ΤΟΝ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΟΥΣΕ Ο «ΠΑΤΕΡΑΣ», ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΙΑΖΕΙ Ο ΓΚΟΜΕΝΟΣ… «ΠΑΛΕΥΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΩ»!! Η ΚΟΛΑΣΗ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ Ο 12ΧΡΟΝΟΣ – ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

    Κοινοποίηση:
    GAY ARGOLIDA BIASTES

    H φρίκη γύρω από την υπόθεση του βιασμού του 12χρονου αγοριού από τον ομοφυλόφιλο πατέρα του και τον ερωτικό του σύντροφο, σκορπάει ρίγη ανατριχίλας ακόμα και στους πιο δυνατούς χαρακτήρες.

    Οι αρρωστημένες ορέξεις των δύο ανθρωπόμορφων τεράτων δεν είχαν όρια, ενώ το άτυχο παιδί πάλεψε πολλές φορές με τους δύο άνδρες προκειμένου να αποφύγει μια νέα σεξουαλική του κακοποίηση.

    Από χθες το πρωί οι δρόμοι του αδίστακτου ζευγαριού χώρισαν. Ο 37χρονος οδηγήθηκε κάτω δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στις φυλακές της Τρίπολης, ενώ ο γονιός του ανήλικου που αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, λόγο μεγάλου βαθμού αναπηρίας, έχει εξαφανιστεί από πρόσωπου γης.

    Το σπίτι στο οποίο διέμενε με τον σύντροφο του είναι ερμητικά κλειστό, ενώ οι κάτοικοι της γειτονίας του στο Αργος που πληροφορήθηκαν το γεγονός ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν ότι το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή τους.

    Ολοι τους γνώριζαν λίγα πράγματα για το ζευγάρι, καθώς είχε μετακομίσει τον τελευταίο καιρό στην περιοχή. Ο 45χρονος πατέρας του αγοριού εμφανίζονταν ως αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού ενώ ο 37χρονος σύντροφος του δήλωνε δικαστικός επιμελητής. Είχαν νοικιάσει ένα διαμέρισμα στον πρώτο όροφο διώροφης κατοικίας, το όποιο έμελλε να γίνει το κολαστήριο του 12χρονου αγοριού.

    Ο ανήλικος που βρήκε το κουράγιο να εκμυστηρευτεί στους αστυνομικούς τον εφιάλτη που βίωσε, ανέφερε στους άνδρες της ΕΛΑΣ με κάθε λεπτομέρεια τους βιασμούς που υπέστη από τους δύο άνδρες. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες το αγόρι αφηγήθηκε στους αστυνομικούς τις μάχες που έδωσε προκειμένου να γλιτώσει μια νέα σεξουαλική κακοποίηση.

    Οσο κι αν φαίνεται απίστευτο το παιδί πάλεψε πολλές φορές με τον ίδιο τον πατέρα του, ενώ με δάκρυα στα μάτια προσπαθούσε να τον μεταπείσει έτσι ώστε να γλιτώσει το βιασμό. «Ο πατέρας μου με κρατούσε από τα χέρια και με ακινητοποιούσε για να με βιάσει ο φίλος του. Πάλευα αλλά δεν μπορούσα να ξεφύγω», ανέφερε το παιδί σε μια από τις καταθέσεις του.

    Οση δύναμη κι αν κατέβαλε ο 12χρονος ποτέ δεν μπόρεσε να ξεφύγει από τον κλοιό των δύο ανδρών, αλλά ούτε οι ικεσίες του πτόησαν τις αρρωστημένες τους ορέξεις. Οι δύο τους έβλεπαν να το παιδί να κλαίει κι αυτή συνέχιζαν το αποτρόπαιο έργο τους.

    Είναι χαρακτηριστικό όπως λένε οι άνδρες της αστυνομίας που ανέλαβαν την υπόθεση ό,τι πρόκειται για άτομα τα οποία δεν έδειξαν ούτε μια στιγμή μεταμέλεια για τις πράξεις τους. Ακόμα και όταν τους είπαν ότι το πόρισμα του ιατροδικαστή κάνει λόγο για βιασμό κατ” εξακολούθηση του παιδιού, αυτοί αντιμετώπισαν τις αποδείξεις της ενοχής τους ένα παγερό αδιάφορο βλέμμα, επαναλαμβάνοντας ότι όλα αποτελούν αποκυήματα της φαντασίας του παιδιού.

