ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΟΥ Η.ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ. ΠΟΙΟΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΟ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΚΕΛΕΙΟ 4)

    Κοινοποίηση:
    kasidiaris

    Τις τελευταίες ώρες γίνονται πολλές συζητήσεις για την απαγόρευση να συμμετέχει στις εκλογές που έρχονται το κόμμα της Χρυσής Αυγής.  Το makeleio.gr  μιλώντας με νομικούς που ασχολούνται με τις υποθέσεις αυτές, διαβλέπει ότι η κυβέρνηση Σαμαρά έχει βάλει μπροστά ένα ξεκάθαρο σχέδιο εφαρμογής συρρίκνωσης της ακροδεξιάς παράταξης, χαρακτηρίζοντάς την  ως  “εγκληματική  ομάδα και συμμορία” και με το ανάλογο σκεπτικό δια μέσω του Αρείου Πάγου, γίνεται προσπάθεια για την μη κύρωση των ψηφοδελτίων της “Χρυσής Αυγής” ώστε η παράταξη του Μιχαλολιάκου να μην μπορεί να κατέλθει σε καμία εκλογική αναμέτρηση.

    Δείτε το βίντεο που προβλήθηκε από την εκπομπή ΜΑΚΕΛΕΙΟ 4 και τη συχνότητα του ΖΟΟΜ:

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    36 Σχόλια

    1. Πρόβατα που σας πήγαιναν και θα σας πάνε εκει που θέλουν το εθνικιστικό κόμμα που άφησαν οι ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ να μπει τοτε στη βουλη και τους έδωσαν βήμα αλλά τώρα θέλουν να τους κλείσουν μεσα για να τους δείτε ώς σωτήρες άρε μ@λ@κες που υπάρχουν ακόμα γιατί πατριώτες κανονικοί αν υπήρχαν θα ήταν τώρα μεσα στη Βουλή μιας και χορτάσαμε απο σωτήρες τόσα χρόνια εσείς ακόμη.Τί κι άν πεινατε; Τί κι άν τα παιδιά τα νέα είναι όλοι εξωτερικό;
      Υπάρχει μέλλον; Μετνάστες; Έλα σωτήρα Χ.Α να μας σώσεις. Αίμα τιμή ήραν οι ΓΕΡΜΑΝΟΙ για όσους έτυχε κάποτε να δουν λίγο πίσω τι υπήρχε.

    2. πω ρε π….η μου πόση φασίστες τζυριζεοι και κκουεδες μπήκαν με την όπισθεν για να κάνουν δισλικε τσούζει φασισταρια ναζιστικά αριστερά υποκείμενα που πουλήσατε την Ελλάδα

    3. ειμαι ενα ορθιο φουσκωτο ζωων ,που δεν με αφήνει η απλυσια η αμορφωσια και η υποταγη στους ναζι

    4. Βρε ηλίθιε… εσύ που κάνεις reset το router σου όλη μέρα για να αλλάζει ip adress και να μπορείς να βάζεις likes/dislikes κατ`επιλογή και κατά συρροή…
      Έχεις πιάσει μεροκάματο να βάζεις dislikes.
      Βάλε όσα dislikes θές…. εμείς ξέρουμε την αλήθεια…
      χαζέ….
      Αλήθεια.. είναι καλό το μεροκάματο που σου δίνουν ;;

    5. ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ.
      ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ.

    6. ΚΟΚΚΙΝΗΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΛΑΘΡΟΚ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΚΟΚΚΙΝΙΖΟΥΝ…ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΕ ΕΔΩ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΞΩ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΤΟ ΜΠΛΕ…

    7. ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΗ Η ΑΘΗΝΑ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ.ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΣΤΟΝ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΕΙΝΙΑ Ο ΗΛΙΑΣ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ.ΞΕΡΩ ΕΠΙΣΗς ΟΤΙ ΘΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΛΥΣΑΚΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ.ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΜΕΣΑ.ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Η ΛΑΙΚΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΔΕΝ ΦΥΛΑΚΙΖΕΤΕ.ΚΑΙ ΤΟΤΕ Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΑΡΑΝΥΧΙΔΑ.ΚΑΙ ΟΣΑ ΤΟΥΝΕΛ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ..

    8. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ …..

      Ο τρομοκρατης στην ληστεια της Παρου ηταν μελος του Συριζα.
      Και ο Ρουπακιας μελος του ΚΚΕ .

