ΤΗΣ ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΥΡΛΙΑΧΤΑ! ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΤΙΑΝΑ ΣΤΟ EPSILONTV! ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ. ΤΡΟΜΑΞΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ. ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΗΣ ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ….. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ MAKELEIO.GR

    Κοινοποίηση:
    tatiana-stefanidou

    Tα ουρλιαχτά της Τατιάνας Στεφανίδου ακούστηκαν σε όλο το κανάλι! Όσοι αντίκρισαν την γνωστή παρουσιάστρια να βγαίνει από το γραφείο της Άλκηστης Μαραγκουδάκη μας είπαν ότι ήταν κατακόκκινη με γουρλωμένα μάτια.
    Μάλιστα η Τατιάνα από τα νευρά της ξέχασε και το κινητό της στο γραφείο της κ. Μαραγκουδάκη και έστειλε στη συνέχεια συνεργάτιδα της να το πάρει.

    Τι είχε προηγηθεί;

    Μια επιστολή που σύμφωνα με πληροφορίες, επιδόθηκε σε όλους ανεξαιρέτως τους παρουσιαστές του Epsilon, σηματοδοτεί και τη νέα σελίδα που γυρίζει ο σταθμός, κρίνοντας πλέον τα πάντα και κυρίως τους πάντες, από μηδενική βάση.
    Σύμφωνα με πληροφορίες του, η επιστολή της διοίκησης που δόθηκε στον κάθε παρουσιαστή ξεχωριστά, αναφέρει ανάμεσα στα άλλα ότι οι συμβάσεις που έχουν αυτή τη στιγμή με το κανάλι, δεν πρόκειται να ανανεωθούν, κάτι που έχει διπλή «ανάγνωση» καθώς δεν αποκλείει τη συνέχιση της συνεργασίας σε εντελώς νέα βάση, δίχως όμως και να δεσμεύεται για αυτό.
    Οι εξελίξεις φαίνεται ότι θα είναι ραγδαίες στο σταθμό, αφού με αυτή την κίνηση η νέα διοίκηση δείχνει να αρχίζει τη νέα φάση προς τη δημιουργία ενός εντελώς καινούργιου τηλεοπτικού εγχειρήματος με στόχο την επόμενη σεζόν

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. Απλα μια τηλεοπτικη ανθελληνικη δημοσιογραφικη ΣΑΥΡΑ…

    2. ΕΚΠΟΜΠΕΣ ( ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ ΕΤΣΙ) ΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΝΠΟΝΟ, ΤΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΥΚΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΒΛΑΧΑΡΑ ΕΚΠΟΜΠΗ.
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΟΥΛΗ ΤΗΣ ΚΑΠΟΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΕ ΠΑΡΕΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ! ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΕΙ ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ! ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.

      1. εν τω μεταξυ ταχαμ δακρυζουν απο την συγκινηση και οι κυρατσες (μαζι και η μανα μου) τους πιστευουν. τους εξηγεις οτι αυτοι οι τυποι την γουσταρουν την δυστυχια του αλλου γιατι τους αποφερει τρελο χρημα και δεν καταλαβαινουν με τιποτα.

    3. H Tατιάνα, η πλαστική μαδημένη πουρομπεμπέκα, το βδέλυγμα της δημοσιογραφίας! Άντε μωρή παλιοπατσαβούρα να μαγειρέψεις κανά φαί για τον ξοφλημένο Νικολάκη! Σαβούρες της ενημέρωσης… Αρκετά σας ανεχτήκαμε! ΟΥΣΤ!

    4. τηλεσκουπιδια για τον αποπατο της τηλεορασης!
      μακαρι να την στειλει σπιτι της να ξεβρωμισει η τηλεοραση!

    5. οσκατιαρης και η σκατιαρα δημοσιογραφαρες…..

    6. Βγήκε κατακόκκινη από το γραφείο της Μαραγκουδάκη η Στέφω; Τι κρίμα που δεν έπαθε έμφραγμα ή εγκεφαλικό να ξεβρωμησει η Ελλάδα και η δημοσιογραφία από τα βρωμερά τηλεοπτικά σκουπίδια. Ελπίζω την επόμενη φορά να έχουμε ευχάριστα νέα.

    7. Εγώ ένα θέλω. Να δω αυτή τη παλιοβρόμα ντυμένη στα κουρέλια, στην Ομόνοια να ζητιανεύει.

      1. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΓΙΑΤΙ Η ΚΥΡΙΑ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΕΣΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΠΩΣ Ο ΣΩΡΡΟΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΠΑΜΠΟΥ’Ι’ΝΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΑΣΟΜΕΝΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!!!!! ΤΕΤΟΙΑ ΕΡΠΕΤΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΝΑ ΖΗΤΙΑΝΕΥΟΥΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΜΕΝΗ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΝΑ ΖΗΤΙΑΝΕΥΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΚΤΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!!!!!!!!

    8. Η σκατιανα ο τριχαγγελατος και ο σιχαμενιος καιρος να πα να σφουγγαρισουν σκαλες και να πλυνουν κανα βρακι.

    9. σιγα την εκπομπη που κανει το σουργελο κατινακιτσαριο ειναι η σκουπιδοεκπομπη της και πολλα επαιρνε

    10. Η «Σκατιάνα και ο Σιχαμένιος, H Σκατιάνα, απατημένη, πλαστικοποιημένο βούρλο»

    Comments are closed.