ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΝΙΚΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ “ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ” ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΠΛΑΪ-ΠΛΑΪ . ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ;(ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    dendias1

    Η οικογένεια Ρότσιλντ βρίσκεται εδώ και 200 χρόνια στην εξουσία όλου του τραπεζικού συστήματος. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Δένδιας υπήρξε και ίσως συνεχίζει να είναι συνεργάτης τους στην Κέρκυρα, όπου οι Ρότσιλντ διατηρούν τεράστια βίλα εδώ και πολλά χρόνια. Αυτές είναι οι φωτογραφίες τους μαζί σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα ΚΕΘΡΟΣ!

     

    dendias2 dendias3 dendias4

     

     

     

    Φωτογραφίες ντοκουμέντο: Νίκος Δένδιας και ο Εβραίος τραπεζίτης, «βρικόλακας» Ρότσιλντ πλάι πλάι! (Βίντεο )

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Κ.ΔΕΝΔΙΑ.ΑΣ ΠΑΕΙ ΚΗΠΟΥΡΟΣ ΣΤΗΝ ΒΙΛΑ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ .ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΗ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ ΤΟΥ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ.

    2. Είναι σα να λέμε ανασφάλιστος φιλοξενούμενος στο αναψυκτήριό τους?

    3. Τι διαφορά σας την κάνει στη γεύση ή στην αφή βρε πονηρούληδες;

    4. SAMAROTROLL ΞΥΠΝΑΤΕ ΩΡΕ

      ΜΑΣ ΞΕΦΤΥΛΙΣΑΝ

    5. Γελοιοτητες για να ταιζονται οι χρυσαυγιτες.
      Γελανε μαζι σας, βοδιαααα 😆

      1. κατσε διαβασε τα πρωτοκολλα της σιων να δεις βλακειες.η νεα ταξη σας δεν θα περασει στην ελλαδα.(ΕΛΛΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΟΜΑΙΜΟΝ, ΤΟ ΟΜΟΓΛΩΣΣΟΝ,ΤΟ ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΝ, ΤΟ ΟΜΟΤΡΟΠΟΝ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ..ηροδοτος)«Ο ελληνικός λαός είναι δυσκολοκυβέρνητος και γι’ αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτισμικές του ρίζες. Τότε ίσως συνετισθεί. Εννοώ, δηλαδή, να πλήξουμε τη γλώσσα, τη θρησκεία, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε κάθε δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει, για να μη μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια, κισιγκερ…ξυπνα κοροιδο

        1. φίλε μη ψαρώνεις όποιος δεν έχει καταλάβει ακόμα τι γίνεται γύρω του είναι για τα πανηγύρια ,τους τα λές δε τους τα λες ,αυτοί σε αποκαλούν φασίστα και τρελό όταν όμως θα τρέχουν να κρυφτούν γιατί θα τους εκτελούν οι πράκτορες της Νέας Τάξης επειδή απλά θα λένε και μόνο τη γνώμη τους τότε θα πιστεψουν αλλά θα ναι πολύ αργά ,για όλους ,εάν επιτρέψουμε στη χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά να μας φιμώνει τελειώσαμε ..δεν είναι θέμα ποιό κόμμα είσαι το θέμα είναι ότι πλήττεται η Δημοκρατία και η ελευθερία των απόψεων ,μας κλείνουν τα αυτιά ,μας τυφλώνουν με τη προπαγάνδα και μας κόβουν τη γλώσσα ,αλλά οι Έλληνες κοιμούνται ακόμη…

      2. καραLol 07/04/2014 at 9:55 am Reply
        ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΞΕΝΟΔΟΥΛΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΑΜΥΑΛΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΚΑ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΑ ΚΤΗΝΗ ΕΧΟΥΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΕΩΣ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΟΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΣΕΙ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΕΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

    6. Κυριοι Εβραιοι μην ξεχνατε.. το σαπουνι μας τελειωνει..

    7. Φοβερή φωτογραφία !

      Αποδεικνύει ποιοι πραγματικά κυβερνάνε !

