ΤΩΡΑ! ΈΚΑΝΑΝ ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΟΙ “ΜΠΡΑΒΟΙ” ΤΟΥ “GERMANOS” ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ! ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ….

    Κοινοποίηση:
    germanios

    Συμβαίνει Tώρα!
    Στο υποκατάστημα του GERMANOS στην οδό 25ης Μαρτίου 135 στην Πετρούπολη, γέροντας ηλικίας 82 ετών θέλησε να πληρώσει τον λογαριασμό του ΟΤΕ!
    Στο ταμείο ρωτάει τους υπαλλήλους για ποιο λόγο έχει χρεωθεί παραπάνω αυτήν την φορά κάποιες κλήσεις στο εξωτερικό! Ξαφνικά γύρω μαζεύτηκαν άλλη τέσσερεις υπάλληλοι και αρχίζαν να τον κοροϊδεύουν. «Τι θες τώρα ρε παππού, άντε πλήρωσε το λογαριασμό σου και πάρε δρόμο» του έλεγαν με έντονο ύφος.
    Αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού ο γνωστός δημοσιογράφος και συντάκτης της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ Νίκος Τσιαμτσίκας!Όσοι ξέρουμε καλά τον Νίκο, γνωρίζουμε ότι εκείνη την στιγμή του ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ντροπή για τον Νίκο να μιλάς με ευπρέπεια στα περήφανα γηρατειά της Ελλάδας.

    Βγήκε μπροστά!

    Στην προσπάθεια του να επέμβει οι μπράβοι υπάλληλοι χειροδίκησαν πάνω στον συνάδελφο μας! Έφτασαν μάλιστα σε σημείο να του αποσπάσουν το κινητό του!
    Και ενώ ο Νίκος Τσιαμτσίκας έχει καλέσει πάνω από δυο φορές στο Α.Τ. της περιοχής που βρίσκεται 2 τετράγωνα από το κατάστημα GERMANOS κανένας αστυνομικός δεν έχει φτάσει ακόμα στο σημείο.
    Το κατάστημα διαθέτει κύκλωμα καταγραφής! Μην τολμήσουν οι μπράβοι του germanos να σβήσουν το υλικό!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΕΡΜΑΝΟ ……..ΕΓΩ ΤΕΛΟΣ……

    2. γελαω με τα κοροιδα που πατανε μεσα στον γερμανο

    3. Όλο το καρτελ της τηλεφωνιας είναι απλά: σκατά.

    4. τον παω με χιλια τον τσιαμτσικα
      οχι τοσο ως δημοσιογραφο αλλα για τη μουσικη τρελλα του!
      απο τους λιγους καλους ελληνες μουσικους!

    5. ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΟΣ:ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙ – ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ.

    6. Μεγαλυτερα λαμογια απο την Cosmote δεν υπαρχουν,για πολλες κλοτσες και καψιμο τα μπουρδελομαγαζα τους.

    Comments are closed.