ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩ: ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ Η ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ. ΒΡΑΖΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ. ΣΤΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ Ο ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΤΗΣ Ε.Ε ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ. ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΛΥΣΗΣ. ΣΑΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΚΡΙΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ(ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    avramopoulos-2

    Νέα ενημέρωση 15:48:

    Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος και Φρανς Τίμερμανς ήρθαν αντιμέτωποι για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ώρες, με τους αγανακτισμένους κατοίκους του νησιού που περίμεναν έξω από το δημαρχείο, για να τους αποδοκιμάσουν ξανά. Οι δύο Επίτροποι πέρασαν πίσω από τους αστυνομικούς και προσπάθησαν γρήγορα να μπουν στα αυτοκίνητά τους.

    Οι δεκάδες συγκεντρωμένοι άρχισαν να τους βρίζουν ενώ κάποιοι πέταξαν προς το μέρος τους αυγά και ντομάτες, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να τους συγκρατήσουν ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα. Δείτε τι έγινε στο βίντεο…

    Νέα ενημερωση 14:27: ΤΩΡΑ: Νέα επεισόδια σε βάρος του Αβραμόπουλου στην Κω!

    avramopoylos-kos

    Προηγούμενη ενημέρωση: Λίγο πριν τις 10 έφτασε στο Δημαρχείο της Κω, ο πρώτος Αντιπρόεδρος της ΕΕ FransTimmermans και ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, για το μείζον ζήτημα του μεταναστευτικού. Έξω από το δημαρχείο είχαν συγκεντρωθεί δεκάδες κάτοικοι του νησιού, που όταν είδαν τα αυτοκίνητα να σταματούν ξέσπασαν σε αποδοκιμασίες.

    ”Προδότες να φύγετε από εδώ”, ”δοσίλογοι έχετε καταστρέψει τη χώρα” ήταν μερικά από τα όσα ακούστηκαν, με τον Δημήτρη Αβραμόπουλο να επιταχύνει και να μπαίνει γρήγορα στο δημαρχείο, που είχε μετατραπεί σε φρούριο, μετά τα επεισόδια που είχαν γίνει κατά την άφιξη του Πάνου Καμμένου.

    ”Έχουμε 7.000 κυνηγετικές καραμπίνες” φώναξε θαμώνας καφετέριας που βρίσκεται δίπλα στο δημαρχείο, όταν ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, εμφανώς αμήχανος, κοίταξε προς το μέρος του. Δείτε τα όσα έγιναν κατά την άφιξή τους στο επόμενο βίντεο…

    Θα ακολουθήσει κλειστή σύσκεψη με υπηρεσιακούς παράγοντες της Ε.Ε., παρουσία του Υπουργού Υγείας κ. Αθανασίου Δημόπουλου, του Αν. Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Ιωάννη Μουζάλα, του Αν. Υπουργού Οικονομίας Υποδομών Ναυτιλίας Χρήστου Ζώη, του Δημάρχου Κω και του Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου.

    Δείτε το βίντεο του kostoday.gr

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. Κυρα τασια σιχαμερη φανταζεσαι οτι ακομη λιαζονται οι λαθρο η εχουν καψες

    2. ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ Χ.Α. ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ!
      https://www.youtube.com/watch?t=130&v=JCjy4Rmz9xU
      Δεκάδες “βίαια” βίντεος της ΧΑ παίζουν όλα τα τσοντοκάναλα για να
      πλήξουν το μόνο πατριωτικό κόμμα μέσα στη Βουλή, από απλά αέρινα χαστουκάκια,
      κάποια “γαλλικά” και κάποια νόμιμα νεροκαραμπινάκια, μέχρι κλωτσίδια
      σε χαρτόκουτες λαθραίων στις λαϊκές αγορές, αλλά αυτό το βίντεο αν και
      βρίσκεται στο ΥΤ για πάνω από 5 χρόνια, δεν έχουν τολμήσει ακόμα να το παίξουν
      τα τσοντοκάναλα γιατί… δεν τους συμφέρει να δει ο Ελληνικός λαός ποιοι είναι
      οι Πατριώτες και ποιοι οι Προδότες…
      (από το σάιτ υγρό πυρ)

      Νά, ποιοι χρειάζονται στη παρούσα φάση !

      Δυστυχώς ο λαός δεν τούς ετίμησε, τους έδωσε μόλις 6,5% … Ας πρόσεχε…

    3. Αν η ΧΑ δε πάρει ένα 30% στα νησιά του Αιγαίου τότε πραγματικά κάτι σοβαρό συμβαίνει…

    4. ετσι θελει σε ολη την ελλαδα οπου πανε να τους κραζουμε!

