ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΤOΥ ΣΥΡΙΖΑ: ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ FUND ΑΡΠΑΖΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ – ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ ΜΕ ΜΑΤ ΚΑΙ ΠΥΡΠΟΛΗΣΗ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ -ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ FUND ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΟ ΛΟΥΚΕΤΟ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜA (ΕΙΚΟΝΕΣ)

    Κοινοποίηση:
    εκτακτη ειδηση

    Βήμα βήμα γίνεται η αποδόμηση της «πρώτης φοράς Αριστερά» καθώς εκπρόσωποι αμερικανικού fund έσπασαν το λουκέτο και μπήκαν στο κατάστημα επιχειρηματία στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου. Πολίτες έχουν συγκεντρωθεί στο κατάστημα από νωρίς το πρωί, προσπαθώντας να εμποδίσουν την «αρπαγή» του καταστήματος από τον ιδιοκτήτη του.

    Ισχυρή αστυνομική δύναμη των ΜΑΤ βρίσκεται έξω από κατάστημα επιχειρηματία στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου, στην οδό Αρκαδίου, του οποίου το δάνειο έχει εξαγοράσει αμερικανικό Fund, ενώ μέλη του ΣΑΟΡ και άλλοι πολίτες έχουν συγκεντρωθεί στο κατάστημα από νωρίς το πρωί, υψώνοντας «τοίχος προστασίας» ώστε να εμποδίσουν την «αρπαγή» του καταστήματος.

    Εκπρόσωποι του fund έσπασαν το λουκέτο και μπήκαν στο κατάστημα.

    mat-4mat-3mat-2

    Κόσμος παραμένει στο σημείο, όπου επικρατεί ένταση, ενώ νωρίτερα όταν αντιλήφθηκαν τον εκπρόσωπο του fund να βγαίνει από το κατάστημα, μερίδα συγκεντρωμένων του πέταξαν διάφορα αντικείμενα.

    Κάποιοι από τους συγκεντρωμένους επίσης έδιωξαν και προκάλεσαν καταστροφές στο όχημα του ανθρώπου που είχε κληθεί να βάλει συναγερμό στο κατάστημα.

    Ταυτόχρονα, μεγάλες καταστροφές υπέστησαν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Ρέθυμνο, από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα νωρίς το πρωί.

    Λίγο πριν τις 7 το πρωί ενημερώθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία ότι βγαίνουν καπνοί από την πολυκατοικία όπου στεγάζονται τα γραφεία.

    Πυροσβέστες έσπευσαν στο σημείο και έσβησαν τη φωτιά.

    Πρόκειται για εμπρηστική ενέργεια, αφού διαπιστώθηκε ότι άγνωστοι δράστες έσπασαν την πόρτα και μπήκαν μέσα.

    ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 09:08

    Πρόκειται για εμπρηστική ενέργεια, αφού διαπιστώθηκε ότι άγνωστοι δράστες έσπασαν την πόρτα και μπήκαν μέσα

    Μεγάλες καταστροφές υπέστησαν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Ρέθυμνο, από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα νωρίς το πρωί.

    Λίγο πριν τις 7 το πρωί ενημερώθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία ότι βγαίνουν καπνοί από την πολυκατοικία όπου στεγάζονται τα γραφεία.

    Πυροσβέστες έσπευσαν στο σημείο και έσβησαν τη φωτιά.

    Πρόκειται για εμπρηστική ενέργεια, αφού διαπιστώθηκε ότι άγνωστοι δράστες έσπασαν την πόρτα και μπήκαν μέσα.

    Πηγή: goodnet.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. Έλληνες ετοιμαστείτε. Μόλις αρχίσουν τα funds ή χτυπήσουν τα τζιχάντια χρειάζεται σκληρή απάντηση και όχι μόνο στους πολιτικούς. Κατάληψη των πορνοκαναλων που στήριξαν μνημονια και λαθρομεταναστευση και αλύπητο ξύλο στα καθεστωτικα παπαγαλάκια. Εκεί πρέπει να στοχευσουμε. Πρέπει αυτοί που μας τρομοκρατούν από τα κανάλια, να καταλάβουν πως δεν τους παίρνει άλλο. Εξεφτελιστε τους, όπου τους βρίσκετε.

    2. 51χρονος ασέλγησε σε 11χρονο αγόρι στην Εύβοια – Η μάνα του έστησε καρτέρι!

      Σάββατο, 02 Σεπτέμβριος 2017 14:20
      51χρονος ασέλγησε σε 11χρονο αγόρι στην Εύβοια – Η μάνα του έστησε καρτέρι!
      Σε 11χρονο παιδάκι από τη Νέα Αρτάκη στην Εύβοια φέρεται να ασέλγησε ένας άνδρας 51 ετών.

      Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 29 Αυγούστου στις 10.00 το βράδυ στο λιμάνι, εκεί όπου πολλά παιδάκια μαζεύονται και παίζουν, ξαφνικά ο άντρας θώπευσε τα γεννητικά όργανα του παιδιού.

