Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ “ΦΤΥΝΕΙ” ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΠΕΛΩΜΕΝΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΗΜΑΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΚΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ ΣΤΗ ΜΑΖΩΞΗ ΑΔΕΔΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ. ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ Η ΛΑΙΜΗΤΟΜΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΔΕΙΟ

    Κοινοποίηση:
    1

    Δείτε φωτογραφίες από την συγκέντρωση της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ και βγάλτε συμπεράσματα για τους λόγους που ο όγκος των Ελλήνων πολιτών ΔΕΝ συμπαρίσταται στις κομματικές συγκεντρώσεις υπό την κομματική σημαία και με την έλλειψη από παντού της ελληνικής γαλανόλευκης.

    Μπολσεβίκοι, βολεμένοι, κομματικά στρατευμένοι και άλλες δημοκρατικές δυνάμεις δεν πείθουν πια κανέναν για την διεκδίκηση των λαικών αιτημάτων.

    Δεν γνωρίζουμε ποια θα είναι η εικόνα το απόγευμα. Πάντως ουδείς από το κύριο σώμα της μεσαίας τάξης και των χαμηλών εισοδηματικών τάξεων δεν προτίθεται να πριμοδοτήσει κομματικά παρελκόμενα.

    Κοιμόμαστε δεν κοιμόμαστε, καναπεδάτοι ή όχι, το παιχνίδι χάθηκε. Και γι αυτό σίγουρα δεν φταίνει οι πολίτες αλλά κάποιοι εργατοπατέρες που απαιτείται να κάνουν την αυτοκριτική τους για τις άκρες και τις επαφές με την πυραμίδα εξουσίας και τις σχέσεις μαζί της.

    1 2 3

    7 8

    5 6 9 10

    3 4

    1 2

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. κι αυτη η πορια οπως ολες ελενχομενη ηρεμη χαλαρη τριχα δε θα πειραξουν απ δαυτους που κυβερναν εκει περα !!!

    2. ΤΟ ΚΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΕΣΗΚΩΜΟ.
      ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.

      1. ΣΚΑΣΕ ΦΑΣΙΣΤΑ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΑΘΕΕ ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΕ ΕΒΡΑΙΟΝΑΖΙ…ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΛΙΝ..ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙΣ..ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ

    3. Τωρα.. Διακοπηκε η συνεδριαση της βουλης μετα απο ολομετωπη επιθεση βουλευτων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στα εγκαθετα αριστερα τσογλανια του συριζα που πηρανε εντολη απο τον Σοιμπλε να περασουν παση θυσια το ασφαλιστικο.. Λοιπον , τελος , ξεκολατε, Ολοι σημερα 18,30 συνταγμα..Οι εντολες και οι διαταγες του Σοιμπλε δεν θα περασουνε . Δεν ειμαστε αριστεροι ρουφιανοι.

    4. ΕΡΜΗΣ…..Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΙ Ο ΠΑΙΣΙΟΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΙΝΕ.ΚΟΙΤΑΞΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ.ΑΝΤΕ ΓΥΡΝΑ ΠΛΕΥΡΟ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ.

    5. 3 ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΑΡΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΔΩΡΟΥ ΑΡΚΕΤΑ ΑΝΕΧΤΙΚΑΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΩΡΤΑΣΑΜΕ ΠΑΡΤΕ ΔΑΝΕΙΑ ΠΑΡΤΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΑΡΤΕ ΚΑΦΕΤΙΕΡΕΣ ΤΟ ΕΝΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΟΙ ΜΑΣ ΓΕΙΝΑΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΗΘΕΛΙΜΕΝΑ Η ΜΗ ΟΤΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ Η ΛΕΞΗ ΦΙΛΟΤΥΜΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΟΥ ΦΤΑΙΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΞΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ !

    6. ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ : ΠΑΜΕ ΚΚΕ ΧΡΥΣΕΣ ΑΥΓΕΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΟΜΑΤΑ ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΟΣ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΑ@@@ΝΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΑΠ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕ ΟΠΟΙΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΑΠΛΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΑΘΕΙ ΣΤΑ ΕΤΟΙΜΑ, ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ, ΜΕΤΑ ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΑΛΗΘΙΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ….ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ / ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ-ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ, ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΩΡΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΛΑ, ΚΑΙ ΒΟΥΤΑΝΕ ΤΑ ΨΥΧΟΥΛΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ….ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ ΙΣΟΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΑΣ…

    7. Οι μλκες εργατοπατέρες της αμερικανοαριστεράς 40 χρόνια φώναζαν παραπλανητικά στο λαό λύκοι-λύκοι… για να κάνουν τη πλάκα τους και τις μικροπολιτικές αρπαχτές τους!!!!

      Έε τώρα που εμφανίστηκαν πραγματικοί λύκοι και να φωνάξουν ξανά λύκοι… κανείς δεν τους πιστεύει!!!!!

      όπως έστρωσαν όλοι οι ραγιάδολαμόγιοι χατζηαβάτηδες… θα κοιμηθούν λοιπόν από δω και πέρα!!!!!

