“ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ ΓΛΕΖΟ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ”- ΤΙ ΔΙΑΡΡΕΟΥΝ ΕΜΜΙΣΘΟΙ “ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ” ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ-ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΟΥ “ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ”-ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΤΡΙΜΩΞΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ

    Κοινοποίηση:
    glezos-tsipras6

    Μία ακόμα “γκάφα” ή εσκεμμένη πράξη αναστάτωσης του ΣΥΡΙΖΑ από τον αριστερό αγωνιστή, Μανώλη Γλέζο, έφερε σε δύσκολη θέση το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα αλλά και των οριακά ήρεμων συνιστωσών που παλεύουν με την γαλήνη της Κουμουνδούρου, παραμονές της τρίτης πράξης για την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας. Ο Μανώλης Γλέζος έκανε το λάθος να συνομιλήσει με την πολιτική “αλεπού”, τον υπέργηρο Κώστα Μητσοτάκη, με αποτέλεσμα να το πληρώσει ακριβά το κόμμα του και ελπίζουμε όχι και οι προσπάθειες που έχουν γίνει προς την κατεύθυνση της πτώσης της διεφθαρμένης κυβέρνησης του Σαμαρά. Αυτή η ενέργεια πιθανόν να έχει αντίχτυπο στις καθοριστικές ψήφους της ΔΗΜΑΡ για τους 180. Έδωσε όμως αφορμή και στα έμμισθα παπαγαλάκια του Μαξίμου να πιάσουν δουλειά. Ήδη από την Δευτέρα καλλιεργούν έντονα ψιθυρολογία ότι ο Σαμαράς σκέπτεται για να φέρει σε δεινή θέση τον Τσίπρα, να προτείνει στην τρίτη εκλογή ως πρόεδρο της Δημοκρατίας τον…Μανώλη Γλέζο. Με αυτόν τον τρόπο ο αρχηγός της αριστεράς θα στριμωχτεί στη γωνία αφού ουδείς γνωρίζει την απάντηση του πάντα απρόβλεπτου Γλέζου. Πάντως στην Κουμουνδούρου θεωρούν το σενάριο που καλλιεργείται αφελές και στα όρια της επιστημονικής φαντασίας. Ας ρωτήσουν πάντως τον κ.Γλέζο για καλό και για κακό γιατί ποτέ δεν ξέρεις.

    Ως γνωστόν σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλη Γλέζο  ο επίτιμος πρόεδρος της Ν.Δ. και πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης,  τον συνεχάρηγια τη δήλωση που έκανε σχετικά με την τοποθέτηση των βουλευτών Οδυσσέα Βουδούρη και Θεόδωρου Παραστατίδη ότι βουλευτες τα παίρνουν για να ψηφίσουν τον Δήμα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μητσοτάκης είπε στον κ. Γλέζο ότι με αυτή τη δήλωση «έσωσε την τιμή του πολιτικού κόσμου».

    Υπενθυμίζεται ότι ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ βρήκε την ώρα για να κατακρίνει έντονα τις αναφορές των Θεόδωρου Παραστατίδη και Οδυσσέα Βουδούρη σε «σκιές πάνω από βουλευτές», που ερμηνεύτηκαν ως υπαινιγμοί για γενικευμένο χρηματισμό βουλευτών.

    Όπως είπε, «είναι ανεπίτρεπτο βουλευτές της σημερινής βουλής να εξαπολύουν λάσπη εναντίον συναδέλφων τους -με τους οποίους διαφωνούμε κάθετα- περί χρηματισμού τους έτσι χωρίς στοιχεία και ανεξέλεγκτα».

    Ο κ. Γλέζος τόνισε μάλιστα, απευθυνόμενος ουσιαστικά στον Αλέξη Τσίπρα, ότι «οι δύο βουλευτές δεν πρέπει με κανένα τρόπο να συμπεριληφθούν στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ».

