ΥΠΟΘΕΣΗ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ! ΕΠΕΣΕ Η ΤΟΝ ΡΙΞΑΝΕ; ΠΩΣ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ!

    Κοινοποίηση:
    zaxo-gkiolias

    10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ! Ο Ζαχόπουλος έπεσε ή τον ρίξανε;

    Ήταν ένα συνηθισμένο Σαββατιατικο απόγευμα και την γιορτινή ατμόσφαιρα του Κολωνακίου διέκοψε ένας γδουπος από πτώση στην πολυκατοικία της οδού Καρνεαδου 16.
    Το οξύμωρο δεν είναι αυτή καθαυτή η πτώση από τον τέταρτο όροφο..αλλά ότι ενώ από την εποχή του Νεύτωνα οτιδήποτε πέφτει στο κενό έχει κάθετη πορεία…εν τούτοις ο Χρήστος Ζαχοπουλος ακολούθησε πορεία..
    ΟΡΙΖΌΝΤΙΑ πέφτοντας άτσαλα στην απέναντι πολυκατοικία στην σκάλα υπηρεσίας η οποία και του έσωσε την ζωή κατά μια έννοια.
    Έκτοτε κανείς δεν μας έπεισε πως διέγραψε οριζόντια τροχιά ένας τόσο ευσωμος άνθρωπος και κάτι που δεν θα μάθουμε ποτέ είναι τι τον έκανε να πάρει απόφαση? Εκτός αν δεν έπεσε και τον ρίξανε.
    Αυτό μας δίνει και η μετέπειτα δολοφονία του Σωκράτη Γκιολια που υπήρξε μάρτυρας στην φάση του οπτικού υλικού βίντεο με τις απόκρυφες στάσεις της Εύης Τσεκου και του τοτε Υπουργού.
    Φυσικά δεν θα μάθουμε ποτέ το τι πραγματικά συνεβει εκείνο το μοιραίο απόγευμα που το ημερολόγιο εδειχνε Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2007 πριν ακριβώς 10 χρόνια.
    Μιχάλης Κλαδιτης ερευνητής

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. αχχχχχχχχ ποτε οι ελληνες θα καταλαβουν αυτα που γινονται και θα τους παρουν ωρε με τις πετρες? απο τον παππου καραμανΑλη που κατεβηκε στην αθηνα νεος απο το χωριο και μαμουσε τον ευπορο Ευταξια που τον προωθησε μεσω γερμανικης πρεσβειας στην πρωθυπουργια, στον μαμοθρεφτο νεοτερο αλλα “κουρασμενο” καραμανΑλη που ο ζαχοπουλος ειπε στην γραματεα του, που για να του κανει πιπα, ζητουσε ανταλαγματα -μονιμοτητα και αυξηση μισθου- επιτακτικα, οπως της ειχε υποσεθει ο γραματεας του υπουργειου πολιτισμου, ” μωρη τι το παιζεις δυσκολη ¨”, και δειχνοντας της το πεος του “απο δω περασε ολοκληρος καραμανΑλης ……. ηταν και κουμπαρος του δε……. δηλαδη ο ενας πρωθυπουργος μαμουσε πουστηδες και ο αλλος τον επαιρνε τσιμπουκια στον κουμπαρο του…….. και οταν η τρελλη μετα τα τσιμπουκια σαλταρε και πηγε το ντιβιντι στη εφημεριδα του θεμου ζητωντας λεφτα, αυτος της ειπε συμφωνοι μα να το δουμε για να αποφασισω αν αξιζει και λες αληθεια…. η χαζοβιολα τοδωσε και ο θεμος εφτιαξε κοπι, και μετα βεβαια κανα μηνα τον πιασανε με 5 μυρια ευρωπουλα στο πορτμπαγκαζ του αυτοκινητου του στα συνορα ενω ποροσπαθουσε να μπει στην ελβετια……. και τι εγινε απο ολα αυτα? τουμπεκι ψιλοκομενο, οπως με τον αλλο τον αλητη που το βραδυ του δημοψηφισματος ηταν στο κοτερο μεγαλοκαρχαρια, και μετα εκανε το οχι ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙ, ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΡΕ ΣΥ ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ……. κιομως μετα τις αποκαλυψεις πως το 90 τις 100 των βουλευτων μας ειναι εβραιοι, και πως ολοι οι πρωθυπουργοι μας εχουν εβραικο αιμα, ο λαος μας τι κανει? συνεχιζει να προσπαθει να σωσει το σπιτακι του απο τις τραπεζες………. αντε καλα χριοστουγενα μαλακες αγοραστε καμμια καλη προσφορα σε αιφονε ναχουμε νασχολουμαστε…………..

      1. Τα είπες ολα φιλε..δυστυχώς έτσι είναι. .και μετά φταίει ο Σοιμπλε για τα χάλια μας.

    2. Υποθεση ζαχοπουλου,γκολια,σκανδαλο βατοπαιδιου σε συνδυασμο με τον κατευθυνομενο πολεμο των μμε ηταν οι αφορμες της πτωσης χοντρο-καραμανλη και η τοποθετηση του κουτο γιωργη στο τιμονι της χωρας.Πλεον ειναι κρυσταλλινη αληθεια οτι αυτα τα γεγονοτα,προκληθηκαν εσκεμμενα βάση σχεδίου προκειμενου να παραδωθει η χωρα ως βορά στο δντ και Ε.Ε.Μέγας εκβιαστης και πρωτοπαλικαρο ο κοντομηνας που αφου δεν του κατσε ο εκβιασμος της παραγραφης εκατονταδων υπεξαιρεμενων εκατομυριων Απο τη νδουλα εξαπολυσε λασπη για το δηθεν βατοπαιδι.Σημειωτεον ο εν λογω γερο-ρο καβρον οταν κληθηκε να αποδοσει εγγυηση 5 εκατ.€ επικαλεστηκε την οικονομικη κριση.(ενω πριν μερες ειχε διαθεσει 67 εκατ€ για την αδεια του αλφα)

    Comments are closed.