    5. ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΛΥΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.ΠΩΣ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;ΜΕ ΤΟ ΝΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ;ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΔΟΥΒΛΙΝΟ 2;ΟΤΙ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΔΡΑΧΜΗ ΘΑ ΕΦΕΥΓΑΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΡΑΙΟΙ;ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑΙΝΟΝΤΑΙ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΘΙΣΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ.ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΘΙΣΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΤΟΤΕ. ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΔΕΝ ΑΝΘΙΖΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΡΑ ΠΕΙΝΑΕΙ.ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ.ΣΕ 5 ΚΑΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΦΟΥΝΤΑΡΕΙ ΑΛΛΟΙ 10.000.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΜΕ ΤΙ ΧΡΗΜΑ ΘΑ ΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΣΤΡΟΦΙΓΓΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ.ΤΟΣΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΥΠΩΣΟΥΜΕ.ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΡΗΣΗ ΚΑΡΤΑΣ.

    6. ΣΤΗΝ ΚΩ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΤΟΣΑ ΑΥΓΑ.ΠΡΩΤΟΣ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΜΕΤΑ Ο ΑΒΡΑΜΟ ΤΩΡΑ ΘΕΛΩ ΑΛΕΞΗ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΦΩΦΗ.ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ.

    7. Στο βίντεο της αποχωρησης στο 0:31 οι λάθρο περπατάνε πιασμένοι χεράκι χεράκι.

    8. Αν δε βγει πρώτο κόμμα η Χρυσή Αυγή στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου τότε είναι άξιοι της μοίρας τους.

      1. Αυτοί πλήρωσαν τον δουλέμπορο για να τους πάει στην Μύκονο,αλλά που να ξέρουν ότι πιάστηκαν κορόιδο…

    9. Είπαμε, οι κάτοικοι αυτών των περιοχών αν θέλουν να ασχοληθεί σοβαρά η κυβέρνηση μαζί τους πρέπει να βγάλουν πρώτο κόμμα της Χρυσή Αυγή.

    10. ΞΥΛΟ ΦΤΙΣΙΕΣ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΓΕΛΑ ΣΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ -ΚΚΕ…Η ΜΟΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΜΕ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΗΤΑΝ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ….ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΩ,….Η ΦΑΠΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΕΦΟ

    11. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ ΓΙΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΟΛΙΣ ΑΛΟΥΣΕΙ ΤΟΥΦΕΚΙΑ ΕΓΙΝΕ ΛΑΓΟΣ. ΔΕΣ ΚΟΝΤΟ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ Η ΑΔΕΛΦΗ

    12. Αυτό το παιδί του Αβραάμ δεν είναι που υπέγραψε με τους Τούρκους την παραχώρηση των νησιών του Αιγαίου; Και ήρθε να σας σώσει; Ρε μάγκες αυτός σας ξεπούλησε πρώτος με τους λάθρο για να προχωρήσει το σχέδιο, παραχώρησε τα νησιά για να μπουν οι Τούρκοι αύριο μεθαύριο με την αιτιολογία της νομιμοτητας όπως ΣΚΟΥΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ οτι τους ανήκουν τα νησιά. Αφού ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΑΝ κάτω από το τραπέζι τον ΕΣΤΕΙΛΑΝ και στην ΕΕ για το ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ και να που σας ΓΕΜΙΣΕ.

    13. Απο μπλα μπλα καλα πατε βλεπω,πολυ κοκο ομως ρε παιδι μου.Παρε την καραμπινα σου τωρα ραγια και πηγαινε να χτυπησεις κανενα πουλακι γιατι μεχρι εκει ειναι η καριερα σου.Και τωρα που το σκεφτομαι απο τις μεγαλυτερες κοτες ειναι αυτοι οι κυνηγοι δεν εχουν ριξει ποτε και να πιασει τοπο ειναι χεστες μονο να χτυπανε ζωακια και πουλια ειναι οι αχρηστοι.

    14. ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΩΡΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΜΕ ΚΡΑΝΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΙΟΛΙΑ ΕΧΕ ΜΙΑ ΣΑΚΚΟΥΛΑ ΦΑΚΕΣ ΒΡΑΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΖΟΥΜΙΑ ΤΗΝ ΠΕΤΑΕΙ Κ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΦΑΚΟΖΟΥΜΟ ΠΑΛΙΟ ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΝΕ ΣΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ

    15. ΕΣΕΙς ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑς ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΑς! ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ, ΖΩΑ!!!

    16. Μια σακούλα γεμάτη σκατα,δεν είχε κάποιος να τους πετάξει για δωράκι;;;;;;;;

    17. το ειδες το νεφελιμ στο 0:26
      ετοιμαστηκε να τραβηξει οπλο!

    Comments are closed.