    Ανάλογο περιεχόμενο είχε και δεύτερη παρέμβασή του στην οποία σημείωνε ότι είναι αδιανόητο το κόμμα να συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτιά του βουλευτές της σημερινής Βουλής, «οι οποίοι επιδιώκουν ως καριέρα το βουλευτιλίκι και, για να το επιτύχουν, μετέρχονται μέσα άγνωστα στο ήθος της Αριστεράς».

    Με κείμενο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της κίνησης «Ενεργοί Πολίτες», της οποίας ηγείται ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Γλέζος, καταδικάζεται σε υψηλούς τόνους η συμπεριφορά των κ. κ. Παραστατίδη και Βουδούρη.

    «Είναι ανεπίτρεπτο βουλευτές της σημερινής βουλής να εξαπολύουν λάσπη εναντίον συναδέλφων τους-με τους οποίους διαφωνούμε κάθετα- περί χρηματισμού τους έτσι χωρίς στοιχεία και ανεξέλεγκτα», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

    Στη δήλωσή του ο κ. Γλέζος δεν παραλείπει να τονίσει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρέπει με κανέναν τρόπο να συμπεριλάβει τους δύο αυτούς βουλευτές στα ψηφοδέλτιά του: «Ο ΣΥΡΙΖΑ αν θέλει να υπηρετήσει τον Λαό και τον τόπο, ας αναρωτηθεί: Με τέτοιες συμπεριφορές θα υπηρετήσουμε το στόχο μας»; αναρρωτιέται χαρακτηριστικά.

    Ολόκληρη η δήλωση

    «Είναι ανεπίτρεπτο βουλευτές της σημερινής βουλής να εξαπολύουν λάσπη εναντίον συναδέλφων τους-με τους οποίους διαφωνούμε κάθετα- περί χρηματισμού τους έτσι χωρίς στοιχεία και ανεξέλεγκτα.

    Οι δηλώσεις των Οδυσσέα Βουδούρη και Παραστατίδη αποτελούν μνημείο ηθικής πολιτικής παρακμής. Έχουμε φτάσει στον πάτο.

    Ο ΣΥΡΙΖΑ αν θέλει να υπηρετήσει τον Λαό και τον τόπο, ας αναρωτηθεί: Με τέτοιες συμπεριφορές θα υπηρετήσουμε το στόχο μας;

    Αυτοί οι δύο βουλευτές δεν πρέπει με κανένα τρόπο να συμπεριληφθούν στα ψηφοδέλτιά του. Αν θέλουμε να είμαστε αξιόπιστοι και να δείξουμε στον Ελληνικό Λαό ότι δεν μας ενδιαφέρει μόνο η εξουσία».

     

    Αποδοκιμασία από ΣΥΡΙΖΑ

    Σε έμμεση αποδοκιμασία των όσων υπονόησαν οι ανεξάρτητοι βουλευτές Παραστατίδης και Βουδούρη για όσα υπονόησαν περί χρημαστισμο ανεξάρτητων βουλευτών που υπερψήφισαν την υποψηφιότητα Δήμα.

    «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν υιοθετεί αστήριχτα επιχειρήματα και γενικεύσεις χωρίς συγκεκριμένα στοιχεία, που αφήνουν ερωτηματικά για τη στάση των βουλευτών».

    Η Κουμουνδούρου διαχωρίζει, μάλιστα, τις καταγγελίες του Παύλου Χαϊκάλη τονίζοντας στην ανακοίνωση της ότι «η στάση του, άλλωστε, αποδεικνύει ότι η αξιοπρέπεια έχει μεγαλύτερη αξία από όσο ορισμένοι την κοστολογούν».

    Και για την ίδια υπόθεση καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ: «Αποδεικνύει, επίσης, ότι καμία μεθόδευση δε θα μπορέσει να αλλοιώσει τη συνείδηση των βουλευτών. Τούτη την ώρα χρειάζεται ψυχραιμία και νηφαλιότητα για να βγάλουμε τη χώρα από το βούρκο».