      Υπαρχουν στοιχεια για να τεκμηριωθει κατηγορια.Αν πιεσουν και αλλο την Χρυση Αυγη θα τα βγαλουμε ολα στην φορα.

      1. ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΚΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ……

      2. Άντε βρέ , τι να τα εκατοστήσεις …. . Να τα χιλιάσεις λέμε ! ! !

    9. ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ 78%
      ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΚΑΛΟΠ,ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΑΚΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ.
      ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ.

    10. Κασι αρχηγε οτι και αν κανεις εμεις θα σε ακολουθησουμε
      Αυτο τα λεει ολα…..

    11. ΚΟΥΓΙΑΣ………..Το πορισμα για την χρυση αυγη των δικαστινων ειναι
      πορισμα ΚΩΜΩΔΙΑ.
      τα ειπε ολα ο διακεκριμενος ποινικολογος με μια λεξη..
      Κ Ω Μ Ω Δ Ι Α

    12. του Χίτλερ τα εγγόνια πρέπει να σβήσουν σε καμία εκλογική αναμέτρηση Για να ανέβει το κράτος .ΧΑ τρομοκρατία αμορφωσιά ακοινωνησία και στο τέλος πουλάνε μόνο τρέλα .Eτσι χρυσαβγουλα όχι ψήφους θα δείτε τον δρόμο για τα κελιά .

    13. Κυριαρχος ειναι ο ελληνικος λαος
      ολες οι εξουσιες πηγαζουν απο αυτον , και γι αυτον υπαρχουν.

      1. Το έχει κάνει τάμα, από τότε που παράτησε το μπαλέτο η τρελιάρα

    14. ΚΆΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΘΑ ΒΓΕΙ…ΡΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΕΣΕΙΣ”ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” Ε;ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΜΑΣ Ε;ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ…ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η Χ.Α ΣΤΙΣ,ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ Χ.Α…

    15. Δεν γνωρίζουν τα κλεφτρόνια του πολιτικού συστήματος ότι η απαγόρευση φέρνει και την αντίδραση;Επειδή όμως βλέπουν να έρχεται το τέλος τους προσπαθούν με κάθε μέσο να χειραγωγήσουν τον κόσμο. Ας μην το παρατραβάνε όμως γιατί κακό του κεφαλιού τους κάνουν και το βράδυ των εκλογών δεν θα ξέρουν κατά που να κάνουν.

    16. ΑΝ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΝΟ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΤΟΤΕ Ο Κ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ 5000 ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ? ΜΕ ΤΙΣ ΓΕΛΕΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΑ

      1. Έλενα εδώ η απάντηση
        ΤΟ ΔΕΞΙΟ-ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΤΕΜΠΟΝΕΡΑ ΜΕ ΑΡΧΙΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΟΝ ΚΑΛΑΜΠΟΚΑ,ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΠΑΤΡΑΣ,ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 1991.
        ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΕΣ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΒΑΡΥΤΑΤΑ ΠΟΙΝΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ. ΓΙΟΒΑΝΟΥΔΑΣ,ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ,ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
        ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
        ΑΥΤΟΣ Ο (ΑΝΘΡΩΠΟΣ)ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ.Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΑΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.ΤΑ ΙΣΟΒΙΑ ΓΙΑ ΦΟΝΟ ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ ΓΙΝΑΝΕ 17 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ 3 ΜΗΝΕΣ.ΒΓΗΚΕ ΣΕ ΜΟΛΙΣ 7 ΧΡΟΝΙΑ.ΚΑΙ ΟΙ 3 ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΟΥ(ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥΛΑΚΟΣ-ΚΩΣΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ-ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ)ΗΤΑΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΝ Ν.ΔΟΣΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΤΆ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ Η ΤΌΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΆΜΕΙΨΕ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΝΙΚΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ,

      2. Αν το δεχτούμε αυτό θα πρέπει να δεχτούμε επίσης ότι ο σύριζα είναι συναυτουργός της ληστείας και του φόνου στην Πάρο το καλοκαίρι του 2012, αφού ο ληστής και τρομοκράτης ήταν ΜΕΛΟΣ του σύριζα.
        Άρα ο Σύριζα είναι τρομοκρατική οργάνωση!

        Ακούστηκε πουθενά κάτι τέτοιο;
        Όχι.
        Τα περί συλλογικής ευθύνης είναι επιλεκτικά εκεί που βολεύει το συνδικάτο των δανειοναζιστών.

