρώτοι στις διακρίσεις και στον ρατσισμό οι σταλινοφασίστες.

    14. Η δίκη κρατάει 4 χρόνια λόγω ευθύνης του ΣΥΡΙΖΑ!!!!!
      Ο ΣΥΡΙΖΑ κυβερνάει 4 χρόνια και κάτι μήνες από τον Γενάρη του 2015 που πρωτοβγήκε. Άρα υπεύθυνη είναι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για το ότι δεν έχει ολοκληρωθεί η δίκη.
      Τώρα το θυμήθηκε να πάει η Μπαζιάνα στη δίκη? Πριν τις ευρωεκλογές και τις δημοτικές εκλογές? Δήθεν συμπαράσταση στη μάνα του Φύσσα,και συμβολικές κινήσεις για συσπείρωση του κεντροαριστερού χώρου.
      4 χρόνια που ο συμβίος της Μπαζιάνα συγκυβερνούσε με τους ΑΝΕΛ (που δεν νομίζω να είναι αριστερά), η κυρα Μπέτυ δεν ήξερε για την δίκη? Γιατί δεν πήγαινε για συμπαράσταση?
      Ντροπή!!! Αυτές οι συμβολικές κινήσεις είναι του κώλου τα 9μερα……

    15. Στα παπαρια μας τα σιχαματα!!Η σκευορια συντομα θα πεσει!
      ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΙΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΑΓΚΩΤΟ 100%

      1. δεν αρκει μονο αυτο ………………………………………………………………………………….

      2. Παντα παραμονες Εκλογων κατι θα βρουν για να προσπαθησουν να τα βαλουν με τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ειναι τοσο ηλιθιοι που δεν καταλαβαινουν οτι μας κανουν καλο?Αερα Αερα ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΧΩΛΕΡΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ FOREVER

    16. Για εκφοβισμο των δικαστων πηγε εκει Να βλεπουν μπροστα τους τη μουρη της Τσιπραινας και να αισθανονται πως αν αποδωσουν δικαιοσυνη το Συριζομαγαζο θα τους καρατομισει

    17. ήταν από τα κλασσικά μαχαιρώματα που θα είχε ρίξει πολλές φορές ο Killah P σε εργάτες στην ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη. Η οικογένεια έχει απόλυτη συνείδηση της πολιτικοποιήσεως της δίκης και ενδιαφέρεται για πολιτικό αποτέλεσμα, πιθανόν να έχουν λάβει πολλά χρήματα για να επιμείνουν στην πολιτική δίωξη και όχι απλά στην επιβολή ποινής στον Ρουπακιά γι’αυτό και δεν δέχτηκαν την πρόταση του Φουντούλη να βγουν και να μιλήσουν μαζί μετά την δολοφονία του Γιώργου και του Μάνου. Ρίξτε μια ματιά μόνο στην δικηγόρο του Φύσσα την Τομπατζόγλου που εμφανίζεται και στο κανάλι στο youtube όπου αναλύει την δίκη για να καταλάβετε τί παίζει.

    18. Σταματηστε το κουκλοθεατρο.Για να μαθεις αυτον που παιζει με τις κουκλες θα πρεπει να μαθεις την ταυτοτητα σου.Η οποια ειναι αναποσπαστη με τον Χριστιανισμο ο οποιος ομως εχει και αυτος κουρτινα και δεν ειναι οπως σου τα εχουν πει

    19. Ε οχι και φρικιαστικό τρόπο. Ενας τραμπούκος ήταν που είχε πλακώσει στην ξύλο τον άλλον μπροστά σε αστυνομικούς και κάποια στιγμή ο άλλος τον μαχαίρωσε.

    Comments are closed.