    Ο 12χρονος με ελαφρά μορφή νοητικής στέρησης από την ημέρα που έφυγε από το Αργος βρίσκεται στη θαλπωρή της μητέρας του και της γιαγιάς του στο σπίτι που μένουν στα νοτιοανατολικά προάστια της Αττικής. Τόσο με τη βοήθεια των δικών του, όσο και με ψυχολόγων προσπαθεί να ξεχάσει τα όσα έζησε από τον άνθρωπό που τον έφερε στον κόσμο.

    Την ίδια στιγμή η μητέρα του πατέρα του, όπου μετά τη φυγή της από το Αργος άρχισαν να δύο ανθρωπόμορφα τέρατα να ικανοποιούν τις αρρωστημένες ορέξεις τους πάνω στον ανήλικο έχει γυρίσει την πλάτη στο γιο της και έχει σπεύσει να βοηθήσει με κάθε τρόπο τον εγγονό της.
    δσφ
    δσωδσφ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    34 Σχόλια

    1. Κτήνος άνθρωπος ευχομε όλο ψίχα να μην δει άσπρη μέρα στι ζοι του!!

    2. Και τι θα γίνει τωρα Αργίτες , θα τους αφήνετε να περπάτανε στο Άργος ??ή δεν με αφορα εμένα το δικό μου παιδί να είναι καλά??

    3. Άρχισε η εποχή κυνηγιού ανωμάλων βιαστών και παιδόφιλων. Το είδος είναι σε αφθονία, άρα οπλιστείτε με …”υπομονή” και ξεκινήστε να καθαρίζετε όσους μπορείτε.

    4. Θα βγουν οι αμερικανοκουμουνιστες και αριστεροι ΑΝΤΙΦΑ και θα βγαζουν πανό ”αλληλεγγύη στον 37αχρονο πολιτικό κρατούμενο” σε λίγες μερες…

    5. “Με το νόμο που δημιουργήθηκε για χάρη του Σάββα Ξηρού από την τσιπροκαμμένη κυβέρνηση και τα χέρια ενός Παρασκευόπουλου, ο «πατέρας» που, παρέα με τον εραστή του, βίαζε το γιο του, αφέθηκε ελεύθερος με «περιοριστικούς όρους». Ο νόμος Παρασκευόπουλου εκτόξευσε προς την ελευθερία έναν που πιάστηκε με 5,5 τόνους ηρωίνης (δεν έχω κάνει typo) κι τον Γεωργιανό που όταν αποφυλακίστηκε με το γράμμα του νόμου προέβη σε δολοφονία. Αποφυλακίστηκε επίσης και ο απατεώνας Παπαγεωργόπουλος, δήμαρχος Θεσσαλονίκης, θυμάται κανείς την περιπτωσάρα αυτή;
      Νόμος Παρασκευόπουλου, τα κάνει όλα και συμφέρει. Δολοφόνοι, παιδεραστές, βιαστές, ναρκέμποροι, απατεώνες, τρομοκράτες, δηλώστε αναπηρία και βουρ προς την ελευθερία. Κι εσύ, που στήριζες Ξηρό με ευφυολογήματα και πάθος, σκέψου τη ζωή του παιδιού σου να σταματάει στα 12. Σκέψου πως το παιδί σου χάθηκε για πάντα και τη θέση του πήρε κάποιο άλλο παιδί που δεν ξέρεις πώς να βοηθήσεις, πώς να το κρατήσεις…”

    6. Εαν η δικαιοσυνη για τετοιου ειδους εγκληματα δεν αποφανθει χωρις ελεος…τοτε κατι δεν παει καλα.

    7. Νομιζω οτι ολους τους παραφυσικους και ανωμαλους να τους στελνουμε μια βολτα μεχρι την ΣΥΡΙΑ…….ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΗ Ο ΤΟΠΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ….