    Ο Μ. Γλέζος επιβεβαιώνει την τηλεφωνική αυτή επικοινωνία, αλλά διαψεύδει κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο Κ. Μητσοτάκης τους ανέφερε ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα πρέπει να ταυτιστεί με τον βούρκο».

    “Αν το είχε πει ο Μ. Γλέζος θα απαντούσε” λένε άνθρωποι από το περιβάλλον του ιστορικού στελέχους της Αριστεράς.

    Με λίγα λόγια κουλουβάχατα με έναν ΣΥΡΙΖΑ να μιάζει με κοτέτσι με πολλούς κοκόρους να λαλάνε.

    Αυτό που θα είχαμε να πούμε στον κ.Τσίπρα είναι αυτές τις μέρες να προσέχει.

    Γίνονται πολλά…

    ΕΔΩ:makeleio#sofitel#live:Τους Ιούδες τους ΣΤΑΥΡΩΝΟΥΜΕ και τους προδότες τους ΚΡΕΜΑΜΕ-Σοβαρές αποκαλύψεις: Είναι ικανοί να “στήσουν” ακόμα και θερμό επεισόδιο με τους Τούρκους και να χάσουμε το Καστελόριζο- ΑΠΟΨΕ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 22:45

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    28 Σχόλια

    1. ΕΧΕΙ ΔΙΚΗΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΤΑΚΟ ΘΕΙΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ Ο ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΜΟΜΑ EΠΙ ΠΑΤΤΑΚΟΥ Ο ΠΑΤΗΡ ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΑ ΤΣΕΠΩΝΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ Κ ΠΛΟΥΤΙΣΕ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΔΗΛ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΤΡΩΣ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΠΙΝΕΙΣ Κ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΝΕΙΣ? ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΙΜΟ ?

      1. Κι επειδή είσαι λίγο καθυστερημένος και τρολάκι, παιδί σου τί θα φταίει;

    2. ΕΧΕΙ ΔΙΚΗΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΤΑΚΟ ΘΕΙΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ Ο ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΜΟΜΑ Ο ΠΑΤΗΡ ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΑ ΤΣΕΠΩΝΕ ΔΗΛ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΤΡΩΣ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΠΙΝΕΙΣ Κ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΝΕΙΣ? ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΙΜΟ ?

    3. Καλυτερα να προτεινουν για ΠτΔ τον Tony Sfino!Σιγουρα θα βγει με τεραστια πλειοψηφια!

    4. ΑΥΤΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΕΝΤΡΑ ΒΟΘΡΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ,ΕΔΩ ΔΙΑΚΙΝΟΥΝ ΣΕΝΑΡΙΑ ΟΤΙ Η ΧΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ.ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΣΑΙΤ ΤΥΠΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ Κ ΚΟΜΙΣΤΗ ΤΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝ….ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ

    5. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΘΙΟΥ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ.

      Ο ΓΛΕΖΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΧΡΙΣΤΟ.

      ΑΜΑ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΟΛΟΣΤΕΙΛΕΙ ΟΛΟΥΣ…

    6. απο αριστερούς να περιμένεις τα πάντα . Εξάλλου είναι γνωστό ότι ο Τσίπρας δεν θέλει ακόμη να κυβερνήσει , όσο και να φωνασκούν οι συνιστώσες του.

    7. Ο ΜΑΝΟΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ…..Η ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ…..

    8. Η προφητεια επιβεβαιώνεται,ο καυμενος καίει το αποκκομα και ψηφιζει γλεζο,γιυτο πηγε στο δρακουλα,να παρει την ευχη του δον κορλεονε,κουμπαρος ο βαρδινογιαννης που σιγονταρει,τσονταρει και στον συριζα γατακια.