    8. Αυτοί κατέστρεψαν την χώρα με τα κολλητήρια τους τα κόμματα. Τρώγανε τα λεφτά του λαού,έγιναν πάμπλουτοι όλοι εις βάρος της υγείας,της παιδείας,της άμυνας κλπ.Και τα μνημόνια για την σωτηρία των προνομίων τους υπάρχουν.

    9. κριμα για τους ελληνες και μονο κριμα!!θα τρωμε ζωοτροφες σε πολυ συντομο χρονο!!οπως ειπε και ο μαντουρο για τον λαο του!!!!συντομα……κριμα για τους ελληνες και μονο κριμα!!θα τρωμε ζωοτροφες σε πολυ συντομο χρονο!!οπως ειπε και ο μαντουρο για τον λαο του!!!!συντομα

    10. ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ..ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ…Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΞΥΠΝΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΕΜΟΥΣΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΑΣ…

    11. ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΜΕ ΣΩΣΕΙ Ο ΠΑΙΣΙΟΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΡΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΡΑΠΕΣ ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΩ ΤΙΣ ΠΑΝΑΓΙΕΣ

      1. Η ΠΟΛΥ ΜΑΓΚΙΑ ΚΡΥΒΕΙ ΔΕΙΛΙΑ! ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΟΥΡΗΘΕΙ ΟΤΑΝ ΞΕΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ!

    12. Για την πατριωτική αφύπνιση και συσπείρωση απαιτείται ηγέτης. Κανένας όμιλος απο την εν δυνάμη πατριωτική πανσπερμία με τις χιλιάδες “ηγετίσκους – μικρούς Ναπολέωντες” δεν συγκεντρώνει τα απαιτούμενα προσόντα για τον ρόλο αυτόν. Αν υπάρχει ή τον έχουν εξουδετερώσει ή σιωπεί σκοπίμως αναμένοντας ή και τα δύο. Οι μισοί Ελληνες θέλουν και νοιώθουν σωτήρες. Αντε και μαζεύτηκαν 200.000 άτομα ασυντόνιστα αναλογίζεστε τι θα γινόταν; χάος! θα παίζαν μπουνίδια και στο τέλος η εξέγερση θα αυτοδιαλυόταν. Πρίν σχολιάζετε πρώτα να σκέφτεστε. Είδομεν

    13. Σήμερα έμαθα ότι ζήτησαν να τους πριμοδοτήσουν Πακιστανοί Ινδοί Μπαγκλαντές και άλλες άριες φυλές
      ώστε η συγκέντρωση να είναι μεγαλίτερη.

    14. ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ
      ΚΑΘΗΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ, Ο ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ

      1. Πες τα μπας και ξυπνησουνε.. Σημερα ολοι οι Ελληνες Πατριωτες εχουν καθηκον να βρισκονται στο συνταγμα στις 18,30..Τερμα στον καναπε παιδια , ωρα να παρουμε την πατριδα μας πισω.. Ολοι συνταγμα. Μολις πριν λιγο ο Σκουρλετης στην βουλη μιλησε πολυ απαξιωτικα για ολους εμας , εβρισε χυδαια. Ολοι να του δωσουμε την απαντηση που πρεπει. Σκουρλετη και συριζαιοι , ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΞΕΥΤΥΛΙΣΜΕΝΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ , ΞΕΥΤΥΛΙΣΜΕΝΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ,.,. ΟΛΟΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑ , Ο ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΣΗΜΕΡΑ.

      2. Ναι φιλε μου,εχεις δικιο,εαν διαδηλωσουμε ειρηνικα με γηπεδικα συνθηματακια θα τρομαξει η τροικα και θα φυγει.Εαν τους “πλακωσουμε στο ξυλο” οπως οι γαλατες τους ρωμαιους θα μας διαγραψουν το χρεος.
        Εφοσον νομιζετε πως τα προβληματα μας θα λυθουν ειρηνικα δεν εχει καν νοημα να σας εξηγησω ποσο μεγαλο ρολο παιζει ο στρατος,τα οπλα και οι εξωτερικες δυναμεις.Συνεχιστε να πετατε στα συννεφα και να κανετε τη βολτιτσα σας στο κεντρο ενω κατηγορειτε τους υπολοιπους πως καθονται στον καναπε.

    15. μια ζωή τα ίδια και τα ίδια,όλα για το φαίνεσθαι!!

    16. ΑΥΤΟΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ;;;;;;ΑΜΦΙΒΑΛΩ.ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ…ΝΑΙ!!

    17. Κανεις δεν μιλησε για αυτους τους βολεμενους καραγκιοζηδες. Το απογευμα ολοι συνταγμα !!

      1. Η πίστωση χρόνου κι εμπιστοσύνης προς τους εργατοπατέρες έληξε αμετάκλητα.

    18. 3 ΚΑΙ Ο ΣΚΑΡ@ΟΥΤΣΟς,ΟΥΣΤ ΕΡΓΑΤΟΛΕΡΕς,ΒΡΩΜΑΤΕ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΙΑΣΟΥΝ,ΑΙΣΧΩΣ ΚΟΠΡΙΕΣ.

    Comments are closed.