ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ!

    Κοινοποίηση:
    korea-792606

    Το τραβάνε για πόλεμο! Απίστευτο παρασκήνιο

    Η σημερινή αποτυχημένη προσπάθεια δοκιμής πυρηνικού πυραύλου της Βόρειας Κορέας, δεν θα σταματήσει εδώ.

    Ο Κιμ Γιονγκ-Ουν αναμένεται να προχωρήσει άμεσα τα σχέδια για να πραγματοποιήσει νέα πυρηνική δοκιμή σε μόλις δέκα μέρες, σύμφωνα με δημοσιεύματα!

    Το απολυταρχικό καθεστώς άντεξε την… παγκόσμια κατακραυγή αλλά και ταπείνωση, καθώς ο πύραυλος ανατινάχθηκε «μέσα σε δευτερόλεπτα» από την έναρξη της δοκιμής και απ ‘ο,τι φαίνεται όχι τυχαία! Ως απάντηση, η Βόρεια Κορέα αναμένεται να ξεκινήσει το μεγαλύτερο τεστ πυρηνικών πυραύλων, που έχει πραγματοποιήσει ποτέ στις 25 Απριλίου.

    Σύμφωνα με λεγόμενα πολλών αξιωματούχων οι ΗΠΑ πραγματοποίησαν ακόμα μία κυβερνοεπίθεση σαμποτάροντας έτσι την πυρηνική δοκιμή της Πιονγκγιανγκ.

    Πριν από τρία χρόνια, ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα διέταξε αξιωματούχους του Πενταγώνου να εντείνουν στον κυβερνοχώρο τις ηλεκτρονικές επιθέσεις ενάντια στο πρόγραμμα πυραύλων της Βόρειας Κορέας με την ελπίδα να σαμποτάρουν εκτοξεύσεις δοκιμής μέσα σε δευτερόλεπτα από την εκκίνησή τους.

    Σύντομα ένας μεγάλος αριθμός των στρατιωτικών τους πυραύλων άρχισε να εκρήγνυνται, να φεύγει εκτός πορείας, να αποσυντίθενται στον αέρα ή ακόμα και να πέφτει στην θάλασσα!

    Οι χειριστές αυτών πιστεύουν ότι οι στοχευμένες επιθέσεις είναι αποτέλεσμα της βελτίωσης της αντιπυραυλικής άμυνας των ΗΠΑ, που θα καθυστερήσουν αρκετά χρόνια τη μέρα που η Βόρεια Κορέα θα είναι σε θέση να απειλήσει αμερικανικές πόλεις με πυρηνικά όπλα που βρίσκονται στην κορυφή διηπειρωτικών βαλλιστικών πυραύλων.

    Όπως αναφέρει στη Sun ο Sir Malcolm Rifkind, πολύπειρος Βρετανός Αξιωματικός, οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες δημιουργούν «πόλεμο» στον κυβερνοχώρο για να αποτρέψουν τις δοκιμές πυραύλων και ότι υπάρχει «ισχυρή πεποίθηση» ότι το σημερινό γεγονός έχει γίνει έπειτα από εντολή Τραμπ…

    Όπως όλα δείχνουν και οι δύο πλευρές φαίνονται αρκετά αποφασισμένες αν η κατάσταση φτάσει στα άκρα για έναν «all out war» όπως θα έλεγαν οι Αμερικάνοι. Σε δέκα μέρες θα έχουμε σαφέστερες απαντήσεις.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ

    2. Τα πυρηνικά του Κιμ είναι σαν τα ανύπαρκτα χημικά του Σαντάμ.

      Απλά ένας τεχνητός εχθρός των Αμερικανών για να αποκοιμήζουν το λαό τους.Δυστυχώς αυτά τα
      πιστεύουν και κάποιοι αφελείς ανά την υφήλιο.

    3. Είμαι κάτοικος Νότιας Κορέας και εδώ όλοι οι φίλοι μου λένε ότι όλα αυτά γίνονται γιατί σε ένα μήνα έχουν εκλογές και η κυβέρνηση που θα βγει είναι αυτή που δεν θα θελήσει να βάλει πυραύλους αμερικανικούς. Μου είπανε ότι οι Νοτιοκορεάτες δεν θέλουν την Αμερική να βρίσκεται εκεί με βάσεις και στρατό και ότι το στόλο που στείλανε οι Αμερικανοί δεν τον στείλανε για να ξεκινήσουν πόλεμο με Βόρειοο Κορέα αλλά για να επηρεάσουν τις εκλογές προσφέροντας την “προστασία τους” από το κακό καθεστώς της Βόρειας Κορέας. Και συνάδελφοί μου είπανε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό. Από το 1953 μέχρι και τώρα όποτε υπάρχουν εκλογές γίνονται παρόμοιες κινησεις από Αμερική. Για όποιον έχει έρθει Σεούλ ξέρει τι λέω.

    4. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΚΙΜ?
      ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο ΠΕΡΙΣΣΟΣ??
      ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ…

    5. Ο ΚΙΜ ΜΠΟΥΛΟΥΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΜΙΛΑΜΕ Η ΜΑΠΑ ΤΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΠΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΟΥΣΚΙΕΣ……ΚΛΑΟΥΦ ΚΛΑΟΥΦ ΣΤΗΝ ΣΒΕΡΚΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΟΥΔΙΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΦΑΠΕΣ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕ

    Comments are closed.