ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΤΗ ΦΩΚΙΩΝΟΣ ΝΕΓΡΗ! ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ “ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ” ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΝΕ ΤΟ ΠΟΤΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ! ΔΥΟ ΤΥΠΟΙ ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΑΔΕΙΑΣΑΝ ΤΗ ΓΕΜΙΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΑΝ!

    Κοινοποίηση:
    FOKIONOS

    ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ! ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΝΥΧΤΑ! ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ “ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ” ΣΤΗ ΦΩΚΙΩΝΟΣ ΝΕΓΡΗ! ΑΝΘΡΩΠΟΚΥΝΗΓΗΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ! 

    Τελευταίες πληροφορίες

    Σύμφωνα με τις τελευταίες αποκλειστικές πληροφορίες του “Makeleio.gr” που βρέθηκε στο σημείο η εν ψυχρώ εκτέλεση έγινε μέσα στο μαγαζί “Χίλιες και μία νυχτες” στη Φωκίωνος Νέγρη . Το θύμα ήταν Ελληνικής καταγωγής και θαμώνας του καταστήματος. Στις 11.30 το βράδυ δύο τύποι άγνωστοι μπούκαραν μέσα στο μαγαζί και τον εκτέλεσαν εν ψυχρώ στο τραπέζι που καθόταν και έπινε το ποτό του. Σημειώθηκαν πολλοί πυροβολισμοί, άγνωστοι ακόμη πόσοι. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες από το Τμήμα Ασφαλείας της Κυψέλης. Να σημειώσουμε ότι το θύμα μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική που βρίσκεται Επτανήσου και Κεφαλληνίας όπου και κατέληξε.

    FOKIONOS 2FOKIONOS 1

    Eνημέρωση 00:12 

    Νέα εν ψυχρώ δολοφονία! Νεκρός ο άνδρας από τους πυροβολισμούς στη Φωκίωνος Νέγρη

    Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, λίγο πριν τις 11:30, ο άντρας διαπληκτίστηκε με τέσσερα άτομα στη Φωκίωνος Νέγρη για προσωπικές διαφορές. Το θύμα τράπηκε σε φυγή και βρήκε καταφύγιο στο νυχτερινό μαγαζί Χίλιες και Μία Νύχτες.
    Δύο από τους δράστες μπήκαν μέσα στο μαγαζί φορώντας κουκούλες full face, τον πυροβόλησαν εν ψυχρώ και στη συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση μαζί με τους συνεργούς τους.

    Ο άντρας μεταφέρθηκε με αυτοκίνητο σε ιδιωτική κλινική, ενώ η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.

    Η Αστυνομία, που ειδοποιήθηκε από κατοίκους της περιοχής για το περιστατικό, τον εντόπισε ύστερα από έρευνες.

    Ο άντρας, ο οποίος ήταν Έλληνας, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση, όμως οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον σώσουν και το θύμα κατέληξε.

    Το συμβάν έγινε μόλις ένα εικοσιτετράωρο μετά την εν ψυχρώ δολοφονία ενός άνδρα στη συμβολή των οδών Θηβών και Τρεμπεσίνας, στο Περιστέρι.

    H ανακοίνωση από την αστυνομία – Τελικά πέθανε ο άνδρας 

    26-2-2018 ΩPA 23.30 AΠO THN ΠEPIOXH THΣ KYΨEΛHΣ METAΦEPΘHKE ANΔPAΣ ME TPAYMATA AΠO ΠYPOBOΛO OΠΛO ΣE KΛINIKH OΠOY KATEΛHΞE.ΠPOANAKPIΣH ΔAA

    Προηγούμενη ενημέρωση:

    Δέχθηκε επίθεση από τρία άτομα έξω από νυχτερινό μαγαζί – Μεταφέρθηκε με αυτοκίνητο σε σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομείο
    Άγνωστοι πυροβόλησαν άνδρα στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην πολυσύχναστη οδό Φωκίωνος Νέγρη 15, σημαίνοντας συναγερμό στην αστυνομία.

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άντρας είναι ζωντανός, ενώ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να εκτιμηθεί η κατάστασή του. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η κατάστασή του είναι σοβαρή.

    Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, λίγο πριν τις 11:30, ο άντρας δέχθηκε πυροβολισμούς από τρία άτομα, έξω από το μαγαζί Χίλιες και Μία Νύχτες, Οι δράστες διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
    Ο άντρας μεταφέρθηκε με αυτοκίνητο σε ιδιωτική κλινική, ενώ η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. ο σώζων εαυτόν σωθήτω! ο καθένας ας σπεύσει να σώσει τον εαυτόν του! δυστυχώς έτσι κατάντησαν την Ελλάδα.

    2. ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΡΕ ΚΑΡΑΓΥΦΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ

    3. Καθημερινα πλεον παντου σ’ ολη τη χωρα ληστειες και δολοφονιες, με συνεπεια ο κοσμος να ζει μεσα στην ανασφαλεια!!!! Των μονων που δεν υδρωνει το αυτι τους και ειναι στον κοσμο τους, ειναι των πολιτικαντηδων που δηθεν κυβερνουν τη χωρα!!!! Αντι να μαζεψει ολους τους εγκληματιες, ολα τα σκουπιδια, που κουβαληθηκαν στη χωρα με το ετσι θελω και να τους απελασει, τους εχει και τους θυμιαζει!!! Κατι πρεπει να γινει, δεν παει αλλο, η κατασταση εχει πλεον ξεφυγει!!!!

      1. Μα είναι μέρος του σχεδίου των αφεντικών που υπηρετούν οι εγχώριοι προδότες κυβερνώντες, το να οδηγούν τον κόσμο στην ανασφάλεια. Έίναι μέρος της φασιστικής πολιτικής που υπηρετούν. Όταν έχει ανασφάλεια ο Έλληνας (που είναι και ο στόχος), θα εξαλειφθεί γρηγορότερα και μέχρι να γίνει αυτό, θα χειραγωγείται πιο εύκολα. Από την άλλη, οι ίδιοι πολιτικάντηδες δεν έχουν κανένα πρόβλημα γιατί απλούστατα έχουν ΟΛΗ την αστυνομία (την οποία πληρώνουμε ΕΜΕΙΣ), να τους φυλάει.

    4. Εκτος των λαθρο ειναι και το φαινομενο οτι πολλοι κυνηγουν το ευκολο χρημα τελευταια, μπλεκονται με υποκοσμο και καταληγουν στα θυμαρακια, νομιζουν οτι η παρανομια ειναι οπως στις ταινιες του χολλυγουντ. Για αυτο και βλεπουμε τελευταια εκτος απο εκτελεσεις και ατομα που εξαφανιζονται, ανεξιχνιαστες υποθεσεις δολοφονιας με θυματα γυναικες κτλ. κτλ. Γινανε παρανομοι και οι μικροαστοι ελεγε ο συγχωρεμενος ο Λεκτικος καποτε σε ενα τραγουδι του.

    5. Παει η ελλαδα που ολοι ξεραμε, παει η πατριδα μας….Τωρα περπατας στο δρομο και δεν ξερεις απο που θα σου ερθει…στο δρομο κυκλοφορουν λιγοι ελληνες ειναι γεματος ο τοπος με ισλαμια ,αφρικα μπαμπατα, τουρκογυφτους , βαλκανοπιθηκους οπως αλβανοι βουλγαροι …γεωργιανοι …Ανθρωποι χωρις παιδεια ηθος και φιλοτιμο….Καταραμενοι ολοι οι πολιτικοι απο το 1974 και μετα και ειδικα μετα το 1981 καταραμενοι προδοτες ολοι!!!

    6. Ανθελληνικό —- Ισλαμο-κομουνιστικο καθεστώς τσιπρα, δολοφόνοι κυκλοφορούν ελεύθεροι, ληστές, ναρκωτικά, Φόβος. Θέλουμε τήν Ελλάδα πίσω_———

    7. Ειναι πολυ λογικο να εχει γινει η Αθηαν και κατ’επεκταση η ελλαδα φαρ ουεστ με ολη αυτη τη βρωμια που κουβαληθηκε ολα αυτα τα χρονια, και μη χειροτερα γιατι οπως παει η κατασταση αν δεν αλλαξει κατι που δεν το βλεπω θα γινουμε λατινικη αμερικη !

    Comments are closed.