      Όχι ότι δεν το ξέραμε !

      Το βίντεο που ακολουθεί είναι …τρομερό !

      Ενώ …
      Εδώ στην Αμερικανική Γερουσία !

      Και σε ιδική επιτροπή για το …FEDERAL RESERVE

      Όταν ρωτήθηκε ο διευθυντής της …FEDERAL RESERVE …για

      ΤΟ ΠΟΙΟΙ …ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ …ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ

      Απάντησε στους Γερουσιαστές …..ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ !

      Καταλάβατε ?

      Είχε το θράσος να πει ΌΧΙ σε ιδική επιτροπή της Αμερικανικής Γερουσίας !

      Αυτοί λοιπόν οι αλήτες κυβερνάν τον πλανήτη !

      Άι στο διάολο φιλοχρήματα τσογλάνια !
      Στράτος Δ

    8. Ο ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ ΑΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ, ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΥΤΗ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΙΛΙΕΣ ΤΟΥ!!! ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΓΑΛΟΝΙΑ !!!! ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ, ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΞΕΝΩΝ ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ…ΜΠΛΕΞΑΜΕ ΚΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΖΑΒΟΥΣ….

    9. ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΘΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ….ΓΙΑΤΙ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ.
      ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΝΕΡΩΝΕΤΕ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑΤΙ Η ΜΑΖΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΖΕΙ ΜΕ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ.
      ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.
      ΟΟΟΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΛΟΙ.
      ΠΑΝΕ ΣΕ ΜΠΑΡ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ,ΠΑΝΕ ΣΕ ΝΗΣΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ,ΠΑΝΕ ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ,ΑΚΟΥΝΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΥ ΑΚΟΥΝΕ ΟΛΟΙ,ΝΤΥΝΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ,ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΘΕΛΟΥΝ (ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ) ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ…ΚΛΠ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΖΟΥΝΕ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ.

    10. Mα το πιο “καλο” για τον Ελληνα “βλακο”” /”ψηφο”φορο ειναι οτι υπαρχουν και 631 οικογενειες CIPRAS που ειναι
      Εβραικης καταγωγης απο την Τσεχοσλοβακια-

    11. Αφου το ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ( Κ.Ι.Σ.) ιδρυθηκε στην Αθηνα το 1890 απο τον Καρολο Ροθτσαηλντ !!!!!! Η οικογενεια που το 1841 ειχε το 55%
      ΤΟΤΕ της Εθνικης !!! ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 90 % ——– και ΤΟ 1920 Ο ΕΛΕΥΘ. ΒΕΝ ΙΖΕΛ ( !!!!) τι ονομα ειναι αραγε το ΜΠΕΝ ΙΖ ΕΛ ( ?! ) ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΟΡΟ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ !

      1. ΠΟΓΚΡΟΜ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΛΟΙΠΟΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        😉
        ΦΥΓΑΜΕ!!!

    12. ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΟΙΟΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΞΕΝΟΔΟΥΛΟ ΤΣΙΡΚΟ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΤΙΚΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΡΟΥΦΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΕΘΝΙΚΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΛΑΙΚΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΕΞΥΠΝΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΜΑΙΟΥ

    13. Οι βρυκολακες αυτοι που μας ρουφουν το αιμα διοριζουν κυβερνησεις για να κανουν τη δουλεια τους. εκει πρεπει να δωσετε εμφαση κ να ενημερωθει ο κοσμος. οσοι μπορουν να καταλαβουν γιατι οι υπολοιοποι κοιμουνται ορθιοι . Αιωνες τωρα εργαζονται στο παρασκηνιο κ δεν ειναι διολου τυχαιοι. γιαυτο κ ειναι στο προσκηνιο επι σειρα ετων.

    14. ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕΤΟΝ , ΤΟ ΚΑΘΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕ ΑΣ ΔΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΑΙ ΔΩΡΟ ΜΙΑ ΠΟΔΙΤΣΑ ΣΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ . ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.

    Comments are closed.