        1. ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΑΦΟΥ Ο ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΗΤΑΝ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΙΩΠΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΘΕΜΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ?
          ΔΕΝ ΠΑΣ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ.
          ΕΚΤΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΦΟΥΜΑΡΑ…….
          ΔΩΣΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ.

    17. Ηλια,Ηλια παρ τους τα πτυχια.Το συστημα παρουσιαζει πλεον Τετανια και αντιδρα σπασμωδικα κι επικινδυνα.Μεχρι να ακουστει ο επιθανατιος ρογχος του θα κανει επικινδυνους ελιγμους.

    18. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΟ ΤΟΝ Α ΓΥΡΟ

    19. ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΡΑΞΗΚΟΠΗΜΑ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΜΜΑ ΚΑΤΕΒΑΣΗ Η Χ.Α.

    20. ΜΥΝΗΜΑ ΠΡΟΣ…. ΣΑΠΙΟΥΣ ΣΤΑΛΙΝΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ ΙΝΣΤΡΟΥΚΤΟΡΕΣ, ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ARISTEROUS KAI ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΕΥΡΟΦΟΝΙΑΔΕΣ ……. ΕΡΧΕΤΑΙ … ΠΕΟΣ ΚΑΙ ΞΗΡΟΣ ΑΡΤΟΣ ! ΒΑΛΤΕ ΛΑΔΙ……

    21. Ολοι περιμένουμε την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να μας σώσει εαν δεν το κανει η δεν τα καταφέρει τότε βλέπω να έρχετε ο Όθωνας η κάτι ανάλογο απο το εξωτερικό και να διάλιομαστε σαν την Ουκρανία Κόσοβο καμπουλ Συρία η ακόμα και Βιετνάμ η Κορέα .Ευχομαι ο Σαμαρας και Βενιζέλος και όλα τα κόμματα να φέρθουν δημοκρατικά και να αφεισουν το ΛΑΟ ελεύθερο να πράξη να μην κανει οτι κανουν οι δικτάτορες στην Αφρική οπότε γεινονται εκλογές δηλαδή κλείνουν φυλακή τους αντιπάλους τους και έτσι νικούν.Ευχομαι να υπαρχει Ειρήνη και ευημερία στην ΕΛλαδα μας.

      1. ποιά Χ.Α. θα σας σώσει μονό ο Αρτεμης Σωρρας θα δώσει την Ελλάδα πίσω στους Ελληνες. α΄λοι οι άλλοι έχουν σπόνσορες εκτός συνόρων.

    22. Στους κυρίαρχους όρχ@#$ς του γράφει ο ελληνικός λαός όλους τους επίορκους της εξουσίας που αψηφούν την κυρίαρχη πολιτική βούλησή του -και δεν αναφέρομαι μόνο στους αλήτες-προδότες-πολιτικούς, ο νοών νοείτω για ποιους το λέω….

    23. σαρωνει τεραστιο ποσοστο.ερε γλεντια.να δουμε ποσα υπογλωσια θα χρειαστουν.οση πλυση εγκεφαλου να μασ κανουν δεν πειθουν.ηλιασ κασιδιαρησ δημαρχοσ……

    24. Ο/Η ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΖΟΥΓΚΛΑ Η ΧΑ ΠΙΑΝΕΙ 48,8% ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ. ΠΟΙΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΤΗΝ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ 48.8% ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΑ ΚΛΕΦΤΟΚ λέει:

      Είναι δυνατόν να απαγορεύσεις σε κόμμα να συμμετέχει στις εκλογές επειδή κάποιοι χαιρετάνε “ετσι” και να μην απαγορεύεται σε κλέφτες που παραιτήθηκαν αμετάκλητα από την εθνική κυριαρχία;
      Δεν είναι σχέδιο συρρίκνωσης γιατί το ποσοστό της αυξάνει.
      Είναι σχέδιο να μην έχουν οι Έλληνες καμμία άλλη επιλογή πέρα από το αδελφάτο της μνημονιακής κλεπτοκρατίας.

      ΨΗΦΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ.

      1. Τα 55 dislike είναι απ΄αυτούς που κάνουν like στην μνημονιακή κλεπτοκρατία που υπηρετούν η κλάπα και οι φίλες της.
        φασιστικά μνημονιόσκυλα, ξύδι!!!!

    25. Οτι και να κανετε το ποτάμι δε γυρίζει πίσω .., 48,8 ο Λιακος στο δήμο Αθηναίων …

    Comments are closed.