ΨΕΥΤΕΣ, ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΟΙ: ΒΑΖΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 4

    Κοινοποίηση:
    samaras-stournaras

     

     

    Μπορεί η κυβέρνηση να ισχυρίζεται ψευδώς ότι δεν θα ληφθούν νέα μέτρα, ο εντεταλμένος υπουργός της τρόικας όμως, φαίνεται ότι δεν μπορεί να παρακάμψει έξωθεν διαταγές.

    Ο κ. Στουρνάρας, έκανε στην εφημερίδα “Τα Νέα”, μια δήλωση που πιθανότατα θα προκαλέσει νέο κύκλο αντιπαράθεσης εντός και εκτός κυβέρνησης.

    Συγκεκριμένα, δήλωσε ότι η ελληνική πλευρά δεν μπορεί να λέει “κανένα μέτρο”.

    Η τρόικα φέρεται να πιέζει για νέα μέτρα, ώστε να καλυφθεί το κενό των 2,5 δισ. ευρώ και η ελληνική πλευρά αρνείται οποιαδήποτε συζήτηση. Ένα ψέμα απατηλό.

    Μιλώντας στην εφημερίδα “Τα Νέα”, ο κ. Στουρνάρας είπε χαρακτηριστικά: “Εμείς δεχόμαστε ότι χρειάζονται μέτρα 500 εκατ. ευρώ, έναντι 2,5 δισ. της τρόικας. Αυτά τα 500 εκατ. ευρώ, όμως, από κάπου πρέπει να προέλθουν. Και αφού το πρόβλημα του ‘κενού’ οφείλεται στα ασφαλιστικά ταμεία, εκεί πρέπει να αναζητηθούν. Δεν μπορούμε να λέμε κανένα μέτρο. Από το όχι σε νέα οριζόντια δημοσιονομικά μέτρα, το οποίο και εγώ υποστηρίζω, έως το όχι, κανένα μέτρο, υπάρχει απόσταση”.

    Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο κ. Στουρνάρας υποστηρίζει ότι αν πάμε στο “κανένα μέτρο”, θα κινδυνεύσει να γκρεμιστεί ό,τι χτίστηκε και θα σταματήσει κάθε συζήτηση για ρύθμιση του χρέους.

    Η αλητεία δεν έχει όρια. Όπως και η χυδαιότητα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. O Σόλωνας και ο Κλεισθέσης ουδέποτε μιλήσανε για σύνταγμα,παρά μόνο για Δημοκρατία..
      Το Σύνταγμα ήταν ένας τρόπος ελέγχου των μαζών,ιδέα Εβραίων όπου έλαβε χώρα και τέθηκε σε ισχύ,πρώτη φορά στην Αμέρικη,απ όπου και αντιγράφηκε και αναπαράχθηκε με μικρές διαφορές σε ολόκληρο σχεδόν προοδευτικό κόσμο(χώρες)!
      Όχι όμως σε υποαναπτικτες χώρες,διότι εκείνες εύκολα καταλαμβάνονται είτε με πολεμους είτε με εσκεμενες επιχειρησεις ειρηνευτικων δυναμεων Εβραιων-Αμερικανων..
      Εαν δεν καταλυθει το Συνταγμα στο οποιο μας διαταζουν εκεινοι που μας διεταξαν να τους ψηφισουμε,τους οποιους καθοδηγουν Εβραιοι και παγκοσμιες σατανικες οργανωσεις,πως μπορεί να υπαρξει Δημοκρατια??
      Ποια Δημοκρατια σε διαταζει να πληρώσεις χαρατσια σε ξενες δυναμεις?
      Ποια Δημοκρατια δε σεβεται την Θρησκεία και την Σημαία σου??
      Εχουμε Αντι-Συνταγμα θεσμοθετημενο απο αντισυνταγματικες σκοτεινες δυναμεις και όχι Δημοκρατια,πάνω από 150 χρόνια.

    2. ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΝΙΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΞΑΝΑΞΥΠΝΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΗΘΑΡΓΟ!

      ΣΗΜΕΡΑ;;;
      ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΒΡΩΜΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΑΣ ΜΝΗΜΗ;;

      http://www.youtube.com/watch?v=VR32IdgMVHg

    3. ποιος λαος τους ψηφισε μηπως οι γραικυλοι και οι κολιγοι της μεσογειου

    4. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΗΜΙΤΗΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΘΥΜΑΜΕ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ.. ΠΟΛΑ ΧΡΟΝΝΙΑ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ….

    Comments are closed.