    9. Καιθα δεχτεί ο Γλέζος τέτοιο ευξετελισμό?
      Θα ακυρώσει όλο το παρελθόν του για να γίνει σανίδα σωτηρίας για το Δ΄Ράιχ την ώρα που ζητάει τις γερμανικές αποζημιώσεις?
      Δε…νομίζω Τάκη…-από μητσοτάκη-…..

    10. Στην “κορύφωση του δράματος”,για την εκλογή προέδρου της “ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΙΑΣ”,ο θίασος του “ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ” φθάνει ένα βήμα πριν από την τελευταία πράξη.
      Σε αυτό το στάδιο,αποκαλύπτεται το γνωστό.Πρόσωπο “κύρους”,με διευρυμένη πολιτική αποδοχή και παράλληλα συμφωνία για πρόωρες εκλογές.
      Αυτά είπε ο σταθάκης,αυτά είπε ο σηφουνάκης,αυτά είπε και ο μητσοτάκουλας.
      Έγιναν και οι κατάλληλες συναντήσεις,τσίπρας-βενιζέλος,μητσοτάκουλας-καμένος.
      Το δε “τυχαίο” γεγονός,πριν την διαρροή του ονόματος του γλέζου,ήταν η τηλεφωνική συνομιλία μητσοτάκουλα-γλέζου.
      Επειδή όμως η ιστορία μας διδάσκει ότι όνομα που “παίζει”,είναι καμένο χαρτί,πιστεύω ότι το όνομα του γλέζου αποτελεί το “ορεκτικό”,ώστε να φάμε με όρεξη αυτό που έρχεται.
      Εκλογές δεν πιστεύω ότι θα γίνουν τώρα.Άλλωστε,ποίος “ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΗΣ”,ένθεν κακείθεν του μνημονίου,θα αναλάμβανε την ευθύνη της “σκληρής διαπραγμάτευσης”,εν όψη των επικείμενων νέων μέτρων και μάλιστα με “νωπή λαϊκή εντολή”;”ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΙΑ” και ευθύνη,είναι έννοιες ασύμβατες.Άσε που αυτοδυναμία δεν προβλέπεται και δεν είναι σωστό να “καρφωθούν” πριν καν αναλάβουν.
      Το όνομα του γλέζου χρησιμεύει ώστε να δουν την αντίδραση που θα έχει ο κόσμος σε μια “αριστερή” υποψηφιότητα,αλλά και σε μια,ενδεχομένως,”αναγκαστική” υπερψήφιση από τον συριζα.
      Αυτός,λοιπόν,που πιστεύω ότι θα προταθεί στην τρίτη ψηφοφορία,θα είναι ο κωνσταντόπουλος.
      Υ.Γ. Στα “συν”,για τον κωνσταντόπουλο, το ότι όταν η οικογένεια κάνει παιγνίδι,θέλει ανθρώπους της απολύτου εμπιστοσύνης της και ο κωνσταντόπουλος έχει τα διαπιστευτήρια του ’90.

    11. Ο γέρος είναι σαν το μικρό παιδί.

      Δώστου παιχνίδια και πάρτου την ψυχή.

    12. Δεν είναι και τόσο ηλίθιοι στο ΣΥΡΙΖΑ ωστε να πέσουν σ’αυτή την παγίδα.

    13. δηλωση παπαμιμικου σε συζητηση στον αλφα τωρα..εμεις δεν παρεμβαινουμε στη δικαιοσυνη!! χαχα!! κι ουτε ενας απο το επταμελες πανελ , ουτε καν ο παπας του συριζα δεν αρθρωσε μια λεξη…ποσο θα ανεχομαστε τετοια καταντια και ψεμμα και υποκρισια και αδικια? ποσο να αντεξει ο ανθρωπος την παλιανθρωπια?

    14. αυτο αποκλειεται στεφανε, δεν υπαρχει..ειναι σαν να συμφωνησε ο ισιπρας με το σαμαρα να μη γινουν εκλογες

    15. Ο Μανώλης Γλέζος !

