ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ “ΠΟΝΤΙΟΣ ΠΙΛΑΤΟΣ ” Ο ΤΣΙΠΡΑΣ!! ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ…ΧΛΙΔΑΤΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΘΑΛΑΜΗΓΟ ΣΤΗΝ ΜΗΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ! ΠΕΣ ΜΑΣ ALEXIS, ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΕΙ Η ΣΚΑΦΑΡΑ;;; (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    tsipras-milos

    Ανήμερα της Παναγίας επέλεξε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας να δειπνήσει στη Μήλο. Ο πρωθυπουργός έφτασε με ιδιωτική θαλαμηγό συνοδευόμενος από τα μέλη της οικογένειάς του και από τα δύο του ξαδέλφια εκ των οποίων ο ένας ο Δημήτρης είναι στη Μήλο, όπως μεταδίδει το milosvoice.gr.

    Ο πρωθυπουργός δείπνησε στο εστιατόριο “Γαλήνη” στην Αγία Ειρήνη της ‘Αννας Βλάχου και προτίμησε τις παραδοσιακές γεύσεις της Μήλου όπως πιταράκια, ντοματοκεφτέδες και τυρί μηλέικο.
    Στην πρωθυπουργική συντροφιά ήταν και ο Χανιώτης υφυπουργός εσωτερικών κ.Πολάκης. Αργά το βράδυ ο πρωθυπουργός επιβιβάστηκε στην θαλαμηγό και αναχώρησε.
    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ Δειτε σε ποιον ανηκει το γιοτ που πηγε ο Τσιπρας στη Μηλο

      Η είδηση πως ο Αλέξης Τσίπρας πήγε στη Μήλο με ιδιωτικό γιοτ κανει τον γύρο του κόσμου αλλά κανενα μεσο δεν τολμά να αναφέρει σε ποιον ανήκει το περίφημο γιοτ!
      Αλλά ας πάρουμε την ιστορια απο την αρχή!
      Ενα γιοτ με σημαία Μάλτας κανει κρουαζιέρα αυτες τις μερες στο Αιγαίο. Στο γιοτ επιβαίνει η ελίτ των μασόνων της Μάλτας αλλα και πολλων μεσογειακών χωρών. Κάνει τον γύρο του Αιγαίου και εκανε μαλιστα και στάση στη Ροδο οπου οι επιβαίνοντες συναντήθηκαν με τους ηγετες των τεκτονικών στοών του νησιού!
      Το γιοτ αυτο το σαββατοκύριακο βρέθηκε στη Μήλο την ιδια στιγμή με τον Αλέξη Τσίπρα.
      Και ηταν το μονο γιοτ απο οσα βρεθηκαν αυτες τις μερες στη Μήλο με τα χαρακτηριστικα που περιγραφουν οι κατοικοι του νησιού οτι ειχε το γιοτ που μετεφερε τον Αλέξη Τσίπρα στο νησί!

      Το θέμα αποκάλυψε το tsipragun.blogspot.gr
      h$$p://national-pride.org/2015/08/17/%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%85%CF%88%CE%B7-%CE%B2%CE%BF%CE%BC%CE%B2%CE%B1-%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CF%84%CE%B5-%CF%83%CE%B5-%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CE%BD-%CE%B1%CE%BD%CE%B7%CE%BA%CE%B5%CE%B9/

    2. ρε βλεπετε εσεις στις φωτογραφιες θαλαμηγο που δεν βλεπω εγω; εχει και ελικοπτερο η θαλαμηγος;

    3. Αχαχαψα αυτά είναι,φάτε γίδια πρώτη φορά αριστερά με μαύρο μακρύ στραπον

    4. Μήπως η ιδιωτική θαλαμηγός,είναι του Κόκκαλη;
      Σύμφωνα με δημοσιεύματα(30-5-2015)ο Πέτρος Κόκκαλης,έδωσε
      το παρών,στα γενέθλια του μικρού γιού του ΠΡΟΔΟΤΗ Τσίπρα.
      Ο γιος του Σωκράτη,βρέθηκε στο «Πάρκο Τρίτση» καθώς
      εκεί εδρεύει η «Οργάνωση Γη»,της οποίας είναι ιδρυτικό μέλος.

    5. ΤΟ ΑΛΕΞΗΣ ΚΑΝΕΙ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΑΘΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΣΕΙ . ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΥΣ-ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ-ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ-ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ.ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΚΟΒΕΙ ΜΟΝΟ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ . ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΕΤΑΞΩΤΟ ΣΟΒΡΑΚΟ , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΩ?

    6. ρε ναρκωτικα παιρνετε; ολοκληρη πανσιον τη βλεπετε σκαφαρα; εκει στον κηπο εχει φουρτουνα;

    7. Μα πάντα η αριστερά είχε ιδιαίτερη αδυναμία στην χλιδή.

    8. Στην γρια στειλτε κανενα φιλο λαθρομεταναστη , να κανει Πασχα η γρια με οθωμανικο να καταλαβει ποιος ειναι ο τσιπρας

    Comments are closed.