    8. Νομιζω οτι ολους τους παραφυσικους και ανωμαλους να τους στελνουμε μια βολτα μεχρι την ΣΥΡΙΑ…….ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΗ Ο ΤΟΠΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ….

    9. Πουτανοσπερματα!!! Που γεννηθηκαν απο σαπια μ@@@νια πουτανας!!!! Θανατος στις πο@σταρες!!!!

    10. Προσέχετε μη γράφετε πολλά μη σας περάσουν για ομοφοβικους (καινουρια λεξη κι αυτη? Δε στεκει καν σύμφωνα με το ελληνικό λεξιλόγιο). Ορίστε γιατι ηθελαν το νόμο συμβιωσης οι αδελεφες Συριζαιοι. Για να κανουν πραξη την καθε τους ανωμαλία. Και οι αλλοι νομιζουν οτι ετσι προοδευουνε και γίνονται πιο ανοιχτοί (ξερουν που) στα δικαιωματα των ανθρωπων (?) ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΤΣΑΠΡΡΡΡΡΡΡΡ

    11. Καημενο μου παιδακι! Εγω εσενα λυπαμαι! Ηρθες σε αυτην την ζωη και τι χαρηκες? Ειδες την φρικη μετα ιδια σου τα ματια και μαλιστα υπευθηνος ηταν ο ιδιος σου ο πατερας. Ο ανθρωπος που υποτιθεται οτι ειχε αναλαβει να σε διαπαιδαγωγισει σωστα. Θα προσευχομαι για σενα να δεις ξανα την γαληνη στα ματακια σου και ευχομαι ο Θεος να σου χαρισει μονο ευτηχισμενες μερες απο εδω και στο εξης στην μετεπειτα ζωη σου. Οσο για τα κτηνη που στα εκαναν αυτα, μην ανησυχεις καθολου… Αυτος ξερει τι θα τους κανει οταν ερθει η ωρα!

    12. ΡΕ ΑΚΟΥΓΑ ΤΟΝ ΡΕΑΛ ΦΜ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΚΗ….

      ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΡΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝΝΝΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΡΕΕΕΕ ΔΗΜΟΙ ΑΘΗΝΑΙΩΝ!!
      Κ ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΡΕΕΕΕΕΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕ

      ΡΕ ΣΤΕΦΑΝΕ ΚΑΝΕ ΤΟ ΘΕΜΑ!!!

      ΛΟΒΟΤΟΜΗ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΤΟΜΑ. ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΜΙΛΑΜΕ..ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΦΟΒΟΣΑΣΤΕ Κ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΚΟΜΑ….ΚΡΙΜΑ.. ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΡΕ ΟΡΝΕΑ!!!

    13. Θανατος Και στους δυο Απ το κ@λο να τους σουβλισουν!παλιοδαιμονες χριστε μου τι να πω Αρρωστενει η ψυχη μου που τα δια διαβαζω κ σκεφτομαι το παιδακι!
      Η μανα δεν ηξερε οτι ειναι πουστης ο Αντρας της?τιποτα δεν ηξερε??
      Που να ξανα ερθει η θανατικη ποινη που το συστημα ολο ειναι οι ιδιοι Ανωμαλοι!

    14. Κλασσική περίπτωση προοδευτικού ομοφυλόφιλου κι ανάξιου πατέρα. Δεν έχει αφήσει κάτι ελάχιστα ιερό ή όσιο που να μην το αποδόμησε στην σκατοψυχή του. Ο μηδενισμός κυριαρχεί ως απόλυτος άρχων σε όλο του το είναι.
      Τι επιπλέον θα έκανε στο παιδί του γείτωνα αν έμπαινε μέσα στο διαμέρισμα για να παίξει με το γυιό του; Δεν μπορώ να το φανταστώ.
      Κι αφέθηκε ελεύθερος! Λες να μεσολάβησαν κάποιοι συνδεδεσμένοι με τους κουκουλοφόρους Συριζαίους; Δεν εξηγείται διαφορετικά τέτοια προκλητικότητα έναντι της κοινωνίας από τις δικαστικές “αρχές”.
      Επαναφορά της θανατικής ποινής για να τακτοποιήσει πρωταρχικά κάποιους άκρα διεφθαρμένους δικαστικούς.