      Η ενέργειά του όμως αυτή, δεν έμεινε κρυφή, αφού ο 11χρονος το είπε στην μητέρα του.

      Έτσι, την άλλη μέρα, στο ίδιο σημείο, περίπου στις 9.00 το βράδυ, ο άντρας έκανε και πάλι την εμφάνισή του.

      Μόλις, ο μικρός τον είδε, πήγε στην μητέρα του και της τον έδειξε.

      Αμέσως, κλήθηκε από την πλευρά της η αστυνομία και έφτασαν στο λιμάνι αστυνομικοί της Χαλκίδας.

      Συνέλαβαν τον άνδρα με την κατηγορία της προσβολής της γενετήσιας

    3. Ετσι σας αξιζει κουμουνια Κρητικοι ! Καψατε την Ελλαδα με τους αλητες που βαλατε στην βουλη

    4. ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΜΕ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΑ ΜΑΤ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΙΣΟΥΝ ΙΔΙΟΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΛΗΣΤΑΡΧΩΝ ???????? ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΝΑΣ ΣΥΜΒΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΔΑΞΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ??????????? ΣΕ ΟΛΛΗ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΛΛΑ Η ΔΕΗ ,Η ΕΥΔΑΠ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΕΦΙ !!!!!!!!!!!!!!!! ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ???????????

    5. κυριοι κρητικοι εσεις δικασατε και τους εαυτους σας εσεις δεν τους φερατε τους βρωμιαρηδες κατσαπλιαδες; λουστητε τους τωρα .. ποιος σας εφτιαξε το δρομο πριν 45 χρονια; ειμουν εκει σαν στρατιωτης…..

    6. Δικαιολογημενη αντιδραση η ενεργεια εναντιον των γραφειων του φασιστικου συριζα που κατεβασε και ψηφισε νομο οπου στο εξης θα επιτρεπεται σε ξενους να καταλαμβανουν Ελληνικη γη με το προσχημα δηθεν των κοκκινων δανειων. Ο λαος της Κρητης εδωσε το 40 την απαντηση σε αυτους που ηθελαν να καταλαβουν την γη τους οπως και στους συνεργατες τους. Σημερα η Κρητη εδωσε αλλη μια απαντηση σε αυτους που θελουν να καταλαβουν Ελληνικη γη και στα ντοπια τσιρακια τους(συριζα)..Συριζαιοι ανθελληνικα ρατσιστικα σκουλικια , κατω τα ξερα σας απο την γη μας , το καταλαβατε ρε μουνοπ@να?? Κανονιστε να παρετε πισω τον νομο που επιτρεπει παραδοση Ελληνικης γης σε ξενους ομιλους γιατι θα κοκκινισει το κολαρακι σας μετα , γ@μημενοι δοσιλογοι ρατσισταρεια του κερατα.υγ. Στο Ρεθυμνο στις κινητοποιησεις των κατοικων εννοειται αφαντοι οι .. περιβοητοι αντιφασιστες( τσιρακια του κρατους και των ξενων φαντ) . Ελληνες πατριωτες συγκρουστηκαν με τους Ματατζηδες και απετρεψαν οσο μπορουσαν την παραδοση Ελληνικης γης απο το ρατσαιστικο συριζα προς τα ξενα αφεντικα του. Οσων αφορα την δικαιολογημενη ενεργεια εναντιον των γραφειων των ρατσιστων ανθελληνων φασιστων του συριζα αυτη λογικα εγινε σαν πραξη αντιστασης ενος ολοκληρου λαου στην παραδοση της γης τους απο το ανθελληνικο ρατσιστικο συριζα σε ξενους ομιλους.

    7. Τα ” Κοκκινα Δανεια “, εχουν απο χρονια δοθει, στα funds. Απλα, τωρα γνωστοποιειται.

        1. Φαντακια σαλτα και πιες μια Φαντα σφυριζαιικια.

    8. Πολλοί δεν γνωρίζουν ότι ο Χατζηνικολάου έχει εβραϊκή καταγωγή !

    9. Τσο και Λο σε καθε αναρχοαπλυτο αριστερο.

    10. ΠΟΣΟ ΕΙΠΑΜΕ ΠΩΣ ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ Ο ΤΣΥΡΙΖΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;;;;;;

    11. ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΦΑΠΕΣ ΤΩΡΑ .! ΑΡΚΕΤΑ ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ !

    12. Οι προδότες τα έδωσαν όλα για ψίχουλα και παντελόνιασαν χρήμα.” Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη” έλεγαν οι αισχροί ψευταραδες,αλλά βλέπεις δεν υπάρχει δικαιοσύνη, βρήκαν και τους χαζούς συμφεροντολογους που τούς ψήφισαν και κάνουν ότι γουστάρουν.
      Όπου τούς βρείτε φτυστε τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

    13. Προδότες αριστεροί..Εφιάλτες της Ελλάδος. Λαμόγια του συστήματος

    Comments are closed.