      Δεν πρέπει να δεχθεί …. να συνεχίσουν το …γλέντι …οι κλέφτες απατεώνες του Ελληνικού λαού !

      Εδώ χρειάζεται το …..ΌΧΙ !

      Εδώ είναι η αντίσταση εναντίων των Γερμανικών συμφερόντων και της αλήτικης …Ζίμενς !

      Στράτος Δ

    16. ΑΝ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΓΛΕΖΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΚΑΙ ΒΓΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ.ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΥΛΑ. ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.

      1. εχεις δικιο φασιστα, σωστη επιλογη ειναι ο πατακος.

        1. Η προφητεια επιβεβαιώνεται,ο καυμενος καίει το αποκκομα και ψηφιζει γλεζο,γιυτο πηγε στο δρακουλα,να παρει την ευχη του δον κορλεονε,κουμπαρος ο βαρδινογιαννης που σιγονταρει,τσονταρει και στον συριζα γατακια.

    17. Αλητειες αδερφε μου , αλητειες !

      Οτιδήποτε … αρκεί να μην χάσουν την …εξουσία !

      Διότι έτσι και χάσουν την …εξουσία …. θα βγουν τα …άπλυτα !

      Που τώρα προστατεύονται με κάτι βρώμο ερπετά τύπου … παναθηναϊκάκια !

      Θυμάστε τον …αλλήθωρο που υπόσχονταν …ΌΧΙ συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ !

      Και το πρώτο που κάνανε … ήταν η …βρώμικη αλήτικη ένωση των συμμοριών τους !

      Έτσι !
      Αυτό προστατεύονται και οι δυο γκανγκστερικές μαφιόζικες αλήτικες συμμορίες !!!

      Που οδήγησαν την χωρά στην …παράλυση , μίζες , κλεψιές , κουμπαριές , καταθέσεις , ακίνητα , πισίνες ……………….λίστα ΛΑΓΚΑΡΝΤ !

      Απατεώνες αδερφέ μου απατεώνες !
      Κλέφτες …………………………… αλήτικα κλεφτρόνια !

      Φτιάξανε οι πολιτικοί αλήτες και το νόμο περί ευθύνης …υπουργών , και καθάρισαν !

      Η έτσι νομίζουν !
      Διότι ο προδομένος πληγωμένος Ελληνικός λαός ….δεν ξέχνα τα κοπρόσκυλα !

      Άι στο διάολο κλεφτρόνια !

      Βάλτε τα βίντεο να ακούσουν της …αλητείες τους , και το πως έβριζαν ο ένας τον άλλον …. μέχρι που τους ένωσαν τα…..βρώμικα συμφέροντα !

      Ααααααααααααα να χαθείτε παλαβιάρηδες !
      Στράτος Δ.

    18. Δεν γινονται αυτα Στεφανε…αν προκυψει τετοιο θεμα τοτε ο τσιπρας πρεπει να βρει τρυπα να κρυφτει…κανει που κανει αντιπολευτιση της πλακας αυτο τον ελειπε…

    19. ΧΙΟ , ΠΗΔΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ….Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΕ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΠΡΑΚΤΩΡΕΣ ΤΥΠΟΥ ΣΑΜΑΡΑΣ

    20. Αφιερωμένο σε Εκείνους που πίστεψαν πως ο Μπένυ θα παρέδιδε αμαχητί Θρόνο,Σκήπτρα και τα κλειδιά της δαπάναις Μας Ονειρεμένης ”BMW”Του.

    21. Και ο Γλεζος θα πει ναι; Ουτε καν παιδες! Μονη λυση για τον Σαμαρα να βγαλει απο το μπουντρουμι τον Ξηρο και να χτυπησει χριστουγεννιατικα

    22. Ο ΓΛΕΖΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΓΗΡΟΣ.ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟΥ ΤΗ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ.

      1. Εννοεις οτι θα τα τιναξει κατα τη διαρκεια της τετραετιας Τσιπρα?

    Comments are closed.