    15. το ποσοστό αναπηρίας και την σύνταξη τα πήρε γιατί είναι πούστης και παιδεραστής;

    16. Η πο@στιά δεν μένει στον κ@λο αλλά φαρμακώνει και την ψυχή (κυρίως).

    17. Ντρέπομαι για την κατάντια της Ελληνικής δικαιοσύνης, που άφησε ελεύθερο ένα τέρας που μόνο ο θάνατος του αξίζει.
      Θα το γράψω για άλλη μια φορά
      Να ενεργοποιηθεί και πάλι η ποινή του θανάτου για τα εγκλήματα που χαρακτηρίζονται ως ιδιαζόντως ειδεχθή και απεχθή.
      Προτρέπω επίσης εσένα κύριε Χίο να ξεκινήσεις μία διαδικτυακή ψηφοφορία για το ζήτημα αυτό.
      Θα το κάνω copy paste κάθε μέρα, και ελπίζω να γίνουν αρωγοί και οι υπόλοιποι αναγνώστες.
      Δεν πάει άλλο δεν το βλέπετε;
      Κάθε μέρα σχεδόν και ένα νέο κρούσμα.
      Θάνατος και ξανά θάνατος στα καθάρματα που καταστρέφουν τις παιδικές ψυχούλες!

    18. οκ ρε γκεουλες καντε οτι θελετε με το κορμι σας αλλα να βαζετε στο παιχνιδι κι αλλους που δε φτενε ??? ε τοτε θελετε ψοφισμα τελος !!! δε ειμαι ρατσιστης αλλα οταν δε σεβοντε αυτοι καποια πραγματα δε σεβομε κι εγω αυτους ουτε την ανομαλια στον εγκεφαλο τους

    19. η πουτανα η μανα τι εκανε ???? επαιζε το πουλακι τησ ????? τι εκανε οταν ο γιος της ηταν εκει ??? γιατι τον αφινε εκει ??? δε ηξερε τιποτα ????

    20. Ουτε αξιωματικός ήταν αλλά τεμπέλης που ποτέ δεν έχει δουλέψει στη ζωή του όμως κάτι έπρεπε να πλασάρει για να μπορεί να νοικιάζει σπίτια. Στό Άργος είχε εγκατασταθεί αλλά δεν είναι από εκεί για τον πατέρας μιλάω.

    21. Δεν το χωρά ο ανθρώπινος νους!!!απίστευτα σιχαμερό,ανήθικο,βδελυρό….απίστευτο συνάνθρωποι μου!!!!!

    22. Εξαιρετική ευκαιρία να επανέλθει η θανατική ποινή.

    23. ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΕ ΚΡΑΤΑΝΕ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΒΙΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΘΑΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΑΔΕΡΦΕ/Η ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΝ ΞΕΡΕΙΣ…ΣΤΥΛ ΒΑΛΙΑΝΑΤΟΥ ΟΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΒΡΕΦΟΦΑΓΟΙ…ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ…ΚΛΑΣΣΙΚΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΑΚΗΔΕΣ…ΝΑ ΒΙΑΖΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΟΣΟ ΔΙΑΒΟΛΙΚΟ…ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΝ ΕΙΧΕ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΒΙΑΖΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ…ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΙΑΣΤΕΣ..ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ..ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ…ΚΑΜΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΕΔΩ…ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΤΕΛΙΚΗ!

    24. Κρεμάλα που χρειάζεται για κάτι τέτοια ανθρωπόμορφα τέρατα ή χημικός ευνουχισμός…Πώς μπορούν να σβήσουν από την τρυφερή ψυχούλα ενός 12χρόνου παιδιού τέτοιες φρικιαστικές στιγμές;….

    25. καλύτερα αυτό τα δύο καθάρματα να αυτοκτονήσουν πριν εισέλθουν στη φυλακή…

    26. ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΚΑΒΛΟΣ ΧΡΙΣΑΒΓΙΤΗΣ

    Comments are closed.