«ΦΙΝΙΤΟ ΛΑ ΜΟΥΖΙΚΑ»! ΠΑΓΩΣΑΝ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ! ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΕΣ!! ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΡΙΝΤΙΖΙ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ! ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΣΟΚ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΦΟΡΤΩΣΕΙ! 76 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΜΥΑΛΟ! (BINTEO)

    Κοινοποίηση:
    T SHIRT

    Ακριβώς 76 χρόνια μετά την ιταλο-αλβανική ήττα του 1940-’41 και την απελευθέρωση της Βορείου Ηπείρου από τον Ελληνικό Στρατό, η Ιταλία έκρινε πώς είναι ώρα να ακολουθήσει το παράδειγμα της Τουρκίας και να συμμετάσχει στον (υπέρ) εξοπλισμό των αλβανικών ενόπλων δυνάμεων, δωρίζοντας στον αλβανικο Στρατό μια ολόκληρη τεθωρακισμένη Ταξιαρχία!

    Και όχι με υλικό β΄επιχειρησιακής αξίας αλλά με την παράδοση 160 τροχοφόρων τεθωρακισμένων οχημάτων Iveco, από τα οποία τα 120 είναι Iveco Lince με τηλεχειριζόμενο πυργίσκο βαρέων πολυβόλων των 12.7 mm και τα άλλα 40 ΤΟΜΑ με πυροβόλα των 30 χλστ.: Το Iveco Arrow 8 × 8 είναι ένα εξαιρετικό όχημα παντοδαπού εδάφους και ιδιαίτερα φονικό.

    Δηλαδή η Αλβανία αποκτά μία πλήρη Ταξιαρχία με σύγχρονα ΤΟΜΑ από την Ιταλία, όταν ο Ελληνικός Στρατός δεν έχει ούτε για δείγμα σύγχρονο ΤΟΜΑ και καταφεύγει σε πατέντες τύπου Αφγανών Ταλιμπάν και ισλαμιστών, με την τοποθέτηση πυροβόλων των 23 χλστ. επί ΤΟΜΑ BMP-1, αμφότερα δεκαετίες του ’60 και το προσωπικό εντελώς ακάλυπτο, επ’αυτών!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΗ ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΗ ΑΠ’ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ , ΑΛΛΟΥ ΤΑ ΚΑΚΑΡΙΣΜΑΤΑ ΚΙ’ ΑΛΛΟΥ ΓΕΝΑΕΙ Η ΚΟΤΑ , ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ
      ΚΥΜΑΤΙΖΕ ΣΤΗΝ ΡΩΜΗ ΣΗΜΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ , ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ , ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΕΣ ΧΛΕΧΛΕΔΕΣ
      Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟΝ ΞΑΠΟΣΤΕΝΗ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΡΑΒΑ ΤΟ ΠΟΛΗ-ΠΟΛΗ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ
      ΚΑΙ ΤΗΝ Β.ΗΠΕΙΡΟ & ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΛΒΑΝΙΑ ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΑΦΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ , ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΙ
      ΖΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΞΥΔΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ , ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΑ Η ΠΟΥ…Α ΤΟΥ ΤΣΟΛΙΑ ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!

    2. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΑΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΦΟΒΕΡΕΣ ΠΡΟΣ ΑΛΒΑΝΙΑ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΙΤΑΛΙΑ. ΑΙΣΧΟΣ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΣΑΝ ΠΡΩΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΡΩΤΩ ΑΓΑΠΗΤΟ ΚΟΙΝΟ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΧΕΣΑΙ ΑΚΡΙΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ. ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ; ΜΗΠΩΣ ΣΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ; ΓΙΑ ΚΑΝΤΕ ΚΑΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΒΛΑΚΕΣ ΟΤΙ Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΑΡΑ ΚΑΙ ΜΗΔΑΜΙΝΟ ΣΤΡΑΤΟ . ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΥΑΝΟΚΡΑΝΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΣΤΟ ΚΟΣΣΟΒΟ.ΚΑΙ ΞΑΝΑΡΩΤΩ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ. ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΟΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟΥ ΑΛΛΩΝ ΚΡΑΤΩΝ;ΚΑΙ ΡΩΤΩ ΞΑΝΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΙΑ ΜΕΡΙΑ (ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ);Ο ΤΑΚΤΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ Η ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ; ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΒΛΑΚΕΣ.

    3. ολες οι εμφανίσιμες αλβανιδες(σε εμας ερχονται οι δευτερες π.χ φουρειρα) τρωνε…μεροκαματο στην ιταλια κ πολυ απλα αποφασισαν οι ιταλοι να τις πληρωσουν σε ειδος για τις υπηρεσιες τους

    4. οι ιταλοι οι μακαροναδες εχουν συμφεροντα μεγαλα στην αλβανια εχουν αγορασει σχεδον ολα τα παραλια της αλβανιας !!!! εμεις εδω τα χαιβανια πρεπει να ξυπνησουμε που δεν το βλεπω δηλαδη ποιο κοιμησμενος λαος δεν υπαρχει

    5. πισωγλεντηδες φιλε ειναι αυτοι οι εκαστοτε δηθεν δημοκρατες της πλακας που νομιμοποιουν τους ανωμαλους και ψηφιζουν τις μαλακιες για αναγνωριση φυλου. και οτι ανωμαλια μπορουν να σκεφτουν αυριο θα σου πουν μπορεις να παντρευτεις μια γουρουνα η αγελαδα. και μην κρινεις απο τον εαυτο σου

    6. Σιγά μωρέ τι πήραν;με βάλαν και εξτεμ μουσική στα βίντεο για να παρουσιάσουν τις κινούμενες κατσαρόλες τους.iveco τα πιο άχρηστα αμάξια ειδικά στις κλούβες ούτε ανταλλακτικά δεν βρίσκεις. Τέλος όσο για τα αλβανάρια σαν τηγανοκέφαλοι και μπούφοι που είναι, είναι κι μαλάκες όλα τα αλβανά που δουλεύουν για εμάς στα πρόβατα και στις οικοδομές τόσα χρόνια κάνανε το σκατό τους παξιμάδι και έδωσαν ότι ευρώπουλο είχαν μαζέψει στους ιταλούς για να φαν καμιά μακαρονάδα πουτανέσκα για να αγοράσουν αυτά τα κλαπατσίμπανα!Οπως λέει και μία σέρβικη ταινία τα όμορφα χωριά όμορφα καίγονται.

    7. Ας παει ο συγκαμενος να στηθει στα 14 στον Πάολο Τζεντιλόνι μπας και του δωσει κανα λεγκο να παιζει το τραινακι ο μαλεας.

    8. Καθόμαστε και ασχολούμαστε με χαζομάρες, όταν όλοι γύρω μας ετοιμάζονται για την στιγμή που θα γίνει το μπαμ! Μια ζωή μ@λακες είμασταν, ακόμα και όταν πολεμουσαμε κοιτούσε ο ένας να φάει τον άλλο!
      Όλοι για την κονόμα και ας έγινε οι Ελλάδα αποικία!
      Η ιστορία επαναλαμβάνετε, όταν ξυπνήσουμε θα είναι αργά!

    9. Oι Ιταλοί τους εξοπλίζουν. Οι Τούρκοι τους εξοπλίζουν και οι δικοί μας “σύμμαχοι” Ευρωπέη μας αφοπλίζουν.
      Και οι ραγιάδες στον καναπέ αραχτοί και ψηφίζουμε και κανένα λεβέντη που και που για να σπάμε πλάκα.

    10. Η Ιταλια οπως και ολες οι σοβαρες και μεγαλες χωρες δεν αλλαζουν την μακροχρονια
      σχεδιασμενη εξωτερικη τους πολιτικη.Οποιος πιστευει οτι η εξωτερικη πολιτικη της
      Ιταλιας της Γερμανιας της Μ.Βρετανιας κτλ εχει αλλαξει απο τον Β ππ και μετα το λιγοτερο
      απαταται.

    11. Πίσω από οτιδήποτε εχει σχέση με την εξόντωση των Ελλήνων , κρύβεται ο ΠΆΠΑΣ! άντε να δούμε πότε θα το καταλάβουμε

    12. Η ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ….ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΥΤΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΝΑ ΦΤΥΝΕΙΣ Κ ΝΑ ΜΟΥΤΖΩΝΕΙΣ Κ ΜΕ ΤΑ 2 ΧΕΡΑΚΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΕΣΑ ,,,,,ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΜΗΝ ΤΟ ΡΩΤΑΣ ………ΞΕΡΕΙΣ!!!

    13. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΕΝΕΚΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 28 ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ !!!!!!!!!!! ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΝΕΚΟΥΣ ΠΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΟΠΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΣΤΑΚΟΙ !!!!!!!!! ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΘΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΠΑΡΟΜΟΙΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΑΛΙΑΣ ΚΟΠΗΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ !!!!!!!!!!! ΕΠΕΙΔΗ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΟ , ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΜΕ ΩΣ ΛΑΟΣ ΑΦΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΔΑΧΘΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ !!!!!!!!!!

    14. Καλα…κατι μας ειπατε τωρα…ειναι γνωστες οι σχεσεις…
      Ξεχνατε πως πριν λιγα χρονια δωρισαμε στους αλβανους M113 …!

    15. Ο ΛΑΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟΝΙΑ, ΜΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΛΟΓΩ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ. ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΘΕΟΙ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΔΕΣ.

    Comments are closed.